rišulka |
|
(7.11.2019 21:32:34) To "nasucho" myslíte jakože dáte do toustovače chleba, pravý? nebo toustový? to už pak není topinka, jakou jsem myslela původně, ale taky dělám, máme rádi s máslem a marmeládou, meruňkovou.
V hospodách většinou dělají s jakousi lečovou směsí posypané strouhaným sýrem nebo restovanou játrou a taky sýr nahoru.
Tatarák jsem v životě nevzala do , to se bojím, bojím :) Ale dobrý, v tom jsem divná, ani víno nevypiju, bo to kysne s bakteriemi, hnije to a plesniví, prostě ekl, é. (a další alkohol taky) Jo nedávno jsem četla knížku o puberťačce s OCD, jo myla si ruce jak blázen atd, ale ona měla v hlavě, že její tělo není její, ale těch bakterií a parazitů, co v sobě máme, byla tím posedlá, došla tak daleko, že pila desinfekci.. Bylo to drsné, takový jiný problém než se běžně myslí (s tou čistotou nebo spáry v dlažbě).
|
Pole levandulové |
|
(7.11.2019 21:47:57) Rišulko ano, nasucho je u nás to, že vezmu klasický, nejradši Cvrčovický, chleba a podle toho, jak velké mám plátky ho buď opeču v topinkovači samotně nebo menší plátky vložím do takové té zavírací "klece", která slouží k tomu, aby to šlo z toho topinkovače vytáhnout /něco jako pomůcka na pečení ryb na grilu/. Z toastového děláme taky, ale tomu říkám toast, ne topinka, nicméně chutná mi to taky.
|
Yuki 00,03,07 |
|
(7.11.2019 22:08:57) to já opíkám v normálním topinkovači, s přístupem vzduchu, jinak je takový mokrý, to není ono
|
Pole levandulové |
|
(7.11.2019 22:34:45) Yuki, to já taky, mám normální takový ten shora zasunovací.
|
|
|
|
Yuki 00,03,07 |
|
(7.11.2019 22:07:56) chleba na topinky na sucho jedině normální, akorát se opeče bez tuku
a Riška dělá pokroky, to víš, hlad je potvora,to i barevnost musí stranou :))))
|
|
|