neznámá |
|
(21.3.2019 8:44:21) Já si myslím, že kromě cukru je to konzistencí přesnídávky. Ty levné jsou šlichtovité. Mamka dělá dětem přenídávky s pudinkem, recept nevím, ale konzistence je taková slizovitá a našim nejedlíkům to chutná.
Já bych z toho, že nejí přesnídávky nešílela, stejně je to zbytečná hmota.
|
Ropucha + 2 |
|
(21.3.2019 9:06:26) Bramborový škrob je v podstatě neochucený pudinkový prášek, rozmícháš ve vodě, zahřeješ a získáš kašovitou hmotu.
|
Saamajna |
|
(21.3.2019 9:08:52) Kukuricnej skrob, jestli se nepletu. Aspon u nas. Melo by to byt presne napsany na obalu pudinku v prasku.
|
Ropucha + 2 |
|
(21.3.2019 9:09:42) Kukuřičný také.
|
|
Analfabeta |
|
(21.3.2019 16:05:47) Oba dva, jak bramborový,tak kukuřičný. Kukuřičný je měkčí, pokud chceš blemtavější strukturu, dala bych kukuřičný.
|
|
|
|
Lei |
|
(21.3.2019 13:40:50) To je jako když se dělá takový ten jablečný dort na piškotech...rozvařit jablka, podlít, osladit a přidat trochu škrobu nebo vanilkového pudingu, chuťově to doprovodí, ale nepřerazí - zhoustne to a samozřejmě to má i jinou konzistenci celkově. Množství si vyzkoušej...jednou za čas to vlastně holkám taky dělám, ne teda dort, ale piškoty do misek a zaleju těmi jablky.
|
|
|