neznámá |
|
(14.4.2014 16:44:44) Mám tu dva kusy vařeného hovězího a silný hovězí vývar. Potřebovala bych vymyslet co z toho k večeři. Nechci koprovku, křenovku ani rajskou - to máme docela často. Ani maso s křenem nebo hořčicí, to je prý prd vaření a ještě by pán tvorstva musel v dešti kopat křen. Karbanátky ani sekanou se mi dělat nechce, jsem dnes nějaká líná. Máte nějaký nápad co uvařit?
|
Delete |
|
(14.4.2014 16:56:33) A houbovou omáčku s těstovinami?
Jinak zamrazit, nechat na jindy, až bude chuť na koprovkou nebo rajskou a dneska udělat něco jiného .
|
|
Černá kronika |
|
(14.4.2014 17:07:01) Jíte fazolový lusky? Podusila bych k tomu fazolový lusky a uvařila brambory.
|
neznámá |
|
(14.4.2014 17:13:00) TO je výborný nápad, sice to musí počkat na zítra, lusky tu taky nemám. Ale zadělávané lusky nám moc chutnají a teď se nechají koupit čerstvé. K večeři dostanou špagety s vajíčkem, možná šunkofleky pokud budou hodný.
|
|
|
angrešt |
|
(14.4.2014 17:11:45) hovězí Miroton s chlebem http://olivovakucharka.webgarden.cz/rubriky/seznam-receptu/maso/hovezi-na-cibuli-aneb-boeuf
haše s bramborem
hovězí s houbovou/hořčicovou/kaparovou/šťovíkovou...omáčkou
ruské pirohy plněné masem
salát z hovězího masa se zelenými fazolkami
masová pomazánka
|
neznámá |
|
(14.4.2014 17:23:17) Dík, vařené hovězí máme doma často. Určitě využiju.
|
|
|
|