| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se Adámek narodil

 Celkem 12 názorů.
 Andrea a Peter 
  • 

s usmevem na tvari 

(16.6.2000 20:04:37)
Mila Kaco, Adamku a Skoky, jeste jednou Vam prejeme vsechno nejlepsi. S usmevem na tvari pravidelne s manzelem primo hltame vase pribehy, nas to teprve ceka, termin porodu mam August-28-2000, doufam, ze take na mne tady budou vsichni moc hodni a usmevavi, mame trosku nevyhodu protoze zijeme v Bostonu v USA a rodicove ziji na Severni Morave, ale doufame, ze vsechno pujde tak vyborne jako Vam.
Babicky a dedeckove si sice na pomazleni naseho "Andilecka" budou muset chvilicku pockat, nez nam vyroste a bude moci cestovat letecky, ale verim ze i tato chvilka nam ubehne moc rychle a vsichni tri se brzy setkame s rodici a sourozenci.
Kaco, Adamku a Skoky, moc se opatrujte a prozivejte ty nejkrasneji dny, ktere jen mohou byt.
Andrea, Peter a nas "Andilecek" ktereho mam zatim jeste v brisku.
 Šárka, syn 13 let, dcera 11 let 
  • 

Pozdrav Káče a Adámkovi 

(16.6.2000 21:24:28)
Ahoj Káčo, moc tě vítám mezi maminkami a blahopřeju ti k Adámkovi a tak nějak vůbec. Moc se mi líbilo tvoje vyprávění, hned jsem si zavzpomínala a tak nějak mě zase napadlo, že by vůbec nebylo špatné si to ještě někdy zkusit..... Jinak ti chci říct, že Adámek je moc krásný, je vidět, že vážil skoro 4 kila a jak má hodně vlásků, vůbec nevypadá jako novorozeňátko - je to už takovej vyloupnutej puclík. Užij si s ním hodně hezkého a buď hodně šťastná. Ahoj, zdraví tě Šárka
 Hanka, bezdětná 
  • 

Je to kus chlapa! 

(16.6.2000 22:45:24)
Tak tedy tomu říkám kus chlapa! To přeci nemůže být novorozenec. Podle toho, jak krásně spinká, to ale vypadá, že to bude andílek a maminku a tatínka taky nechá chvilku odpočinout. A Káčo, jaké byly reakce příbuzných a známých?
 Denisa@10 1/2 týdne 
  • 

..mám kusí kůži! 

(18.6.2000 9:12:16)
Ahoj Káčo,Skoky a Adámku,
ze všeho nejdříve gratuluji Vám všem k úžasnému výkonu..a že teda je!Už jsem se nemohla dočkat dalšího vyprávění a Vašich zážítků..při jejich čtení jsem měla "husí kůži"a porod jsem prožívala s Vámi a měla jsem co dělat,aby mi nevyhrkly slzy!Děkuji za všechno a přeju hodně zdraví,štěstí,pohody a i nadále (pro mnohé závidění hodný)přístup k životu,jsem ráda,že lidi jako existují..a navíc mají tak krásné a nové-jako je Váš Adámek!!!P.S.Musím se příznat,že jsem tipovala holčičku,ale chlapů není nikdy dost!Mějte se hezky Denisa
 Ivana, dcera 3 roky 
  • 

Co pocity? 

(18.6.2000 23:08:45)
Milá Káčo, závidím ti takový lehký porod. Já mám o něco jiné zážitky, zato to, co nastalo potom, se ani nedá popsat. Možná ani tobě to dost dobře nešlo, ale mohla bys to zkusit. Zajímá mě, například, jaká byla tvá první slova k Adámkovi, co jsi mu řekla jako první? A jaký jsi měla pocit? Líbil se ti? A co Skoky? Hladil tě při porodu, nebo na tebe mluvil, a co ti říkal? Už se těším, ahoj Ivana.
 Michaela, 10. týden těhotenství 
  • 

Re: Ke článku: Jak se Adámek narodil 

(19.6.2000 9:36:17)
Milá Katko, děkuji. V lednu čekáme s manželem svého prvního špunta a vidím, že všechno může jít krásně i v pohodě, záleží, jak to asi člověk bere. Jinak z fotky koukám, že svého malého človíčka máš opravdu moc šikulu, takže ať Vám, rodičové, jen kvete! A těším se na další povídání, věřím, že Tě neomrzí psát aspoň někdy dál. Našla jsem tohle Tvé povídání a psaní předtím, než jsem otěhotněla a mám z něj radost, je úžasně inspirativní a docela mně uklidňuje (že i dnes jde spousta věcí přirozeně). Mějte se moc hezky.
 Pavla, 7.měsíc 
  • 

Hodně štěstí a radosti! 

(19.6.2000 9:36:26)
Díky za článek - hlavně za podrobnosti. Jsem prvorodička, tak hltám každou info o průběhu porodu. Potěšila mne zmínka o existenci přípravku za 9,60Kč....

Ještě jednou díky. Bůh vám žehnej.
Pavla
 Michaela, 1 dítě, druhé na cestě 
  • 

Re: Hodně štěstí a radosti! 

(19.6.2000 10:13:43)
Děkuji moc za podrobnou reportáž z porodního sálu. Blahopřeji ke krásnému broučkovi i k tomu, jak relativně lehce přišel na svět. Ono je to asi taky o tom, jak k věci přistupuje rodička a jak jsem si z Katky udělala dojem, bere věci sportovně. Jenom pořád nemůžu pochopit tu hrůzu z klystýru. Ne že bych si ho nechávala dělat pro zvláštní blaho, ale vzhledem k jiným útrapám porodu mi tohle jako žádná újma nepřipadalo, tak mi prosím vysvětlete, co na tom tedy je tak hrozného.
 Zuzka K. 
  • 

Blahopřání 

(19.6.2000 13:04:27)
Ahoj Káčo,

blahopřeji Vám k tak krásnému klukovi a přeji Vám hodně pohody.

Zuzka
 Hanka, 2 dcerky 3,5 roku a 4 měsíce 
  • 

Blahopřejeme 

(19.6.2000 23:31:04)
Gratulujeme ke krásnému miminku. Nemohla jsem nevzpomenout na narození našich dvou koťátek. Hodně štěstí, užívejte si kojení, mazlení, tulení a spánku miminka, ať vám roste a dásní se na vás (až mu narostou zuby, může se i zazubit) a až za vámi začne otáčet hlavičku, ať ve vás vidí tu nejhezčí maminku a tatínka, stejně jako on je tím nejhezčím miminkem.
 Kateřina 20,13.týden 
  • 

Prekrasne 

(4.7.2001 11:56:48)
Vim,ze je toto jiz rok stara zalezitost a tim bych chtela pogratulovat Adankovi k jeho 1.narozeninam,presto me tento clanek dojal az k slzam.Chci taky rodit v Krcske nemocnici a tak jsem az vzivala do Vasi role.
Preji krasne starosti s Adamkem.
Kacka.
 Jana Lanska, 5.mesic 
  • 

Gratuluji! 

(8.7.2001 16:37:51)
Obdivuji maminku, která za přispěni tatínka, zvládla tak skvěle porodit sveho chlapečka.
Ráda jsem si přečetla, jak to chodí, protože až do této chvíle jsem neměla příležitost se na vše informovat.
Ze všech stran slyším jen o hrozných bolestech a samých nepříjemných věcech spojených s porodem, že mi po přečtení Vašeho článku spadl kámen ze srdce.
Samozřejmě budu mít obavy z neznámého, ale nebudu si připadat, že na mě čekají muka.
Děkuji moc.
Přeji hodně radosti s Adámkem!!!

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.