žlutá růže |
|
(27.11.2015 13:06:22) Ahojte, chtěla bych se poradit..... Nějak se nám doma letos sešlo hodně medu (tekutého) a tak mne napadlo dávat ho do moučníků místo moučkového nebo pískového cukru (myslím lité moučníky - vše zamíchat v jedné míse např. bábovka, perník, makovec.) Lze to - neporuší to nějak konzistenci těsta, aby se to třeba nesrazilo ?
|
Kukurice29+3. |
|
(27.11.2015 13:19:02) ted jsem dělala dětem bábovku a došel mi cukr, tak jsem dala med. Bábovka byla výborná.
|
|
withep |
|
(27.11.2015 13:51:13) Nesrazí se to, ale může být potřeba upravit poměr suchých a tekutých přísad. Taky je možné, že to bude méně nadýchané.
|
|
Simča, dcery *1988 a 1997 |
|
(27.11.2015 13:53:33) Dělám to léta - lité buchty, perníky a pod bez problémů. Do cukroví bych si to netroufla...
|
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(27.11.2015 16:03:20) Bez problémů. Někdy to chce ubrat trochu tekutiny.
|
|
Moncaka |
|
(27.11.2015 17:39:13) A není to škoda? Protože to cenné, co v sobě med má, vůbec nevyužiješ, když to upečeš při vysoké teplotě.
|
Mili+2 |
|
(27.11.2015 22:42:48) Manzel vcelar tvrdi ze tepelne upravenej med je dokonce skodlivej. Ja ho sem tam do neceho pichnu, chutna to dobre.
|
|
|
|