Saamajna |
|
(1.6.2016 22:27:08) Na zitrejsi narozeniny dcery musim pect pro deti do skolky neco na snidani a krome boruvkovych muffinu jsem chtela i tresnovou bublaninu.
A z webu na me vsude vykukuje "jahodova bublanina". To vubec neznam a nedokazu si to predstavit - UPECENY jahody?!
Neni to rozblancany a vlastne jenom patlanina?
Znate to nekdo?
Recept treba tady: http://www.muffinarium.cz/jahodova-bublanina/
|
Ropucha + 2 |
|
(1.6.2016 22:30:45) Peču běžně. Všem to u nás chutná, "rozblemcané" mi to nepřijde, ale samozřejmě nemohu zaručit, že to bude chutnat i vám.
|
|
Len |
|
(1.6.2016 22:35:13) Delam dost casto, bud bublaninu, nebo prosivanou deku s jahodama (to je s tvarohem). Nejradsi delam bublaninu nahore se snehem a nejlepsi je prave jahodova a visnova.
|
|
Moncaka |
|
(1.6.2016 22:52:39) Bublaniny nám v rodině obecně nechutnají, je to prostě blemcavé. Přijde mi to doslova plýtvání velmi chutné jahody cpát do pečeného, kde z nich vznikne humus. Ale znám lidi, co jim to chutná, v naší rodině se ovšem nevyskytují.
|
Dana |
|
(2.6.2016 6:45:22) Dělám bublaninu z třešní, višní i jahod. Z těch jahod je nejhorší, protože se opravdu rozblemcají a jsou takové bez chuti. Nejlepší je z višní. S jahodovou bublaninou nikoho nenadchneš.
|
|
|
Saamajna |
|
(1.6.2016 23:44:43) Tak je v troube. Jestli to bude moc slizky, udelam na to jeste zitra rano vrstvu cerstvych jahod a zakryju vrstvou slehacky...
|
|
libik |
|
(1.6.2016 23:45:52) Asi už máš pečeno, ale pro tepelné zpracování jahod (knedlíky, koláče) jsou lepší jahody mražený.
|
Saamajna |
|
(1.6.2016 23:48:40) uaaa, tuhle info bych Rada mela o hodinu driv...
No jo, tak priste.
Diky!
|
|
|
TaJ |
|
(2.6.2016 0:57:20) Jahodová bublanina nám chutná, rozblemcané to není...jinak děláme bublaninu prakticky s jakýmkoli ovocem (snad kromě banánu a malin...) - nakrájené kousky meruněk, švestek, rybíz, třešně, jahody, borůvky, na kousky nakrájená jablka...jsou dobré všechny
|
|
Pam-pela |
|
(2.6.2016 1:24:46) U nás se jí JEN jahodová, nikdo nechce jinou.
|
|
Kalamity YANKA |
|
(2.6.2016 6:29:13) jedla jsem jahodovou bubklaninu naposled přesd třemi lety.... Dělávala jí sousedka (budiž jí zem lehká) a ta byla teda............ Nerada přiznávám svén babičce, že něco neumí, ale tuhle bublaninu jsem jinde lepší nejedla
|
|
Točená vanilková |
|
(2.6.2016 12:25:49) Taky mám jahodovou radši než třešňovou, už třeba jen proto, jak krásně voní při pečení. Zrovna tak výborná a voňavá je třeba i malinová.
|
|
|