Evžíček |
|
(5.11.2016 11:21:57) Dostali jsme divokou kachnu( teda kačera), nikdy jsem kachnu nedělala.... Tchýně ji oškubala a vykuchala a teď dumáme, jak ji upravit- šla by nějak pomalu pečená? A má se s ní něco dělat před pěcěním? Děkuji
|
Puma |
|
(5.11.2016 15:10:29) Já jí jednou pekla a nestála za nic. Skoro žádný maso a bylo to suchý.
|
|
Ája Fíková |
|
(5.11.2016 15:35:20) Prošpikovat slaninou, péct s bobkovým listem, novým kořením, jalovcem pepřem a trochou másla.
|
|
Filip Tesař |
|
(5.11.2016 20:45:00) Péct dlouho a na málo.
Divoká kachna je výborná, akorát nemá moc masa, stehýnka jsou na dvě sousta. Ale chce to čas, určitě několik hodin. Spíš prohřejvat, než péct, zakrytou.
|
|
TiNiWiNi |
|
(6.11.2016 11:10:39) Nejlepsi divokou kacenu delaval nas tatka, delal ji v remosce na divokem koreni, sadle, cibuli- te snad do poloviny pekace na prouzky, kmin, sul,spek.
|
|
|