.ganesha. |
|
(2.8.2010 13:30:13) Prosím, poraďte nějaký chutný recept na lišky.
Onehdá jsem je viděla připravovat Pohlreichem v Ano, šéfe!, bohužel nevím, ve kterém to bylo díle :(
Díky.
|
kambala |
|
(2.8.2010 13:45:11) xeno:))))
jinak já dělám lišky na kmínu a másle (napřed podusím)...a buďto dávám do salátu nebo je to skvělá příloha k hovězímu stejku
|
X E N A |
|
(2.8.2010 13:53:58) Přesně táák. Houby se dělají pouze na máslíčku, sůl, pepř a kmín je k houbám nezbytný! Toť vše. Pokud by se tam nandalo ještě něco, co by to chuťově přetlouklo, tak to už nemusíte dělat lišky, ale stačí klidně jenom handra na zem nebo co doma najdete...
|
Binturongg |
|
(2.8.2010 19:16:07) Xeno - právěže lišky jsou výjimka díky své tvrdosti. Chuťově nic velevýznamnýho, ale báječná věc do různých tokání, ragů, orientu apod.
A jinak - stažená liška se má přivázat pod vodu do potoka a nechat 4 dny dojít. Pak teprve zpracovávat
|
|
|
|
Binturongg |
|
(2.8.2010 19:14:02) Hovězí podusit ve vl. šťávě a na červeném víně (čerstvé bylinky ideální), přidat lišky, dochutit dle vlastní vůle a odávat s pečenýma bramborama
|
|
.ganesha. |
|
(2.8.2010 20:10:53) Tak jsem nakonec vyrobila toto a bylo to super! http://recepty.labuznik.com/recept/30155-Rizoto_s_liskami
|
Balbína |
|
(3.8.2010 0:36:09) tak u nás se z lišek dělá jedině kulajda, milujeme jí. Ale koukám, že jdu s receptem pozdě , že jste si pošmákli na něčem jiném.
|
|
|
|