| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dětem vadí, když rodiče v autě zpívají

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1118 z 18 
Alena
  • 
23.10.2015 22:27:18
Hm, zvláštní, naše děti naopak zpěv uklidňuje, když se začnou pošťuchovat, dáme pějme píseň dokola a je klid. Pravda, kdybychom pustili naši hudbu, protestovali by ať si při tom zpíváme nebo ne...
Alena
  • 
23.10.2015 22:27:17
Hm, zvláštní, naše děti naopak zpěv uklidňuje, když se začnou pošťuchovat, dáme pějme píseň dokola a je klid. Pravda, kdybychom pustili naši hudbu, protestovali by ať si při tom zpíváme nebo ne...
23.10.2015 19:46:29
souhlas, já taky chci ticho, ale uznávám, že je to na rozhodnutí řidiče. Zpíváme si taky občas.

Spolujezdec má prostě smůlu, když chce řidič zpívat a jemu se to nelíbí, tak si může vystoupit a dojít pěšky. ~;)
parawife
23.10.2015 16:02:53
Tak my teda jezdíme nejen na benzín, ale také na Nohavicu a na Svěráka, jejich písničky zpíváme pokud možno všichni najednou, zejména pokud míříme na výlet. To nám písničky navozují opravdu dobrou náladu.
Samozřejmě potřebuji nařízení i klid, pokud řeším nějakou dopravní situaci a to děti vědí, že třeba při parkování opravdu musí být zticha.
Valkýra
23.10.2015 15:38:50
Lído,
tak nějak.
A já třeba chci mít ticho. Zvuková kulisa mě rozčiluje celkově kdekoliv a v takovém malém prostoru, jako je auto, obzvlášť. Mě řízení uklidňuje a radši sleduju krajinu. Když řídí MM, tak se nějaký "kravál" musí zapnout a jako spolujezdec tiše trpím a když mi dojde trpělivost, střídám ho v řízení a kravál vypínám~t~. Dcera kravál pouští jako řidička běžně, s námi nesmí, není ještě tak zkušená, aby se mohla nechat rozptylovat, ale když po ní sedám do auta poté, co jela sama, vždycky se leknu radia na plný pecky~o~ Doufám, že dodržuje aspoň zákaz hrabat na mobil.
23.10.2015 15:30:34
Jojo, my máme striktně stanoveno, že o případný hudbě v autě rozhoduje řidič. Ostatní můžou leda tak vznést zdvořilou připomínku.
Analfabeta
  • 
23.10.2015 13:01:05
Pokud dítkám vadí spokojený rodič, který si zpívá, je rada jednoduchá: milá dítka, zastavím a jděte domů pěšky. Rodič vás přece nemusí vozit, a pokud se s ním nudíte, budete sedět doma na zadku (případně vás předáme do péče nějaké hlídací instituce a na výlet si pojedou rodiče sami). A vy si doma čumte do fejsbůku, pokud vám teda rodič koupí příslušnou elektroniku. To se bránit nebudete, co?

Nevadí milým dítkám, že je rodiče taky živí? Že by je taky klidně mohli šoupnout do děcáku, třeba když se neustále pošťuchují nebo nosí špatné známky?
řidička
  • 
23.10.2015 9:33:47
hm... Mně zase vadí, když mi kopou zezadu do sedadla, když se mlátí, protože vědí, že na ně nedosáhnu, když se mně postopadesáté ptají "kdy už tam budeme", když po mně chtějí abych jim podala, co jim spadlo, i když už posté vysvětluji, že držím volant....
copak s tím asi ve fordu udělají?
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1118 z 18 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.