Saamajna |
|
(22.9.2016 13:35:26) Prosim o pomoc nekoho z UK:
pred lety jsem tam "varila" V TROUBE!!! - ryzovou kasi podle receptu z obalu od ryze. Nenapsala jsem si to a ted mimo UK marne hledam. Nekoukly byste se nekdo v supermarketu?
Bylo tam neuveritelny mnozstvi mleka a fakt jen trosicka ryze (mozna jeste i sul a cukr). Myslela jsem si nejdriv, ze se s tim mnozstvim spletli, ale varilo se to prikryty v troube bez michani (!!!) strasne dlouho a na nizkou teplotu.
A vysledek byl uzasnej!
Prosim, prosim - i s teplotou a delkou peceni...
|
angrešt |
|
(22.9.2016 13:40:17) Zní to jako tergoule, ta je však normandská a nikoli anglická, leda by ji do Anglie přinesli Normané :) U tergoule se dává cca 150 - 180g kulatozrnné rýže na 2 litry mléka, přidá se sůl, cukr, vanilka a špetka skořice a v trčoubě se to dělá při 120 st asi 7 hodin.
|
Ráchel, 3 děti |
|
(22.9.2016 17:11:10) tak to propálíš docela dost peněz
|
angrešt |
|
(23.9.2016 21:18:41) Jojo, při téhle teplotě cca 4 Kč za hodinu, trouba přece jen něco sežere.
|
achje |
|
(25.9.2016 15:27:27) angrest ja te miluju na blbou otazku..
|
|
|
|
Saamajna |
|
(22.9.2016 20:38:41) Angresti, to by to mohlo byt, ty 2 litry a 150g mi neco rika (je to uz 14 let). Ale tech 7 hodin to nebylo, urcite ne vic nez 4... Behem odpoledne byla hotova na veceri pro deti.
Dekuji i tak.
Treba se ozve nekdo z UK.
|
|
|
Adda6a |
|
(22.9.2016 22:39:40) Ryzova kase je rice pudding
|
|
|