Monika |
|
(15.1.2017 19:29:20) Jestli je to perník typu "buchta v pekáči", tak takový já pro "slavnostní účely" vylepšuju prokrojením a promazáním marmeládou plus navrch poleju čokoládovou polevou. Ještě to jde posypat kokosem. U nás v rodině je to velmi oblíbený moučník. U Vás v práci, podle toho, co tu pořád píšeš, bych měla obavy jen z toho, jestli "kolegové" neohrnou nos, že se "dcera pana továrníka" moc nepředvedla. Pokud bych očekávala něco takového, tak bych asi nenosila raději snad nic, ať si trhnou novou. Ale jestli máš alespoň s nejbližšími kolegy vztah dobrý, tak nevím, co by na perníku mělo být nevhodného, ve všech zaměstnáních, kde jsem kdy byla, by to bylo považováno za O.K.
|
Točená vanilková |
|
(15.1.2017 20:22:01) Kdybys neměla nebo neuměla čokoládovou polevu, můžeš ho namazat marmeládou a posypat kokosem. Pokud zvládneš čoko polevu, můžeš kokosem vyznačit obdélníčky - jednotlivé porce, doprostřed dát vyloupnutou mandli, a hned to bude vypadat slavnostněji.
|
Z+2 |
|
(15.1.2017 20:40:20) Perník je nejlepší bez marmelády, polev, kokosu.
|
Stáňa * |
|
(15.1.2017 20:53:46) Rozhodně bez kokosu
|
|
|
|
|