Katka a 2 výrostci |
|
(18.8.2017 12:43:13) Já schválně nenapichuju, protože skoro každý člen rodiny si špíz představuje jinak - moji kluci tam nechtějí cibuli, manžel uzeninu, švagrovy děti zase papriku.... připravím misky s naloženým masem, rozkrájeným buřtem či klobásou, rozkrájenou zeleninou a každý si napíchá dle svých představ.Je u toho role papírových utěrek na utření rukou. Takže záleží, jak mlsné máš hosty.
|
Fren |
|
(18.8.2017 13:14:14) tak v rámci nejbl.rodiny proč ne,ale návštěvu bych takhle netýrala...páč pro mě by to týrání bylo,radši bych se s takovou zakousla asi do nějaké tatranky a vykašlala se na celé špízy. - já osobně tohle jídlo totiž nenávidím - nedjřív se to tam pracně napichuje,aby se to pak zase pracně a někdy i docela napínavě,zase sdělávalo dolů,přijde mi to proto nelogické a to dost.
Byli jsme na oslavě promoce a tam taky špízy - z kuřecího,ale dotyčná to maso dala na špejli hodně blízko sebe a asi krátkou dobu dělala,maso pak bylo polosyrové,fúúúúj
Není jak fláknout prostě kousky masa na gril o ugrilovat+zeleninu,nač cavyky se špízama.
|
Katka a 2 výrostci |
|
(18.8.2017 13:34:53) V podstatě souhlas, taky nejčastěji grilujeme plátky... ale jak teď přes léto grilujeme dost často, tak chceme občas změnu. Špízy nesmí být moc natěsno napíchané, jinak se blbě propékají, to je fakt...
|
|
|
|