| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Práce z domova: Nenechte se napálit!

 Celkem 54 názorů.
 Etraska 
  • 

Smutné 

(9.11.2010 10:33:44)
Řekla bych, že člověk, který není zrovna v nouzi dokáže předpokládat, že se ve věčině případů může jednat o podvod. Ovšem jeli někdo zrovna ve vážné finanční nouzi, nebo mu hrozí exekuce a nemá jak se uživit přestává myslet racionálně a spíše rizkuje podvod. Tonoucí se stébla chytá a podvodník na něm vydělá nejvíc.~n~~o~
 Jája 
  • 

Pojišťování 

(9.11.2010 12:20:04)
Úplně stejně pracují v Čechách různé pojišťovací a poradenské společnosti. Tam se neplatí za koupi předraženéh výrobku, ale za absolvování různých školení. Aby se tomu zabránilo, vydal na to stát svého času zákon o pojistných zprostředkovatelích. Vpodstatě pravil, že na sjednávání vzájemně si nekonkurujících pojistek potřebuje být prodejce zapsán do státem vedeného seznamu, což je legrace za tuším 2.000,- Kč. Na to, aby mohl prodávat konkurující si pojistky, zaplatí tuším 20.000,- Kč. Takže MLM provozuje i stát, který není schopen podobné praktiky zarazit. Vše je - jako ostatně vždy - zcela křišťálově čisté.
 Myss 


Re: Pojišťování 

(20.11.2010 14:05:36)
no,já úplně souhlasím.Bohužel manžel je pojišťovák.Řekla bych,že jakékoli nabízení produktů,hledání zákazníků a klientů je strašná práce a mám dojem,že bych raděj kopala kanály,hlavně,abych neobtěžovala lidi.Jenže každý je jiný.Pokud je člověk přesvědčený,že má dobrý produkt a sám mu věří,nemá třeba problém.Můž muž to sjednávání schůzek taky nemusí,proto hledá šikovnou telefonistku,která mu 2x týdně po hodině po telefonu domlouvá schůzky,tím že volá na dodaná čísla.Ani to není jednoduché,jedna maminka už toho nechala,že na to nemá žaludek.Kdo tohle zvládá,má výhodu,protože vše se točí kolem hledání zákazníků.
 Jíťa 
  • 

Amway 

(9.11.2010 18:36:58)
Z vyjmenovaných "solidních" firem považuju Amway za podvodníky. S ostatními nemám zkušenost.
Klasický letadlo zaměřené především na nábor nových prodejců pod sebe, vymývání mozků na pravidelných placených školeních, kontroly supervizorů v domácnostech podřízených jestli náhodou nepoužívají výrobky konkurenčních firem.
Dělá to bratranec a ač má k Amway-u ještě dobře placenou normální práci, žije na pokraji bídy, protože všechno investuje do Amway s vidinou zářivé budoucnosti milionáře. Bohužel ani po cca 5-ti letech firmě věří a
 withep 


Re: Amway 

(9.11.2010 20:26:12)
Taky Zepter.
 renča 
  • 

Re: Amway 

(11.11.2010 14:16:35)
Bohužel bez práce nejsou koláče, takže záleží s jak se této práci věnuje?!
 Jíťa 
  • 

Re: Amway 

(12.11.2010 9:06:59)
Myslím, že hodně. A i kdyby ne, tak po pěti letech, kdy je neustále v mínusu a ze své normální práce musí dotovat práci u Amway... Každý normální člověk už by se na jakoukoliv nevýdělečnou práci dávno vykašlal. Ale on ne, pořád dokola si platí ty pofiderní školení, aby se konečně dozvěděl, co dělá špatně.
 J 
  • 

Re: Amway 

(13.11.2010 22:35:51)
http://kvalitni.vyrobce.cz/
 Rapiti 


Hypo stavební spořitelna 

(9.11.2010 22:24:10)
Tam jsem kdysi zavítala na nábor nových pracovníků a vyklubala se z toho dvouhodinová prezentace jejich pyramidového provizního systému. Tak jsem zase odkráčela. Ale nadšenců byl plný sál. Naštěstí jsem nemusela nic platit. Ještěže už tahle pochybná banka neexistuje.
 Ronja 
  • 

Posílání peněz 

(10.11.2010 13:22:22)
Já teda nevím, ale už člověku, kterej někomu úplně cizímu dá peníze, aniž by měl v ruce potvrzení, že zaplatil tolik a tolik za to a to tomu a tomu, je těžko pomoci. O lidech, kteří posílají peníze nazdařbůh někomu, koho v životě neviděli, mi připadá škoda mluvit a člověku, kterej pošle neznámý firmě prachy za to, že ho MOŽNÁ zaměstná, bych přidělila opatrovníka z moci úřední, protože je zjevně nebezpečnej sobě i okolí.
Totéž naháněči mobilních operátorů...
Jeden můj kdysi nejdražší narazil na atraktivní studentku v triku nejmenovaný společnosti(taky proto, že už si ji nepamatuju:-)), která mu začala hustit do jeho plešatící, leč nikoli zcela zbytečné hlavy šikovně formulované nabídky, obratně zamlčujíc dobu, na niž se má společnosti uspět, sankce, které ho čekají, neudělá-li to aj.
Odpověděl jí:
"Takže budu platit míň, když smlouvu sepíšeme?"
"Ano, a jako bonus dostanete ještě blebleblebleble a extra výhodné blueee."
"A co z toho bude firma mít, když budu platit míň? O co jde obchodníkům, který nabízej" prodělečný obchody?"
"Eee... No... Nám jde především o to, že..."
To je podle mě jediná logická reakce myslícího člověka, kromě toho, že já bych se ani neobtěžovala ptát. To ovšem souvisí s tím, že mě nesrovnatelně míň těší přivádět do rozpaků pěkný studentky... :-)))
 Ronja 
  • 

Re: Posílání peněz 

(10.11.2010 13:25:25)
Upsat, nikoli uspět. Pardon.
 klara, 2caparti 


Není to vždy pravda 

(10.11.2010 15:59:45)
Já pracuji u jedné české firmy, která funguje na systému MLM. Jsem u ní 2roky a mám měsíčně 3-5tisíc k rodičovské. Že se někdo nechá napálit,moc nechápu. U nás po Vás nikdo žádné peníze nechce. A takovýchto solidních firem je na trhu víc. Jen si vybrat.
 Katka+Ráďa 00+Teri 03+Míša4/09 


Re: Není to vždy pravda 

(13.11.2010 18:25:32)
Přesně tak. Dnes už je solidních, hlavně českých firem dost, stačí si jen vybrat zboží, které mě osloví. Také jsem si tu svoji našla. Zatím jde jen o menší přivýdělek, ale máme tu maminy, jejichž příjem je mnohem větší než RP.
I těch 80 000,- je možných, ale samozřejmě po letech usilovné práce. Švadlenku Petru jsem dokonce před asi 7 lety poznala a věřím, že jsou za vodou. Ty jejich podmínky a přístup je ale příšerný, divím se, že lidi do toho pořád jdou...
 Katka 
  • 

Re: Není to vždy pravda 

(5.1.2011 0:42:01)
Já si přivydělávám v MLM firmě. Práce je na živnosťák. Výdělek roste úměrně šikovnosti a vloženému úsilí. Náklady byly prakticky nulové. A peníze? Za 3 hodiny denně se dá vydělat třeba 5.000,- ale také 15.000,- Na HPP možná trochu nejisté (ze začátku, dají se ale taky vydělat pěkné penízky, když se to myslí vážně), ale jako přivýdělek na mateřské - není co ztratit. Jako každé jiné podnikání. Výhoda je, že se dá makat i při jiném zaměstnání a člověk si aspoň přijde ještě k nějaké kačce navíc... Kdybyste chtěly nějaké další informace, napište mi na mail kopecka.kat@gmail.com

Katka
 Pavouček a Lucinka 


Práce z domova 

(13.11.2010 15:49:46)
Já nechápu, jak někdo vůbec může naletět. V životě bych nikomu neposlala žádný peníze předem. A nabídkám slibujícím výdělek 80 tisíc měsíčně nevěřím.
 Katka a 2 děti 


MLM a velké výdělky 

(13.11.2010 21:07:59)
Opravdu existuje na netu velké množství podvodných nabídek, ale taky je rozdíl v tom, co kdo jako podvod vnímá. Jsou lidé, kteří považují obecně systém MLM za podvod, ať už se jedná o jakoukoli firmu prodávající cokoli. Pro ně je to prostě vše jen "letadlo" nebo "pyramida", atd. Těmto lidem nemá smysl cokoli o tomto systému vysvětlovat, už svůj názor prostě nezmění.
Raději by chtěli něco manuálního - a tam si právě myslím, že většinou naletí - jsou to ty různé kompletace čehokoli. Chápu, taky bych na mateřské dělala něco takového, ale nic takového prostě buď není, nebo se to téměř nedá najít.
Posílání peněz v obálce nebudu komentovat...

Já teď mám 4 firmy na "přivýdělek", které pracují v systému MLM. Začínala jsem před 3 lety s 1 firmou - a začátky nebyly lehké, ale to u podnikání - jak bych tuto práci nazvala - není nikdy. Prošla jsem si i budováním sítě a vším co s tím souvisí. Nasazení mi vydrželo asi půl roku, pak to začalo opadat... Nejsem totiž rozený obchodník a nedokážu každému vnutit i to co vlastně nechce (takoví lidé mají mimochodem velkou výhodu :-)). Dávala jsem inzeráty na netu, prodávala něco v rodině, něco známým, něco jsme se rodinou "projedli". Výdělek samozřejmě nic moc. Mělo to ovšem 1 pozitivum - díky produktům jsem zhubla kila nabraná v těhotenství~:-D. Pak jsem úplně přestala cokoli dělat a vrátila se k tomu až letos. Ale naprosto jinou formou - e-shop na netu (mou velkou výhodou je manžel, který umí vytvořit webovky a umí je zviditelnit na netu - což je velmi důležité!!!). Bez něj bych se nikam neposunula.
SíŤ nebuduji, jsem jen prodejcem. Maximálně zaregistruji pod sebe, když někdo sám napíše, že má zájem. Začátek roku - investice, investice. O prázdninách posun k lepšímu, Listopad docela to jde. Je ale jasné, že v součtu "výdaje a příjmy" to bude jednoznačně ve prosěch výdajů. Ale věřím, že příští rok se nám podaří posunout ručičku vah na opačnou stranu.

Závěrem jen malá rada - asi není úplně dobré pouštět se do něčeho takového totálně bez peněz nebo s dluhy. Jako každé podnikání (pokud chceme opravdu něco vydělat) vyžaduje určité investice (tím nemyslím vstupní poplatek - to je směšná jednorázová částka). Kdo na toto není připraven, pohoří a pak je pro něj multilevel podvod - pochopitelně.
Je moře firem a moře různých systémů. Nejprve se pořádně informujte, než se někam dáte a taky si vyberte z výrobků něco, co je blízké vašemu srdci.

Přeji všem hodněúspěchů a žádné podvody.~s~

 Pečonková 


Re: MLM a velké výdělky 

(14.11.2010 15:21:48)
Závažné téma. Příspěvek, který diskuzi vyvolal, i některé reakce na něj, se bohužel skutečně mýlí hlavně v tom, že u jakýchkoliv síťových záležitostí jde o ZAMĚSTNÁNÍ. Pravý opak je pravdou. Neobhajuji ani MLM, se kterým rovněž nemám nejlepší zkušenosti, natož zjevné podvody, které se týkají i všech manuálních domácích prací, kde zaplatíte mnohem více, než u těch stokorunových podvůdků a v lepším případě dostanete například německý manuál a možnost nakupovat materiál s tím, že si výrobky pak smíte prodat sami (vše legální). Oni přece jen nechápou, že my nechápeme, že u domácích prací o zaměstnání přece nejde. Řadu let jsem takové nabídky záměrně prověřovala, sbírala info z internetu a nechtěla se smířit s tím, že se u nás nenajde ani jediná poctivá nabídka. Proto jsem v roce 2005 celý rok studovala i obrovské množství nabídek domácích prací (homeworking) světového internetu, kde Vašim kolegou v síti může být jak Kolumbijec, tak třeba Japonec, a konečně pochopila, že jelikož je internet sám tou největší sítí, nic jiného než síťové výdělky či přivýdělky nabídnout prostě neumí. S jedinou výjimkou a tou jsou inzertní nabídky zprostředkovatelů zaměstnání a brigád.

Ještě k tomu tak odmítanému Herbalive, s jehož metodami rozhodně nesouhlasím, ale i ke všem sítím se zdravými přírodními produkty (kde některé české firmy už ani ten vstupní poplatek nevyžadují), abychom s vaničkou nevylívali i dítě. V mých pětačtyřiceti létech mě totiž o možnost být zaměstnaná připravila těžká choroba matky a byl to právě Herbalive, který vyřešil ty nejhorší problémy. V dětství naopak matka zachránila život mě, když mi už lékaři při opakovaných zánětech srdečního svalu dávali jen minimální šanci na přežití. Pomohl pravidelně podávaný med a v patnácti jsem byla úplně zdravá. Bohužel jen do třiceti, kdy mě lékaři čtyři roky posílali s mými velkými zdravotními problémy za psychology a psychologové na psychiatrii, odkud mě ovšem taky vyhodili, protože na mě jejich antidepresiva působila opačně. Zachránil mě až zkušený primář interny v důchodu, který objevil žaludeční vřed, těžkou chudokrevnost (v důsledku neustálého krvácení ze žaludku), hypoglykemii a porouchané cévy, které působily kroucení páteře, které lékaři rovněž neuměli vysvětlit, natož vyléčit. Moje problémy ovšem pomohl jen zmírnit, protože on sám měl stejnou chorobu, kterou ještě tehdy medicína vyléčit prostě nedokázala. A jak by taky mohla, když se předpokládalo, že jde o chorobu psychosomatickou. Musela jsem počkat dalších dvacet pět let, než byla objevena bakterie, která má tuto nemoc na svědomí. Heuréka. Ve svých 60 létech jsem konečně dostala ten správný lék a už tři roky mám žaludek zdravý. Celou tu dobu mě ovšem nad vodou držely jen přírodní prostředky. Například mou pokroucenou páteř vyléčil Ascorutin, který zpružňuje cévní stěny, ale v podstatě jde o rutin z pohanky a vitamín C. I proto jdu zrovna lidem účast v těch síťových projektech solidních českých firem nabídnout. Proč? Jednak už neočekávám, že internet přestane být internetem a (díkybohu za něj), jednak nikomu nepřeji, aby si důsledky nedbalé péče o vlastní zdraví vyzkoušel na vlastní kůži. Řekla bych naopak, že je načase, abychom všichni, a čím dříve, tím lépe, přijali zodpovědnost za vlastní zdraví třeba i tím, že se o ně začneme více zajímat včas, v čemž nám mohou velmi pomoci právě tyto projekty. Vy snad víte o něčem, co má větší hodnotu než zdraví?
 Katka a 2 děti 


Re: MLM a velké výdělky 

(16.11.2010 12:02:49)
Paní Pečonková, nemůžu jinak než souhlasit:-)
Práce v MLM není zaměstnání, ani nejste zaměstnanci dané firmy, jde v pravém smyslu slova o podnikání - nejlépe na ŽL. A tak je to třeba brát i z hlediska určitých investicí, velkého pracovního nasazení, nejistého výdělku, atd.

Herbalife: asi nejznámější firma, co k nám přišla jedna z prvních s tímto systémem. Osobně nemám s produkty zkušenost, ale věřím, že dokázaly pomoci mnoha lidem. Hodně lidí je alergických při vyslovení jména firmy - zřejmě v souvislosti právě s jejich MLM. Tato firma přišla v době, kdy jsem na tento způsob práce nebyli zvyklí a ani připravení. Možná pro to, je teď "nucena" se skrývat pod různými weby - což se mi hodně nelíbí. Dát se v dnešní době k Herbalifu nepovažuji za moc šťastné, ale každý svého štěstí strůjcem.

Velké výdělky??? 80000/měs.??? Jistě že to jde - ale ne každému a už vůbec ne hned. HOdně schopný člověk s ostrými lokty a tak trochu bez svědomí (podnikatel tělem i duší:-)) - za pár let, proč ne. Uťáplá maminka na mateřské, počítající každou korunu - ani náhodou. Tím se nechci dotknout matek na mateřské, je to jen příklad a určitě jsou mezi námi i "podnikatelky".

V MLM máte zjednodušeně stále ale 2 možnosti:
1. prodávat (kdekoli, komukoli) - zisk je rozdílem VOC a MOC - někomu to stačí (třeba mě:-))
2. budovat síť - dlouhodobá práce, z počátku bez zisku, hoooodně pomalu se pak objevují stovečky, pak možná někdy tisíce...záleží na okolnostech.
Na druhou stranu je to pak příjem, který máte prakticky "za nic".
Pokud se pustíte do bodu 2 hodně dobře si zjistěte u dané firmy podmínky, raději ze sebe udělejte blbce a nechte si to polopatisticky vysvětlit 100x. Předejdete častým nedorozuměním a zklamáním.
Často je nutný povinný odběr zboží daný měsíc, když chcete čerpat příjmy právě z vaší sítě (na prodej se toto většinou nevztahuje).

Nevěřte líbivím textům typu - máte čas 10 hodin týdně? práce na PC, výdělek 20-80tis/měs.!
Je to podnikání - nejprve investice, pak hodně práce, pak malý přivýdělek, pak větší,....
Za nic prostě peníze nedostanete nikde, jedině v pohádce:-)

Zodpovědnost za vlastní zdraví - souhlasím!
 Katka 
  • 

Re: MLM a velké výdělky 

(5.1.2011 0:43:28)
Já si přivydělávám v MLM firmě. Práce je na živnosťák. Výdělek roste úměrně šikovnosti a vloženému úsilí. Náklady byly prakticky nulové. A peníze? Za 3 hodiny denně se dá vydělat třeba 5.000,- ale také 15.000,- Na HPP možná trochu nejisté (ze začátku, dají se ale taky vydělat pěkné penízky, když se to myslí vážně), ale jako přivýdělek na mateřské - není co ztratit. Jako každé jiné podnikání. Výhoda je, že se dá makat i při jiném zaměstnání a člověk si aspoň přijde ještě k nějaké kačce navíc... Kdybyste chtěly nějaké další informace, napište mi na mail kopecka.kat@gmail.com

Katka
 dagmar 1 dcera 
  • 

Re: MLM a velké výdělky 

(23.4.2012 13:55:14)
Zkusit můžete i toto http://goldenbiz.eu/index.php?ido2=125342 , žádné poplatky,zboží chodí i na dobírku,zboží které každý stejně musí nakupovat.
 Andy 
  • 

MLM 

(14.11.2010 12:28:39)
Jak už tady přede mnou pisatelka uvedla, že MLM je pro někoho podvod, tak určitě pro toho, kdo nechce nic dělat a myslí si, že bude sedět někde u počítače a peníze se mu pohrnou, ale bez práce nejsou koláče. A jak tady byla uvedena Švadlenka Petra, tak bohužel tako Petra existuje a dnes vydělává více jak 80.000,-Kč, ale je to samozřejmě o té práci. I já jsem se do této práce zapojila a jelikož jsem maminka na MD, tak se tomu věnuji jen občas, ale i tak nějaký ten přivýdělek potěší. Je jasné, že i u MLM je nutný nějaký vstupní poplatek nebo za registraci, ale dnes Vám nikdo nic zadarmo nedá a když chcete podnikat, tak tento poplatek je směšný a to co uváděl ten pán Petr, že naletěl a musel pak produkty vracet zpět, tak tady asi něcí celá pravda, když pán pro to nic nechtěl dělat, tak je jané, že mu to doma zůstane, ale to je na každém znás. Mohu jen říce, že toto je jedna z nejsolidnějších firem co znám, ale všude se musí pracovat.
 Katka 
  • 

Re: MLM 

(5.1.2011 0:41:06)
Já si přivydělávám v MLM firmě. Práce je na živnosťák. Výdělek roste úměrně šikovnosti a vloženému úsilí. Náklady byly prakticky nulové. A peníze? Za 3 hodiny denně se dá vydělat třeba 5.000,- ale také 15.000,- Na HPP možná trochu nejisté (ze začátku, dají se ale taky vydělat pěkné penízky, když se to myslí vážně), ale jako přivýdělek na mateřské - není co ztratit. Jako každé jiné podnikání. Výhoda je, že se dá makat i při jiném zaměstnání a člověk si aspoň přijde ještě k nějaké kačce navíc... Kdybyste chtěly nějaké další informace, napište mi na mail kopecka.kat@gmail.com

Katka
 Katka 
  • 

MOJE PRÁCE 

(5.1.2011 0:44:45)
Já si přivydělávám v MLM firmě. Práce je na živnosťák. Výdělek roste úměrně šikovnosti a vloženému úsilí. Náklady byly prakticky nulové. A peníze? Za 3 hodiny denně se dá vydělat třeba 5.000,- ale také 15.000,- Na HPP možná trochu nejisté (ze začátku, dají se ale taky vydělat pěkné penízky, když se to myslí vážně), ale jako přivýdělek na mateřské - není co ztratit. Jako každé jiné podnikání. Výhoda je, že se dá makat i při jiném zaměstnání a člověk si aspoň přijde ještě k nějaké kačce navíc... Kdybyste chtěly nějaké další informace, napište mi na mail kopecka.kat@gmail.com

Katka
 Věra Pupenková 
  • 

Re: MOJE PRÁCE 

(9.11.2011 10:53:31)
Dobrý den,
mám zájem o nabízený přivýdělek. Děkuji Pupenková
 luigi 


Re: MOJE PRÁCE 

(7.4.2013 20:07:41)

Potřebujete peníze, pátráte po příležitosti bez vstupních poplatků? Chcete si vylepšit svou platební bilanci a nedaří se Vám najít to pravé? Nabízím Vám časově nenáročnou činnost( max.10 min denně), kterou můžete úspěšně provádět z domova pomocí počítače a internetu. Žádné poplatky, vše naprosto zdarma a výdělky opravdu zajímavé a navíc při troše šikovnosti docela rychlé!
Aby to mohl být aspoň trochu přivýdělek, je dobré se zaregistrovat u více společností.
Na pomoc je tu vždy překladač googl

http://www.buxbiznaz.com/?ref=guido23
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=balda23
http://www.clixboom.com/?ref=guido23
http://www.trustyptc.com/index.php?ref=guido23
 Petra 2 


práce nejen pro maminky na MD 

(28.1.2011 18:04:14)
Mrkněte sem.Tahle práce mi platí hypotéku.
http://www.dedra-f.wbs.cz/
 verca1974 


Re: práce nejen pro maminky na MD 

(13.2.2011 15:34:21)
Dobrý den.Mám k Vám takovou prosbu.jsem po mateřské dovolené ted momentálně zaměstnaná jen zaměstnavatel nechápe že jsou děti občas nemocné.bohužel taková hrozná doba.v lednu jste sem psala příspěvek na téma práce.koukala jsem na firmu dedra a moc se mi líbí.potřebuji vědět jestli se u této firmy dají vydělat nějaké peníze a jak.je to podomní prodej?vy píšete že vám to platí hypotéku.vím jak jsou hypotéky velké a proto mě to oslovilo.mohla by jste mi napsat jak a co pro to dělat samozřejmě kromě toho že se musím zaregistrovat a odebrat nějaké zboží.prostě jednoduše řečeno jak to děláte vy.moc děkuji s pozdravem verča
 Renata, 2 malé děti 
  • 

Re: práce nejen pro maminky na MD 

(14.3.2011 19:54:29)
Také jsem hledala něco na přilepšení, narazila jsem na společnost emailing.cz. Jde o placené klikání na reklamy (jedna "přečtená" reklama = 0,10 hal.) Chodí několik reklam denně, zabere to pár minut. Nejedná se o horentní výdělek, ale funguje to. Pokud máte zájem koukněte na emailig.cz, jako registrujícího prosím ťukněte mé číslo: 00400838. Můj e-mail pro bližší informace: renata.1111@seznam.cz. Díky za spolupráci.
 luigi 


Re: práce nejen pro maminky na MD 

(7.4.2013 20:10:29)

Potřebujete peníze, pátráte po příležitosti bez vstupních poplatků? Chcete si vylepšit svou platební bilanci a nedaří se Vám najít to pravé? Nabízím Vám časově nenáročnou činnost( max.10 min denně), kterou můžete úspěšně provádět z domova pomocí počítače a internetu. Žádné poplatky, vše naprosto zdarma a výdělky opravdu zajímavé a navíc při troše šikovnosti docela rychlé!
Aby to mohl být aspoň trochu přivýdělek, je dobré se zaregistrovat u více společností.
Na pomoc je tu vždy překladač googl

http://www.buxbiznaz.com/?ref=guido23
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=balda23
http://www.clixboom.com/?ref=guido23
http://www.trustyptc.com/index.php?ref=guido23
 mklar 


možný přivýdělek 

(26.2.2011 21:22:11)
Dobrý den,

jako spousta jiných maminek na mateřské i já pátrám po možnosti přivýdělku. Nedávno jsem narazila na viz níže, podotýkám, že to nemám z vlastní zkušenosti ověřené, ale jestli je to podobné jako český Emailing, tak proč ne.

Jedná se o placené klikání na reklamy, ale za každý klik máte 5 dolarů
Jakmile se dostane hranici 1000 x zobrazení převede si peníze pomocí internetové brány pay-pal na svůj účet a nebo šekem na adresu.

Nejprve si načtěte http://www.fineptc.com/index.php?ref=klaram
a pak postupujte podle následujícího návodu na registraci
1) Username = uživatelské jméno = login – tímto jménem se budete přihlašovat do systému.
2) Password = heslo pro vstup do systému
3) Verify password = ještě jednou uveďte heslo´
4) Referer = je předvyplněno, zde není třeba nic dodávat
5) Your Name = Vaše jméno a příjmení - bez čárek a háčků
6) Your email adress = Vaše emailová adresa
7) Country = země – vyberte rozbalením roletky czech republic
8) I accept the terms of service = souhlasím s podmínkami –
vyberte rozbalením roletky: Yes, I accept = souhlasím
9) Klikněte na „create account“ = vytvoř „uživatelský“ účet
0) Nyní se můžete přihlásit do systému (vyplnit vpravo nahoře login heslo)

A nyní vysvětlení jak po registraci odklikávat své denní reklamy :
1) http://www.buxinc.com/ je hlavní stránka, kde se napravo přihlásite
přihlašovacím jménem a heslem a dáte LOGIN.
2) Naskočí Vám vaše osobní stránka. Nahoře v lištičkách máte VIEW ADS
kamse denně budete dívat a budete tam mít pět-osm řádkú (zeleně
napsané).
3) Vždy na jeden kliknete otevře se Vámi okno, kde v levém hornímrohu
odečítá 30 sekund ...celou tu dobu nesmíte reklamu vypnout, můžete si jí
nechat v liště ale nezavírat křížkem. 4) Po uplynutí 30 sekund tam zobrazí
číslo například CLICK 4 a vedle bude řada čísel např. ( 8, 6,4,7) # a z ní vyberete a
kliknete na číslo uvedené za slovem Click -tedy tentokrát 4, necháte načíst reklamu, a zavřete křížkem.
Za tento krok na Váš učet naskočí 5 USD za jednu reklamu.
A takto to uděláte i se zbývajícími reklamami, ale vždy postupně!!!
po jedné,ne zároveň!

Aby jste si mohli nechat vyplatit svou odměnu, musíte se dostat na
výplatní hranici. Výplatní minimum je 5.000,- USD.
V žádném případě si nezakládejte více uživatelských účtu, každá
registrace je kontrolována (z jednoho
PC smí být registrován pouze jeden uživatel) a porušení pravidel
vede ke zrušení vašeho uživatelského účtu
Výplata probíhá pomocí internetové brány pay-pal, stačí se
zaregistrovat
zde: https://www.paypal.com/cz .
Tam se zaregistrujete a přepošlete si peníze na tento účet a z něho si
je potom necháte poslat třeba rovnou k sobě domů.
 Jana Š´tastná 
  • 

Re: možný přivýdělek 

(12.6.2012 18:34:37)
Dobrý den,
mám cítím malinko nedůvěru k této nabídce i přesto že české klikačky již dlouho dobu využívám. Stránky vypadají moc pěkně jen mě malinko zaráží výše těch odměn za odklikávání reklam. Samozřejmě že vše se pozná až ve chvíli kdy si člověk nechá peníze vyplatit a tak bych s vás ráda zeptala zda-li již máte s výplatou zkušenosti a opravdu své peníze pak dostanu.
Mockrát vám děkuji za odpověď.
Krásný den Vám přeji.
S pozdravem. Šťastná

email: janca-stastna@seznam.cz
 Lucie 
  • 

Re: možný přivýdělek 

(7.7.2012 22:10:04)
a už jsi zkoušla jestli ti částku vyplatí?Na nettu je spousta negací,že neplatí.Jakou máš zkušenost?
 Lucie 
  • 

Re: možný přivýdělek 

(7.7.2012 22:16:19)
a už jsi zkoušla jestli ti částku vyplatí?Na nettu je spousta negací,že neplatí.Jakou máš zkušenost?
 Míra 
  • 

Re: možný přivýdělek 

(24.9.2012 14:35:43)
Dobrý den.
V případě,že si chcete opravdu přivydělat krásné peníze napište na 25miram@seznam.cz
U nás je vše garantováno.
Jak karierní postup tak veškeré produkty.
Určitě budete spokojeni.
Zatím nashle.
Míra.
 luigi 


Re: možný přivýdělek 

(7.4.2013 20:06:05)

Potřebujete peníze, pátráte po příležitosti bez vstupních poplatků? Chcete si vylepšit svou platební bilanci a nedaří se Vám najít to pravé? Nabízím Vám časově nenáročnou činnost( max.10 min denně), kterou můžete úspěšně provádět z domova pomocí počítače a internetu. Žádné poplatky, vše naprosto zdarma a výdělky opravdu zajímavé a navíc při troše šikovnosti docela rychlé!
Aby to mohl být aspoň trochu přivýdělek, je dobré se zaregistrovat u více společností.
Na pomoc je tu vždy překladač googl

http://www.buxbiznaz.com/?ref=guido23
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=balda23
http://www.clixboom.com/?ref=guido23
http://www.trustyptc.com/index.php?ref=guido23
 Kissa + malá žabka 


Taky jsem hledala a NAŠLA 

(27.2.2011 23:03:12)
Vzhledem k tomu, že jsem byla s dcerou doma až do 5 let a viděla jsem, jak veškerou péči, kterou jsem jí mohla věnovat tím, že jsem na ní měla čas, nám několikanásobně vrací a jaké z ní roste pohodové a úspěšné dítě (každá máma se chvástá, ne?~;)), tak jsem hledala práci domů, abych s ní mohla zůstat i nadále a věnovat se jí alespoň na prvním stupni ZŠ a našla jsem. Zpočátku to byly smaozřejmě i negativní zkušenosti, jak někteří píšete, ale také i pozitivní. Měla jsem to navíc komplikované tím, že nejsem obchodnický typ a neumím si představit, že bych měla spolupracovat např. s MLM jako jsou Amway, Zepter apod. Našla jsem ale něco, co mne baví, co má budoucnost a co můžete snadno dělat z domova s internetem. Nebudete litovat a hlavně se nemusíte bát, že o něco přijdete, jako v podvodných MLM a dalších programech. Kdo si chce taky udělat radost, pošlete mi mail na :-) paulakissa@gmail.com :-)a já vám pošlu více informací.~3~
 Zuzka-vin 


Re: Taky jsem hledala a NAŠLA 

(21.11.2011 14:03:48)
Dobrý den, taky bych se chtěla připojit k diskuzi. Já jsem také dlouho hledala a našla. Jsem spokojená a také nám to zaplatí dost velkou část naší 15000,- hypotéky. Kdyby jste někdo chtěl vědět další informace napište na mail : zuzana.vinopalova@seznam.cz. Dělám u společnosti, která se zabývá novinkou v komunikaci přes internet. Vše je on-line. Je zde 7. různých možných příjmu. Peníze na účtu máte do tří minut. Je to novinka, velmi zajímavá a barevná a lidem se to hodně líbí a hlavně funguje to. Není to práce je to spíš taková zábava. Tuto novou komunikaci používám ke svým přivýdělkům a co je fakt super je česká společnost OKG - bylinné produkty k upevnění zdraví a opravdu to funguje. K OKG jsem šla protože jsem hledala pro syna něco co by nám pohlo pro jeho zdraví. Když jsem přestala kojit, byl pořád nemocný. Od té doby co používáme od OKG Alfu, ještě nezamarodil. Mám to vyzkoušené a proto jsem z toho tak nadšená. Podívejte se na mé stránky www.zuzka-vin.webnode.cz, jsem nezávislý obchodní partner č.:03-006822. A ještě jsem si k tomu chtěla přidat nějakou dobrou kosmetiku a nadchla mě kyslíková kosmetika FABERLIC a pro domácnost DEDRA. Kdyby jste chtěli cokoli vědět. Napište na mail. Ráda se s Vámi spojím. Přeji Vám všem hodně vydělaných korunek jako mám já. Zuzka
 honza 
  • 

Re: Taky jsem hledala a NAŠLA 

(16.3.2013 16:44:36)
DObrý den,

Váš příspěvek je již trošku starší, tím pádem ale i lépe prověřený, mohu poprosit o více informací?
Předem děkuji za odpověď - hanzjk@centrum.cz
 hanka+2 kluci 
  • 

Vyplnovani dotazniku 

(13.3.2011 20:18:35)
Nabizim vyplnovani dotazniku agentury TNS AISA. Vse zdarma. Odmena za dotaznik je v rozmezi 30-100kc. Chodi pomerne casto a plati spolehlive dalsi mesic na ucet nekdy i drive.V pripade zajmu me kontaktujte na mail: 33hanka@email.cz

 Věra Pupenková 
  • 

Re: Vyplnovani dotazniku 

(9.11.2011 10:57:05)
Dobrý den,
mám zájem o nabízený přivýdělek. Pupenková
 Pája,Kája a Toník 


Přivýdělek- hlavně pro rozptýlení  

(6.4.2011 13:22:51)
Přidám se se svým názorem. Jsem na rodičovské dovolené , nyní již s druhým ditětem. Protože mi to vše kolem dětí už někdy lezlo na mozek , jsem ráda že jsem našla firmu která mě rozptýlí.
Spolupracuji s českou společností DEDRA a jsem za to moc ráda.
Krásný katalog , který vychází cca každý čtvrt rok plný nádherných věciček( bytová kosmetika a hlavně spousty vychytávek do domácnosti a módních doplňků).
Výdělky nejsou závratné , protože to dělám pro radost ( málo času )- hlavně mi to šetří penízky při nákupech bytové drogerie a protože jsem se přestěhovala na venkov nakupuji přes Dedru hlavně dárečky pro své blízké z pohodní domova a ještě se slevou .
Pokud budete mít někdo zájem pomohu s registrací - která je zdarma- více info na pavlavalova@t-email.cz
 hotbanditoz 


Práce z domu existuje 

(12.1.2012 13:37:40)
já třeba bych neposlala nikam peníze předem. Už se v MLM systémech vyznám, vím o čem to je. Je to o tvrdé práci na pc - psaní inzerátů - což si většina mamin myslí, že je hračka, navíc chcou většinou vydělávat hned!! Je to běh na delší trať a kdo vydrží - ten má výdělky. Ráda bych pomohla ... kdo máte zájem napište mi na email - dana.sabelova@seznam.cz - nebudu po vás chtít peníze ~:-D
 Petr Haloda 
  • 

Poctivý přivýdělek 

(22.1.2012 18:47:42)
POZOR!!! Právě začínáme nový přivýdělek na doma. Buďte mezi prvními. Žádný podvod.Základní znalost na PC +připojení k internetu podmínkou. Bližší info na email: petrhaloda23@mail.com
 zuzka 
  • 

je to podvod 

(26.2.2012 13:19:14)
zdroj www.workline.cz

Objevila se nová stránka podvodných prací: http://domaci-prace.main.cz/, k tomu navíc provozují facebook: http://www.facebook.com/domaci.prace Web je obzvláště nebezpečný, protože podvodný majitel investoval peníze do pěkného grafického designu. Vydělává na platbách za SMSky - 99 Kč, následně požaduje další platby za kontakty na neexistující zaměstnavatele a práce. Dejte si na ně pozor a upozorněte i své známé a přátele!


Jak jsem slíbil, reportuji, že přišla první výplata za to skládání reklamních
propisek.
Vše dorazilo jak mělo, tedy žádnej strach a s chutí do toho
Vydělal jsem za leden 7500,- což na to že jsem to dělal jen o víkendech není
vůbec zlý. A to se do toho zatím teprv dostávám.

Ještě připomínám odkaz: http://domaci-prace.main.cz/

Tom.
 Lenulinda299 


Nabídka výdělku-jen seriozně. 

(12.3.2012 13:10:14)
Nedávno jsem přes mou přítelkyni, která žije v Německu, objevila novinku v práci přes internet. Ona se tím už přes rok živí. Více informací ráda poskytnu přes email lenulinda@seznam.cz. Pokud Vás tento inzerát zaujal, můžete shlédnout informační video na http://www.goldenbiz.eu/index.php?ido2=124186 a poté mi napsat co si o tom myslíte, jestli Vás to zaujalo a klidně se na cokoliv zeptat.
Sama jsem tomu moc nevěřila,ale řekla sem si, že za zkoušku nic nedám a vyplatilo se to.:-)
 martin 
  • 

Re: Nabídka výdělku-jen seriozně. 

(10.10.2012 16:50:11)
dobrý den prosím o bližší informace na domácí práci díky
s pozdravem martin
 Radka 
  • 

nabidky prace na doma 

(20.9.2012 21:45:27)
Podle mě je většina podvod. Zkusil jsem teď nedávno www.pracezdomova.net ještě jsem tam práci nenašla, ale věřím, že to časem přijde. Nestálo mě to tisíce takže o nic nejde.
 Míra 
  • 

Re: nabidky prace na doma 

(24.9.2012 14:43:07)
Dobrý den.
Ano již je tu šikovně placená nenáročná práce,která velice dobře funguje.
Urcitě napište.
Zatím nashle.
Míra.
 honza 
  • 

Re: nabidky prace na doma 

(16.3.2013 16:38:29)
Dobrý den,

objevil jsem Váš komentář, že domácí práce opravdu funguje. Prosím o více informací.
Předem děkuji za odpověď
Honza
 luigi 


VÝDĚLEK BEZ VSTUPNÍCH POPLATKÚ 

(7.4.2013 19:37:28)
HLEDÁTE VÝDĚLEK BEZ VSTUPNÍCH POPLATKÚ?

Klikáním na reklamní odkazy si vlastní aktivitou můžete vyklikat až 30 dolarů denně!

Registrace zadarmo zde http://www.buxinc.com/index.php?ref=balda23
 
Zadej: Register

Vyplň :
1.) Username = uživatelské jméno = login – tímto jménem se budete přihlašovat do systému.
2.) Password = heslo pro vstup do systému
3.) Verify password = napište heslo ještě jednou
4.) Referer = nevyplňujete
5.) Your name = Vaše jméno a příjmení
6.) Your email adress = Vaše emailová adresa
7.) Country = země . vyberte rozbalením roletky czech republik
8.) I accept the terms of service souhlasím s podmínkami – vyberte rozbalením roletky Yes, I accept =
souhlasím
9.) Klikněte create account = vytvoř účet ( = vytvoř uživatelský účet.)
10.) přihlaste se do systému ( vyplnit vpravo nahoře login + heslo).Po přihlášení do uživatelského účtu klikněte na záložku View Ads = zobraz odkazy. Zde budete mít denně 4 až 5 odkazů. Na každý je třeba postupně (nenajednou)  kliknout – zobrazí se Vám reklama, zde si všimněte že vlevo nahoře seVám zobrazí odpočet sekund – 30 sekund musí být reklama zobrazená na monitoru. Po vypršení odpočtu 30 sekund se na stejném místě zobrazí Click a číslo např.2 a napravo se objeví číselná řada. Vy vyberete příslušné číslo ( např. onu 2 )a kliknete na něj. Počkáte až se načte web stránka a můžete ji křížkem smazat, a můžete kliknout na další odkaz, postup se opakuje. Za každé 30 sekundové zobrazení web stránky se Vám připočte na uživatelském účtu 5 dolarů.Je třeba se přihlásit do svého uživatelského účtu každý den a odklikat si své odkazy, jde jenom o pár minut, nic jiného to nestojí.
 luigi 


Re: VÝDĚLEK BEZ VSTUPNÍCH POPLATKÚ 

(7.4.2013 20:04:43)

Potřebujete peníze, pátráte po příležitosti bez vstupních poplatků? Chcete si vylepšit svou platební bilanci a nedaří se Vám najít to pravé? Nabízím Vám časově nenáročnou činnost( max.10 min denně), kterou můžete úspěšně provádět z domova pomocí počítače a internetu. Žádné poplatky, vše naprosto zdarma a výdělky opravdu zajímavé a navíc při troše šikovnosti docela rychlé!
Aby to mohl být aspoň trochu přivýdělek, je dobré se zaregistrovat u více společností.
Na pomoc je tu vždy překladač googl

http://www.buxbiznaz.com/?ref=guido23
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=balda23
http://www.clixboom.com/?ref=guido23
http://www.trustyptc.com/index.php?ref=guido23

 luigi 


VÝDĚLEK BEZ VSTUPNÍCH POPLATKÚ 

(7.4.2013 19:45:44)
HLEDÁTE VÝDĚLEK BEZ VSTUPNÍCH POPLATKÚ?

Klikáním na reklamní odkazy si vlastní aktivitou můžete vyklikat až 30 dolarů denně!

Registrace zadarmo zde http://www.buxinc.com/index.php?ref=balda23
 
Zadej: Register

Vyplň :
1.) Username = uživatelské jméno = login – tímto jménem se budete přihlašovat do systému.
2.) Password = heslo pro vstup do systému
3.) Verify password = napište heslo ještě jednou
4.) Referer = nevyplňujete
5.) Your name = Vaše jméno a příjmení
6.) Your email adress = Vaše emailová adresa
7.) Country = země . vyberte rozbalením roletky czech republik
8.) I accept the terms of service souhlasím s podmínkami – vyberte rozbalením roletky Yes, I accept =
souhlasím
9.) Klikněte create account = vytvoř účet ( = vytvoř uživatelský účet.)
10.) přihlaste se do systému ( vyplnit vpravo nahoře login + heslo).Po přihlášení do uživatelského účtu klikněte na záložku View Ads = zobraz odkazy. Zde budete mít denně 4 až 5 odkazů. Na každý je třeba postupně (nenajednou)  kliknout – zobrazí se Vám reklama, zde si všimněte že vlevo nahoře seVám zobrazí odpočet sekund – 30 sekund musí být reklama zobrazená na monitoru. Po vypršení odpočtu 30 sekund se na stejném místě zobrazí Click a číslo např.2 a napravo se objeví číselná řada. Vy vyberete příslušné číslo ( např. onu 2 )a kliknete na něj. Počkáte až se načte web stránka a můžete ji křížkem smazat, a můžete kliknout na další odkaz, postup se opakuje. Za každé 30 sekundové zobrazení web stránky se Vám připočte na uživatelském účtu 5 dolarů.Je třeba se přihlásit do svého uživatelského účtu každý den a odklikat si své odkazy, jde jenom o pár minut, nic jiného to nestojí.
 luigi 


Jak vydelat pres internet 

(7.4.2013 19:56:49)
Potřebujete peníze?vydělávejte čtenín emailů
Přijímání reklamních mailů je časově nenároční přivýdělek, který opravdu zabere jen pár minut denně,kterou můžete úspěšně provádět z domova pomocí počítače a internetu. Aby to mohl být aspoň trochu přivýdělek, je dobré se zaregistrovat u více společností.Žádné poplatky, vše naprosto zdarma a výdělky opravdu zajímavé a navíc při troše šikovnosti docela rychlé.Nic na tom není a na pomoc je tu vždy překladač google.

http://upworkptr.com/pages/index.php?refid=balda23

http://genuineptr.com/pages/index.php?refid=balda23

http://royalptr.com/pages/index.php?refid=guido23

www.zumail.cz/jsemzuu/4c23646f0eed5c5c

http://genesismails.com/pages/index.php?refid=guido23

http://paypermails.com/pages/index.php?refid=guido23
 luigi 


Re: Jak vydelat pres internet 

(7.4.2013 20:08:33)

Potřebujete peníze, pátráte po příležitosti bez vstupních poplatků? Chcete si vylepšit svou platební bilanci a nedaří se Vám najít to pravé? Nabízím Vám časově nenáročnou činnost( max.10 min denně), kterou můžete úspěšně provádět z domova pomocí počítače a internetu. Žádné poplatky, vše naprosto zdarma a výdělky opravdu zajímavé a navíc při troše šikovnosti docela rychlé!
Aby to mohl být aspoň trochu přivýdělek, je dobré se zaregistrovat u více společností.
Na pomoc je tu vždy překladač googl

http://www.buxbiznaz.com/?ref=guido23
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=balda23
http://www.clixboom.com/?ref=guido23
http://www.trustyptc.com/index.php?ref=guido23

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.