(7.3.2017 18:31:15) V záchvatu jsem objednala s nákupem toto maso nemaje s tímto zkušenost. Prostě ten název je úžasný. A teď to tu uctivě obcházím a říkám si, co s tím, abych to nezazdila???!!!! Udělat steaky nebo naložit a upéct později? Naporcovat na kusy nebo ne? Prosím zachrante mi mé hovězí
(7.3.2017 20:38:20) Kopíruju: Jedná se o svalový úpon bránice, dříve se mu také říkalo „řeznická panenka”, protože si ho řezníci nechávali pro sebe. Tento šťavnatý kus masa díky svému prokrvení vyniká výjimečnou konzistencí a chutí. Má výraznou hovězí chuť.
(7.3.2017 20:41:36) Tatínek mé kolegyně býval řezník, tak jsem se snažila vytáhnout nějaké rozumy, ale on prý že s tím nemá zkušenosti, že do krámu z jatek veverku nedostávali, asi si to rozebrali vždycky tam...
(7.3.2017 20:17:09) Zatahla jsem do rozhodnuti o osudu flakoty i muze, aby mi nemohl nadavat a maso je nalozeno v olivaci a bylinkach do zitra. Tak uvidime.... Dam vedet, jak to dopadlo. Dik. Jinak hovezi mame radi. Steaky tez. Dcera taky.
(7.3.2017 20:39:41) Veverku už jsem několikrát dělala. Nejsem nic moc kuchařka, vždycky se bojím, abych nějaké pěkné maso nezkazila, takže jsem dala do pekáčku a k tomu jednou směs Hamé Tompa, jednou rajčata...a úspěch to byl plný. Vždycky jsme to pak nakrájeli na tenoučké plátky. Když tak dej vědět, co jsi s tím udělala a jak to dopadlo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.