idylka |
|
(9.5.2015 8:13:58) Kitchen je super, utáhne vše, ale zase ti radím tu nejvyšší řadu Kenwood, utáhne také vše a lehce k němu dokoupíš vybavení, vše má kovové, takže se opravdu nemusíš bát, že by odešel.
|
Vítr z hor |
|
(9.5.2015 9:00:50) Ty ho mas? Umichas s nim normalni nudlove testo? Podle prirucky s nim mam udelat jen takovou "drobenku", a pak to dohnetat rucne... Zatim to tak delam a stve me to. Pritom nekde na youtube jsem videla, ze to nekdo dela - ale bylo to snad v madarstine a zadny zrejmy postup.
|
sourir |
|
(9.5.2015 16:51:19) Veveru, jako drobenka se dela testo na testoviny do toho protlacovaciho lisu, tj. na spagety, bucatini atd. "Normalni testo" - kompaktni hmota, to je na ty ploche typy. Ja kdysi narazila na video a ta drobenka se delala tou lopatkou na trena testa napr., zatim co hakem se delalo testo na ty druhe, normalni. Ta drobenka by nemela byt uplne sucha, ale tak, aby z tech cucku sla rychle zformovat koulicka, ktera se dava do toho protlacovaciho nastavce. Ale jeste nikde jsem nenarazila na video, kde by byla detailne patrna ta drobivost drobenky Ale i behem kurzu, kde jsme delali tagliatelle, a hnetli jsme testo v KA, nam radili udelat to tak nejak zhruba to testo a pak propracovat chvili rucne. Delal to tak, chvili me bavi si s tim testem hrat;-)
|
Vítr z hor |
|
(9.5.2015 20:35:13) No podle KW original kucharky se delaji jako drobenka obe (metlou "K"), do mandlu se to jeste pak uhnete rucne, do mlejnku se cpe rovnou drobenka.
Ale tak ja to zkusim normalne jako na chleba - mouka, zloutek, trochu vody a zamicham hakem - delas to takhle?
|
sourir |
|
(10.5.2015 7:11:33) Nemam Kenwood, ale KA, jak to je v navodu ani nevim, netusim, kde je. Ano, dam mouku, vejce a micham hakem.
|
|
|
|
|
|