Kalamity YANKA |
|
(14.5.2015 8:00:44) Mám brambory, bílé kysané zelí a 3/4 kg kuřecích stehenních řízků. Myslíte, že mám šanci, že to bude pozivatelné? S domácíma knedlíkama se mi patlat nechce, jinak by to šlo jako kuřo-knedlo-zelo. Tohle bude spíš bramboro-kuřo-zelo. Jedli byste to, nebo blbnu a mám vymyslet něco jinýho? Je to jen návrh, nechce se mi do krámu, ale jestli myslíte, že je tahle kombinace blbost, tak holt dojdu něco dokoupit. Dík za nápady.
|
a je to? |
|
(14.5.2015 8:03:41) Tak udělej bramborový knedlíky. Jinak jo, uvařené brambory, kysané zelí a maso už jsem jedla a žiji. A můj si taky nestěžoval...co mu taky zbývalo, že jo :)
|
|
Velšice |
|
(14.5.2015 8:08:04) V pohodě. Maso na kmíně, k tomu zelí a brambor. Mňam
|
Kalamity YANKA |
|
(14.5.2015 8:10:06) No...tak jsem to myslela. Jen jsem k tomu vzdyky jedla vepřový, s tím kuřecím stehenním řízkem si to meumím představit, ale zelí umím luxusní
|
|
|
Černá kronika |
|
(14.5.2015 8:09:50) Proč ne? Na tom není nic špatnýho. Pokud se chceš babrat, tak uvař brambory ve šlupce a pak oloupej, nakrájej, promíchej s máslem a chvíli opeč v v troubě. Takhle upravený brambory vždycky pokrm posunou někam výš
|
Kalamity YANKA |
|
(14.5.2015 8:10:58) To je taky fakt, opečený brambory mají u nás úspěch!
A já se bála, že nic nevymyslíme, holky, už je mi líp, do krámu nejdu
|
|
|
Líza |
|
(14.5.2015 8:27:21) Vynech zelí, udělej kuřecí přírodní a k tomu ty brambory.
|
Kalamity YANKA |
|
(14.5.2015 9:01:09) Zelí mi doma milujou, jsem právě chtěla, aby to bylo primárně se zelím
|
|
|
Mamča + 4 ♥ |
|
(14.5.2015 8:52:51) Yanko.., občas dělám, není to špatné. Jen je povařím ne úplně doměkka, zcedím a vložím ke kuřeti do pekáče, promastím a nechám dopéct.
|
|
Mače |
|
(14.5.2015 8:55:33) Kuře bych udělala na přírodno a brambory se zelím smíchala jako přílohu na způsob lepenice, ano bude tam chybět slanina, ale nemyslím, že to bude vadit, cibulku bych tam dala osmaženou a bude:))))
|
Kalamity YANKA |
|
(14.5.2015 9:00:18) Čoveče to je nápad - NEBUDE! Kus anglický jsem vyštrachala v mrazáku! Takže já jdu na to
|
Mače |
|
(14.5.2015 9:05:06) Tak sjem ráda, že jsem pomohla:)))))
|
|
|
|
Kalamity YANKA |
|
(14.5.2015 9:42:02) Pivo by se našlo, mám tu dva plechový ale světlý teda, jestli to nevadí? Co jsem podlívala, tak právě vždycky jsem na to koupila spešl černý, ze světlýho čéče... ale asi by to taky, šlo ne? Přece nepůjdu do krámu pro jednoho černýho lahváčeeee
|
Anadar |
|
(14.5.2015 9:58:39) Já dávám světlý-kuře jako husa,nebo tmavý-kuře jako kachna Jde fakt obojí.Hlavně ten kmín
|
|
|
|