Ingredience: 1 tvaroh ve vaničce 4 vejce 1/2 sklenice mléka 2 lžíce rumu 2 sklenice hladké mouky prášek do pečiva
Na obalení moučkový cukr + vanilkový cukr
Postup přípravy:
Tvaroh, vejce, mléko a rum vyšleháme. Potom přidáme mouku a prášek do pečiva. Vykrajujeme lžící a dotvarujeme rukou menší kousky (nabydou) a smažíme. Horké obalíme v mletém cukru s vanilkovým cukrem. Chutnají hlavně v den pečení, druhý den už jsou "gumové". Dobré jsou i obalené ve skořicovém cukru.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.