Anthea |
|
(22.9.2016 15:57:51) Máte s ním nějaké osobní zkusenosti? Kamarádka má šanci nastoupit tam na jednu směnu za 12200, což není moc, zase by ale nemusela smenovat, tak ji jde o celkové poměry, Moznost platového růstu a odměn.
|
Drop |
|
(22.9.2016 16:07:01) ne osobní, ale jinak výbornou, korektní zaměstnavatel, který platí včas a všechno jde oficiální cestou, žádné podrazy a šance na platový růst zaručená, domluva ohledně pracovní doby bezproblémů
|
|
Evžíček |
|
(22.9.2016 16:14:21) Už hooodně let, na managerské pozici Zaměstnanci - peníze nic moc, ale jinak v pohodě, odpracují si svoje a mají klid, matky si mohou plánovat pracovní dobu flexibilně, nevadí OČR, vše legálně , mzdy včas, žádné neplacené přesčasy ap. Lze udělat i kariéru. Za mne super zaměstnavatel.
|
|
margotka78 alias shit-roller |
|
(22.9.2016 17:13:29) Maminka spolužáka mojí dcery tam dělá a právě taky kvůli tomu směnování. Ale podrobnosti nevím. Ale už tam je dost dlouho.
|
|
LenkaVa |
|
(22.9.2016 17:24:52) Dělám u McDonald už rok.
Můžeš si plánovat směny, vyjdou ti vstříc. Přesčasy zaplacené, pokud je to nezbytné. Finanční postup také.
Začíná se na zelené jmenovce, pak je žlutá, trenér a už pak je manažer. Já jsem po skoro roce na pozici trenéra. Větší peníze, ale i větší zodpovědnost a taky papírování.
Hrozně moc záleží na kolektivu.
Ale řeknu ti, že to není žádná lehká práce. 8 hodin se nezastavíš, psychicky je to taky dost náročné, ale dá se zvyknout.
Člověk se musí i oprostit od toho, že zákazníci mohou a jsou nepříjemní a někdy až zbytečně zlí.
|
Anthea |
|
(22.9.2016 17:40:30) Lenko pochopila jsem, že platový růst není podle pracovního zařazení na určitý úsek? Ty tam děláš šéfa nějakého úseku, nebo se ta tvoje funkce se odvíjí od něčeho jiného.
|
Anthea |
|
(22.9.2016 17:45:55) Kamarádka třeba navíc neměla zájem dělat u kasy, tak ji řekli, že i to je možné zůstat jen v kuchyni. Jak to tady čtu, tak tím, že bude jenv kuchyni, se asi finančně poškozuje nebo ne?
|
|
Lada2 |
|
(22.9.2016 17:46:11) u dcery je to tak, že se snaží, aby každý uměl všechno. Hlavně pokud teda člověk potom postupuje, jako trenér už by měl být zaučený na každé pozici.
|
|
|
Dracena |
|
(22.9.2016 17:49:48) LenkaVa, nemela jsi nejaky vesnicky obchudek? Zavrela jsi ho?
|
|
Dracena |
|
(22.9.2016 17:50:30) LenkaVa, nemela jsi nejaky vesnicky obchudek? Zavrela jsi ho?
|
LenkaVa |
|
(22.9.2016 18:07:19) Obchůdek mám dál, vycházejí mi vstříc, co se týká směn. Takže nemám po-st-pá odpoledne. Dělám buď hodně ráno nebo noci.
Jako trenér bych už měla umět všude a umím, ale taky nerada chodím na kasu ( v krámě si toho užiji až dost ) tak jsem většinou v kuchyni + obstarávám provozní věci.
Zelená placka se učí, žlutá by už měla umět všude a trenér už zaučuje.
|
LenkaVa |
|
(22.9.2016 18:12:18) Antheo nezáleží kde děláš, ale co umíš.
Mmch všichni dělají posléze všechno, takže se člověk musí připravit na to, že třeba jde vyměňovat pytle na odpad nebo uklízet záchody. Tak je to alespoň u nás.
Samozřejmě, že čím si "výš", tím na to máš pod sebou lidi, které buď deleguješ a nebo jdeš prostě to udělat sám.
Já jsem ve franšíze, ale standarty máme jako McDonalds, v tom se to neliší. Jen hold majitel je jiný.
Mně třeba dost vyhovuje, že se tam hodně dbá na kvalitu a hygienu. Nějakou tou kuchyní jsem prošla, ale myslím, že Mc by strčil 99% hospod do kapsy co se týká hygieny.
|
|
|
|
|
Lada2 |
|
(22.9.2016 17:39:49) Vždycky záleží na konkrétním kolektivu, na manažerech. Navíc ne každý je přímo MC, bývají hodně franšízy, takže zaměstnavatel je někdo jiný.
|
|
|