| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Koloběžky opět v módě!

 Celkem 2 názorů.
 klokanrobin 


Koloběžky jsou fajn, ale lepší jsou skateboardy. 

(7.3.2002 15:28:29)
No vzhledem k tomu, že v mládí jsem nemohl moc běhat, kdežto ostatní kluci klidně ano, tak jsem to občas řešil tak, že jsem jezdil na koloběžce, což bylo celkem fajn, ale zjistil jsem, že mě víc, než koloběžka vyhovuje skateboard, protože na koloběžce se mě dřív občas stávalo, že na nerovný cestě jsem tzv. přelítnul přes řídítka a to jsem docela dost šikovnej, takže jsem to vybalancoval, takže téměř nikdy to neodnesl můj chrup :-)))).
 Johnny 
  • 

Vsichni nezijeme v Californii... 

(29.11.2003 6:08:25)
...jelikoz drtiva vetsina lidi,kteri ctou tyhle stranky,zije v chudych ceskych pomerech,premejsli jestli ma radeji zaplatit najem nebo koupit parchantum kus sunky,pripadne novy boty.Je nam vsem jasny,mila pani Souradova,ze "u vas v Kalifornii" se zije trochu jinak nez v Cechach a tak si muzete skutry po 500 dolarech kupovat mesicne treba hned 3 nebo 4 a pak je hazet do popelnice,tak jak se to v blahobytu delava.Skutru je plnej internet,jsou taky v prodeji napriklad "u nas v Marylandu",nebo "u sousedu ve Virginii.Lidi uz tolik neslintaji a nepadaji na prdel kdyz slysi jmeno California,vime?
Johnny

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.