| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Smartphony nám usnadňují život...

 Příspěvky 110 z 11 [Dalších 1 >>]
X__X
23.1.2017 10:25:05
já nepotřebuji furt zjišťovat, kolik je hodin. proto mi stačí mobil z tašky vytáhnout občas :-) hodniky jsem přestala nosit ještě dřív, než jsem vůbec svůj první mobil měla. jednak mi byly na ruce nepříjemné, jednak je stejně v práci na ruce mít nesmím (hygienické předpisy) a akorát jsem je zapomínala ve skříňce ~d~
Helena
  • 
23.1.2017 9:57:34
Furt vytahovat mobil kvůli času je nepohodlé. Poradím Vám, pořiďte si hodinky. To máte přehled o čase pořád.
Hanina
  • 
22.1.2017 8:58:09
Copak v restauraci, tam to neva, tam se stejně povídá. Ale byla jsem v divadle na představení, tam si jakási děsně cool-ženština fotila herce asi z 15. řady debilem s bleskem. Nestačilo jí ani 2x říct, že by si ten blesk mohla laskavě vypnout, to už jsem fakt pěnila jak jádrový mejdlo.
Hanina
  • 
21.1.2017 11:12:41
Mně to připomnělo tenhle vtip:
Ženská sedí u zubaře, má otevřenou pusu a zubař tam cosi pozorně vrtá. Vtom jí zazvoní mobil. Za chvíli opět, a když už je to asi popáté, tak ho nasranej zubař popadne a řve: "Kdo jste?"
- "Manžel."
"Tak poslouchej manželi! Budu za chvilku hotovej, ona to vyplivne, vypláchne si hubu a pak ti zavolá!!!"
20.1.2017 15:14:40
No však. Někteří lidé nemají soudnost, různí lidé mají hranice soukromí různé a různě rozvolněné, narušují soukromí svoje i ostatních.

Já jsem ráda za e-mail. Díky němu nemusím na odpověď na dopis čekat týden a víc, můžu komunikovat kdykoliv, oproti mobilu klidně v jinou dobu, než ten druhý. Jasně, že u zubaře hovor nezvednu, jenže mám i problém ozvat se potom, odkládám to, telefonuju nerada. Nesnáším hovory o ničem a hodinový hovor by mě zabil.
20.1.2017 15:03:46
Televizi jsme před pár lety zrušili. Leccos z ČT je k dispozici on-line, když máme chuť a čas, něco si pustíme. A stává se, že mi TELEFONUJE mamka, že v televizi dávají to a to, a že když my nemáme tu televizi, tak nesledujeme program, a tak ona mi volá, že to dávají, kdyby náhodou to šlo pustit přes internet. Většinou je to jiná než česká televize, to ani nevím, jestli to jde, a ještě se nestalo, že by mě upozornila na pořad, který by mě opravdu zaujal ~k~
20.1.2017 14:54:46
Já občas telefon z kapsy vytáhnu - když potřebuju vědět, kolik je hodin :-)
Konzerva
20.1.2017 12:30:58
Je to jako s ohněm - dobrý sluha, špatný pán.

Já s tím problém nemám. Ale kdykoliv jsem někde v restauraci, všichni si položí mobily na stůl nebo je aspoň každou chvíli tahají z kapsy. Já jediná to nedělám.
Zuzana
  • 
20.1.2017 10:28:27
Opravdu se ztrácí soukromí? V době, kdy spousta lidí dává na FB co měli k obědu, kde si ožrali hubu, kde sedí na WC, fotky plodu v břiše matky...? A to tam dávají dobrovolně, ne pod hlavní samopalu, namířenou na jejich spánek.

Já jsem naopak za mobily ráda. Díky nim nemusím na odpověď na dopis čekat týden a víc, můžeme si zavolat kdykoliv, i kdybychom se jen zeptali, jestli tam o 50 km dál byla ráno taky taková zima. A že se mi to teď nehodí, protože zrovna platím na kase nebo sedím v křesle z zubaře? No a? Na mobilu vím, kdo mi volal, a ozvu se, až mi zubař ten zub opraví. Díky mobilu nemusím dopis smolit hodinu a víc, ale můžeme si tu hoďku pokecat. A to i přes půl zemekoule.
Dana
20.1.2017 10:12:26
Mně to připadá, jako s televizí. Na tu také lidé nadávají, že tam nic nedávají, ale přitom se na to dívají. Vždyť to mohou vypnout. A ten telefon také. Když nechci být třeba večer obtěžována, tak ho jednoduše vypnu.
 Příspěvky 110 z 11 [Dalších 1 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.