Franty |
|
(14.11.2014 20:48:02) Poradite, jak pripravit kachni prsa, ale jen jako kanapku. Bezne delam na prirodno jako steak s rybizo brusinkovym dipem. Tentokrat bych to chtela pripravit jako jednu z kanapek na uvitanou pro hosty, co prijdou ne veceri.(mam malo na celou veceri).Diky
|
Katka a 2 výrostci |
|
(14.11.2014 21:01:44) Tak nevim uplně přesně, jaké mají být kanapky , ale já bych osolená kachní prsa na hodku-dve nechala odpočivat popatlané touto marinadou: med + alkohol (bílý rum, koňak, vodka,slivovce - co máš doma). Následně zarestuju na rozpálené pánvi , aby se zatáhly. Dopékám v troubě 15- 25 minut, jak to máte rádi propečené, mělo by to zůstat uvnitř šťavnatě růžové.Nechat vychladnout, nakrájet na tenké plátka ala rostbeaf.Na plátky veky (možná zapečené) bych dala asi kapku kremžké hořčice, plátek kachny+ kapku pomerančové marmelády, nebo klidně tu tvou rybízovou...takhle bych to nějak řešila, přizpůsobeno surovinám, co máš doma.
|
Katka a 2 výrostci |
|
(14.11.2014 21:03:49) Jo a kůži je třeba nakrájet příčně a podélně, aby vznikly kostičky. Do nich se vetře sůl a vpatlá ta medově alkoholová marináda...
|
|
|
|