| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nabídka jednodenního kurzu pro rodiče: KOMUNIKACE MEZI RODIČI A DĚTMI

 Celkem 8 názorů.
 sonije+batole 
  • 

Bez dětí?! 

(3.3.2009 12:35:56)
Kurz mě zaujal, ale když je to o komunikaci s dítětem, proč tam s ním nemůžu přijet sama a musím mít doprovod? V tomto případě to pro mě bohužel padá.. Nezlobte se, ale za 1700,- sposta teorie, žádná praxe, reagování na situace, které nastanou a ještě s sebou táhnout dalšího člověka a oběd púro dítě.. To si radši koupím knížku a vklidu si to s dítětem nazkouším. A za ušetřené peníze ho vezmu třeba do Zoo..
 Luďka 


S dětmi? 

(3.3.2009 14:19:07)
Já si zase neumím představit, že kurz, na kterém bych se chtěla dozvědět užitečné informace, by se měl konat s malými dětmi. Jako matka dvou malých dětí vím, že by to rušilo. Jen si to představte. S dětmi se můžete účastnit různých akcí v mateřských centrech apod. Rozumím, proč to tak organizátoři chtějí. Mě osobně by to velmi zajímalo, ale cena 1700 Kč je pro mě taky dost, navíc bych musela cestovat 3 hodiny do Prahy...
 maja 
  • 

Re: S dětmi? 

(3.3.2009 14:28:47)
kurz s dětmi si taky neumím představit....

že bych si tam vzala 11 dceru a donutila jí tam držkovat , aby bylo jasné v čem je problém v komunikaci? Fakt si to představit neumím...ani s malejma ani s velkejma dětma. I když ...ono by je to nebavilo a hned by tam bylo možno v praxi vyzkoušet nějaká doporučení jak zlepšit komunikaci a donutit je , aby byly hodný.


Ale...kurz s hlídáním dětí ...tak to by bylo bezva
 Ori, 3 děti 


Re: S dětmi? 

(3.3.2009 19:54:55)
Myslím že bez dětí je to proto že se tam o dětech bude hodně mluvit a fakt není dobré aby děti poslouchaly negativní ohlasy na sebe atp. Situaci ve školce např. taky řeším bez syna a s ním pak jen v klidu proberu to co se ho týká. Myslím že jiné je to třeba s 10letými a jiné s 5letými a jinými drobky. Já účast zvážím, momentálně je pro mě 1700 taky hodně, ale určitě by mě to zajímalo.
 Jupavla 
  • 

Re: S dětmi? 

(3.3.2009 21:53:19)
Taky si myslím, že jedině bez dětí je možné načerpat nové znalosti. Ale ta cena se mi zdá opravdu vysoká. Můj názor je, že při počtu 12 účastníků by mělo být možné nabídnout kurz za dostupnější cenu.
 Jana, 2 děti 
  • 

Super kurz 

(4.3.2009 21:08:03)
Kurz jsem absolvovala před 2 lety a byl super. Paní Špaňhelová je perfektní lektorka - můžu doporučit.
 Ufonka 


Re: Bez dětí?! 

(5.3.2009 12:29:21)
No, já tento kurz absolvovala před dvěma lety. Byl fajn, paní Ilonka taktéž. Dokonce jsme spolu zůstaly i v kontaktu a několikrát jsem ji během roku kontaktovala, aby mi pomohla nakouknout pod pokličku problémů s prvorozenou dcerkou.

Děti by skutečně rušily. Jedna maminka tam měla devítiměsíční holčičku, tu hlídala babička a vozila ji na kojo. Ke konci byla s námi, ale byla hodná. I když musím přiznat, někoho mohla rušit.

Možná se Vám zdá, že je to spousta teorie a žádná praxe, ale tu praxi si tam maminky udělají samy. Budete hrát rozcapené "fracky" (omlouvám se za ten výraz), tak, jak to znáte z domova, a "náhradní maminky" budou muset reagovat. Situace se pak bude rozebírat. Takže praxe ano, ne že ne.
Můžete se dozvědět i něco o sobě, co si třeba nechcete připustit.
A peníze? Všechno něco stojí.
 martina 3 děti 
  • 

Byla jsem před 2 lety 

(8.3.2009 20:15:52)
Před 2 lety byl ten kurz ještě myslím trošku levnější. Ale přesto to považuji za vyhozené peníze. Nedozvěděla jsem se nic nového, a to ne proto, že bych se neptala. Naopak, byla jsem dost aktivní, ale paní doktorka jen opakovala to, co měla připravené a na moje otázky odpovídala jen obecnými tvrzeními, které si můžete přečíst v každé knížce. S videokamerou jsme pracovali 2x asi po 30minutách, natočili jsme nějaké situace, ale rozbor pak byl velmi povrchní.
Je to samozřejmě jen moje vnímání, další ohlasy dosvědčují, že pro jiné kurz může být přínosný. Mně by ale i poloviční cena přišla příliš vysoká na to, jak malý smysl pro mě kurz měl.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.