| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nevhodné pořady pro děti budou na obrazovce už od 20 hodin?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 24 [Dalších 4 >>]
alena
  • 
7.6.2015 14:19:59
Dívat se s dětma a vysvětlovat jaksi v MŠ bohužel nejde. Doma to tak praktikujem. Stačí se zeptat paních učitelek, které učí už nějakou řadu let a mají srovnání s dětmi, které v raném věku přístup k TV neměly, protože tam nic nebylo. Já slyším jen nářky, jak jsou ty děcka dneska neuvěřitelně drzé a nevychované. A určitě to není jen kvůli jednomu kreslenému seriálu. Moc fandím rodičům, kteří se snaží a trochu při výchově přemýšlí!
7.6.2015 13:13:44
No, Mar chodí do lesní školky, kde nehrozí dívání se na cokoli.
Je fakt, že tříletý dítě je zrovna na Toma a Jerryho, trochu malý, ale na stížnost by mi to nepřišlo. Mar to ale nepouštím, myslím, že by jí to ještě nepřipadalo vtipný.
7.6.2015 12:13:58
Hm, tak nevím, mého syna to v necelých 4 letech ani nenapadlo. Asi záleží i na jíných věcech - vyspělosti dítěte a přístupu rodičů - dívat se spolu a vysvětlovat. To mi připadá přínosnější než neustále neuroticky dětem zakazovat všechno možné, aby náhodou bobánci nedošli úhony. Za chvíli už nebudou, v zájmu "zdravého vývoje" smět skoro nic.
alena
  • 
6.6.2015 21:12:26
Tom a Jerry ve 3 letech? Neřeknu v 6ti, kdy už děti rozliší, co je relita a co sranda. Ale 3 leté dítě jen bezhlavě kopíruje co vidí a vžívá se do rolí. Opravdu nechci, aby moje děti někoho mydlily paličkou a krájely sekáčkem a myslely si, že je to v pohodě, protože rozsekaný na kousky se zase spojí dohromady.
6.6.2015 10:17:15
Zakazovat Toma a Jerryho?? To už mi přijde fakt přehnané, před čím vším ještě budeme děti ochrańovat. Vychováváme z nich skleníkové jedince. Mmch - syn Toma a jerryho miloval, dnes je z něj slušný, velmi dobře fungující mladý muž, ve vývoji rozhodně poškozen nebyl. Zakážeme příště taky Karkulku, Zlatovlásku atd. atd?
Lea
  • 
5.6.2015 23:17:20
já jsem se jako malá taky dívala na Toma a Jerryho a taky na spoustu dalších věcí a naštěstí jsem měla docela normální rodiče, které díky bohu nenapadlo, že by mi v tom měli začít bránit.
alena
  • 
5.6.2015 22:23:59
Tak ty absurdní hranice jsou dobré, že máš možnost si stěžovat,, když tvé dítě bude nuceno dívat se na něco nevhodného ve škole či školce viz případ z Hradce Králové, kde 8ci sledovali film do 15 ti let nevhodný. Já zase bojovala, když jsem zjistila, že se v MŠ dívají na Toma a Jerryho. Dobrý argument, který jsem využila byla právě hranice věkové vhodnosti.
4.6.2015 23:36:25
...nechci, aby se moje dítě dívalo na cokoli hloupýho, nevkusnýho, špatně zahranýho a podobně. Sex mi v některejch případech nevadí, násilí mi ve velmi vyjímečnejch případech taky nevadí.
Přesto mi připadá drtivá většina televizního programu nevhodná pro děti - a už vůbec si neumím představit, že by se moje dítě, dokud je malý, tvárný a ovlivnitelný, koukalo NA REKLAMY.
Takže televizi prostě nemáme. Když se chceme na něco podívat, koukáme se na PC.
A po pravdě, taky si neumím představit, že bych nevěděla, na co se dívají moje děti, i kdybychom Tv měli. V rodinách, kde mají děti TV v pokoji nebo kde jede pouštěná jako zvuková kulisa, mají daleko zásadnější problém, než je nějaká absurdní hranice vhodnejch pořadů.
stormer
4.6.2015 22:47:12
A to je právě špatně. Nakonec by se v TV mohlo vysílat i porno - nonstop - ne? Však to každý může vypnout, pokud mu to vadí ~a~
stormer
4.6.2015 22:45:02
Jasně - uhlídat děti je tak snadné...
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 24 [Dalších 4 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.