Hanka 75 |
|
(6.5.2017 1:32:33) a jiné uplatnění zamražené bršlice.. je možné ji zamrazit a pak použít zamraženou ? Vím, Angrešte, že v receptu píšeš čerstvá, ale vzhledem k záplavě bršlice na naší zahradě, mne napadlo, zda by byla využitelná zamražená. Ještě jsem ji nikdy nemrazila, takže si příp. také ráda nechám poradit jak zamrazit např. bršlici, libeček.
|
Hanka 75 |
|
(6.5.2017 9:33:19) jojo, a jak píší holky velice nepříjemný plevel a chuťově je opravdu zvláštní, proto bych ráda vyzkoušela tuto polévku (ještě je docela chutná ve špenátu s kopřivami a dalšími bylinkami-jako přídavek). toto je recept na polévku od Angrešta, takže mám chuť ji vyzkoušet a nevím, zda bych si mohla bršlici zamrazit a pak použít do polévky (Angrešt píše v receptu čerstvá), příp. zamrazit a pak do těch špenátů (ale to letos nedám, u nás není moc kopřiv).
|
|
|