RoBa |
|
(4.4.2015 21:43:27) kouka tu na mne smutne z lednice, a jestli ho nezpracuju, dopadne spatne. Nema tu nekdo nejaky osvedceny recept? Diky a hezky vecer
|
maximin |
|
(4.4.2015 23:15:58) Pulku pridat k zelenine do svickove na smetane a druhou pulku do mixovane dynove polevky. Mnam. Pripadne jeste udelat pecenou dyni, brambory, mrkev a turin, vsechno na kosticky, prohodit olejem, cesnek, cibule na mesicky, spetka skorice a upect do mekka. Podavat s vyraznym tvarohovo-jogurtovym namacedlem.
|
|
Edysha |
|
(5.4.2015 7:22:31) Pridavam ho do ciny nasekany na jemne nudlicky. Mame ho radi i syrovy nebo zadelavany (jako treba zadelavane kedlubny nebo fazolky).
|
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(6.4.2015 13:43:32) Cokoli, co s jinou kořenovou zeleninou. Do polívek, omáček, salátů.
Já ho často peču na plechu v troubě, půl na půl s bramborama, k tomu dva bobkový listy, rozmarýn, tymián, po upečení promíchat s olivovým olejem a trochou prolisovaného česneku.
|
|
|