linda.dos |
|
(8.12.2018 13:31:57) Ahoj,
prosím o radu, přesně podle receptu jsem vyšlehala 4 bílky a pomalu zašlehala 30dkg moučkového cukru a je z toho tekutá hmota...Dá se to nějak zachránit, nebo z toho udělat něco jiného? Díky.
|
ivaxx |
|
(8.12.2018 13:45:31) No, chyběl Ti tam pískový cukr během vyšlehávání. Moučkový je dobré vmíchat až potom. Zkusila bych tam přidat kokos (a lžíci marmelády) a udělat z toho kokosky - už jsem takto jednou nepodařené pusinky úspěšně zachraňovala.
|
|
Martina, 2 kluci |
|
(8.12.2018 14:47:26) Zkusila bych fakt dlouho šlehat...10-15 min, treba to pomůže...často takhle vrátím nadýchanost sněhu, čoko pěně,...
|
|
libik |
|
(8.12.2018 15:03:26) Napadá mě jedině přidat cukr a mít tunu polevy na perníky, možná by se hodila po okolí, pokud ji nespotřebuješ.
|
|
Fern |
|
(8.12.2018 15:37:02) Pridavam jeste nasekane orechy.
|
|
neznámá |
|
(8.12.2018 18:10:36) Nedostala se ti do toho mastnota? Pokud ne, tak prostě šlehej.
A spotřebovat, já bych z toho udělala něco jako těsto na palačinky, bez žloutků, buď by vyšly třené nebo obyč palačinky.
|
Žžena |
|
(8.12.2018 20:54:07) Taky mne napadla mastnota... nebo kousek žloutku. Stačí malilinko (třeba jen otřená lžička na stěně nádoby s bílkem) a bílek nejde vyšlehat.
|
|
|
Marsyas |
|
(9.12.2018 15:43:45) šlehat bílky s cukrem nad vodní lázní
|
|
|