mija |
|
(9.3.2014 14:17:03) Ahojky dostala jsem velkou tasku zmrazenych hub a potrebovala bych nejaky recept na omacku,ale pokud možno nejakou na nejakou vylepsenou ne tu jednoduchou se smetanou.Diky.
|
Binturongg |
|
(9.3.2014 14:43:00) Taková jídla se moc vylepšovat nedají, aby zůstala tím, čím mají být
Já rozpustím slaninu nebo špek nebo obojí, na tom osmahnu houby, zasypu kmínem, přihodím bobkový list, trochu pepře, podusím, zaleju hovězím vývarem, povařím nakonec smetana 40% s rozkvrdlanou moukou a je to
|
|
svynka+2 |
|
(9.3.2014 15:40:51) Houbovku by som nevylepšovala, taká, aká je, je podľa mňa perfektná.
Na cibulke orestovať huby, zasypať múkou, krátko opražiť, pridať vývar, povariť, na záver smotanu. Mňam
|
svynka+2 |
|
(9.3.2014 15:41:26) múky dávam lyžicu až dve - podľa celkového množstva
|
|
|
LiValley |
|
(10.3.2014 3:45:47) Ja delam bez smetany. Maslo a trochu oleje rozpalit na panvi, pridat salotku osmazit , pak houby. Podlit hovezim vyvarem a cervenym vinem, trochu tymianu a pepr. Vyparit a nakonec jeste trochu masla. Je to spis omacka na steak.
|
|
Tili | •
|
(10.3.2014 12:11:50) Když chci změnu, udělám klasiku, ale bez masa, dám tam navíc trošku drceného kmínu, přílohu špagety a zasypu strouhaným parmezánem.
|
|
|