| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pečený brambor - prosím o radu

 Celkem 12 názorů.
 kysnutá knedla 


Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 13:39:36)
Prosím, potrebujem rýchle radu - zemiak - zabalený v alobale a hodený do pahreby - ak nemám alobal na grilovanie (čiže ten tlustší), tak stačí aj obyčajný? Čo sa može stať ak použijem ten slabý? Asi nič, nie?
 kysnutá knedla 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 13:53:29)
"Obaluji ve směsi olivového oleje, hrubozrnné soli a kmínu."

uááááu, mňááám ~R^~R^~R^
 Kudla2 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 19:16:50)
Valkýro, díky za tip, už se to peče. ~w~
 K_at 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 14:19:01)
Zefyr!!!! Slintam!
 Ropucha + 2 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 13:46:29)
Nic se nestane.
Nanejvýš se ti roztrhne.
 kysnutá knedla 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 13:52:43)
Ďakujem za rady ~;((
 Alraune 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 13:56:05)
Nič :)
 *Kate 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 15:08:03)
Myslela jsem, že slovenský rozumím dokonale, ale pahrebu jsem mesela vyhledat:)
 kysnutá knedla 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 15:24:52)
Mne MM často vraví "Ty jsi z toho Slovenska dovezla takové jednoduché jídla pro chudé. Ale je to hrozně dobré!" ~t~
Samozrejme že v prípade pečených zemiakov nejde o slovenskú špecialitu, ale on skor nechápal to, že v detstve sme si bežne nahádzali zemiaky do pahreby a potom ich jedli - len tak, alebo ich upgradovali maslom a soľou ~;)

Minulé leto však videl staršieho syna ako si chytil a opiekol dážďovku a zahlásil: "A je to jasný - je to Slovák!"
 Len 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 16:56:49)
Svynko, ja jsem z JC a delali jsme to uplne stejne~:-D Ja to take naucila manzela, i kdyz jime i pres zimu brambory pecene v troube, chutnaji skoro jako z ohne, ale nejime je jen tak, samotne. A ted casto jime cervenou repu na platky upecenou v alobalu se spoustou cesneku a k tomu na tom samem plechu upecu minibramburky jen se soli + navrch davame kozi (ovci) syr.
 Len 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 17:45:11)
Valkyrko, tak pro mne je balkan velmi neobycejny syr, ke kteremu se jen tak nedostanu~:-D Ovci/kozi syry jsou v kazdem supermarketu a drahe nejsou. Momentalne mame jeden z trhu od farmare, ale je takovy tvrdsi, ja mam radsi spis mazlave, zvlast na tu repu.
 kysnutá knedla 


Re: Pečený brambor - prosím o radu  

(18.5.2018 18:24:24)
Holky! No čom ja dnes zažila! Prvýkrát som robila (a ochutnala) plnené rajčatá. Potrebovala som sa ich zbaviť a nemala som chuť na ne v surovom stave. Podobne som sa potrebovala (chcela) zbaviť eidamu, a tak som ich ním naplnila. Ja takmer nejem syry, ale toto bola žrááádlo! Hlavne tá bodka na konci (pred pečením trochu posypať strúhankou a poliať maslom), no luxus, a zajtra to spravím tiež!

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.