Kreaty |
|
(4.1.2015 10:01:20) Je cibule zdravá nebo nezdravá? Všude se dočítám jak je zdravá a jaký je to všelék a zároveň vím, že u všech diet žlučníkových, ledvinových, jaterních je cibule to první co se ze stravy musí vyloučit. Jak je to tedy s cibulí vzhledem k tomu, že česká kuchyně snad nezná jediný recept, který by nezačínal nakrájíme cibulku a osmahneme?
|
Ropucha + 2 |
|
(4.1.2015 10:25:33) Blanket, podle mě zdravá je, ale při některých nemocech holt to neplatí, tak to máš přeci i s jinými zdravými potravinami. A co se týče českých receptů, já osobně jídla se základem z osmahnuté cibule nemám ráda, takže osmahnutou cibuli prostě vynechávám a myslím, že to bez ní funguje docela dobře.
|
|
susu | •
|
(4.1.2015 11:01:27) No, pro zdravé je zdravá.
|
zerat |
|
(4.1.2015 13:47:33) Já si myslím, že vařená je zdravá pro všechny
|
|
|
Uarda |
|
(4.1.2015 12:30:42) Nikdy jsem nesnášela syrovou cibuli, tepelně upravenou taky ne, ale chápu, že k chuti některých jídel je nutná. Až v dospělosti jsem zjistila, že jsem žlučníkář, a pochopila svůj dávný nevědomý odpor. Myslím, že staré české heslo "bez cibule se vařit nedá" tak úplně neplatí.
|
|
Abigail* |
|
(4.1.2015 12:33:29) Nemám ráda syrovou cibuli, tepleně upravená mi nevadí.
|
|
|