| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Zvýšení tvorby mléka častým kojením

 Celkem 2 názorů.
 Milka, dcera 7 týdnů 
  • 

Klobouček 

(5.4.2000)
Vážená Simono,
píšete, že jste musela používat při kojení kloboučky. Pochopila jsem vás dobře, že teď už nemusíte? Mám totiž podobný problém, i když jen s jedním prsem, a zajímalo by mě, jak jste to vyřešila. Dceři i mně to sice vyhovuje (oproti předchozímu trápení s pokusy o přisátí), ale zhoršily se jí problémy s větry, protože nasává více vzduchu. Proto bych ráda kojila normálně z obou prsů.

Díky za odpověď
Milka
 Simona (dcera 4mesice) 
  • 

Re: Klobouček 

(7.4.2000)
Vazena Milko,
mam par znamych s par zkusenostmi. Jedna tvrdi, ze pouzivanim kloboucku u ni doslo k postupnemu snizovani tvorby mleka, az nakonec po 2 mesicich kojit skoncila a moje dalsi kamaradka kloboucky musela pouzit hned zpocatku, protoze se ji mala taky nechtela "chytnout". Asi po 1 a pul mesici se pokusila nabidnout diteti prso a po nekolika pokusech se ji opravdu mala chytla a od te doby, i kdyz je pri kojeni trochu nervoznejsi nechce kloboucek ani videt. U me je to trosku slozitejsi, my stale kojime na 3 zpusoby, zpocatku primo z prsa, pak se mala zacne kroutit, tak nasadim kloboucek a taha, A dokoncujeme to dokrmovanim. Urcite bych Vam ale doporucila prejit na prso, pokud to jen pujde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.