Girili |
|
(24.8.2017 16:16:42) Dusila jsem ryzi, po zazvoneni minutky vypla, ale blbec jsem rychle resila neco kolem deti a... nezvedla poklicku! A jak hrnec schladnul, poklicka podtlakem drzi a drzi. Co ted s tim?
Zahrat to uz nemuzu, neni v tom voda. Uchytka na poklicce neni pridelana sroubkem, takze nelze uvolnit zadnou dirku. Poklicka drzi na hrnci tak tesne, ze mezi ne nedostanu ani nuz, natoz nejake bytelnejsi pacidlo... Napada me uz jen vyvrtat do poklicky dirku, cimz znicim jidlo, poklicku, ale zachovam alespon hrnec. Nejake dalsi napady? Povedlo se vam nekdy neco podobneho?
|
žiraf |
|
(24.8.2017 16:25:50) Záleží na typu pokličky - nešlo by jí opatrně posunout k okraji?
|
|
TaJ |
|
(24.8.2017 16:28:00) Girili, to máte nějaký extra těsnící hrnec, ne? Já když nechávám dojít rýži nebo těstoviny, tak nikdy pokličku nezvedám, naopak nechávám přiklopenou, jinak by mi přece uteklo to teplo, co se tam nahromadilo...ale tohle se nám nikdy nestalo...zkusila bych to zchladit studenou vodou, nebo na to naopak pustit horkou...
|
Girili |
|
(24.8.2017 17:20:22) Klasicka nerezova poklicka s rovnym okrajem. Jak se odparovala ta para z ryze, tak se to navic slepilo tim ryzovym slemem.
|
|
|
TiNiWiNi |
|
(24.8.2017 16:31:11) Ohřej to na minutku, pak to zase budeš moci otevřít.
|
|
Girili |
|
(24.8.2017 17:19:02) Do "Vareni a peceni" mi bylo stydno a kategorie "jsem strevo neskutecne" tu neni...
|
|
|
|
Girili |
|
(24.8.2017 17:22:00) Tak hlasim uspech! Prudke zchlazeni ani jakykoliv muj zasah nepomohl, stacilo pockat. Zrejme bez gumicky jako v zavarovacce to zase tolik netesnilo a podtlak pomalu povolil. Ale trvalo to dost dlouho.
|
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(25.8.2017 16:37:06) LOL, to je dokonalý
|
|
|