| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zapomeňte na celulitidu jednou provždy!

 Celkem 5 názorů.
 Helena, bezdetna 
  • 

Zazrak od Avonu je na nic! ZKUSTE CELLASENE! 

(18.3.2003 10:15:14)
Avon na celulitidu je na nic. Jedine co zabira jsou pilule Cellasene. Daji se koupit v lekarne. Je to mesicni kura, sice stoji tisicovku, ale clovek se krasne odvodni a ubytek na stehnech je okolo 3-5 cm a celulitidu pryc.
Vyhodneji se daji koupit v cizine, stoji necely 30 Euro. Ja sama jsem je kupovala v Italii loni pred letem, ale to bylo Euro velmi vyhodne, ted nevim, kazdopadne si v kvetnu opet Cellasene nasadim.
 Dagi,syn 2roky 
  • 

Re: Zazrak od Avonu je na nic! ZKUSTE CELLASENE! 

(19.3.2003 16:44:06)
Ahoj Heleno!
Zajimalo by me jaka firma ten pripravek vyrabi.Ziju v severni americe,tak bych se tady po tom chtela podivat.Kdyz to mas vyzkousene a pomaha to,tak to chci taky zkusit! Diky D.
 ronniev 


Re: Zazrak od Avonu je na nic! ZKUSTE CELLASENE! 

(20.3.2003 14:19:52)
Heleno, díky! Sama jsem váhala, jestli mám ty peníze do tablet Cellasene dát, jestli to není zas nějaký "zázrak". Tak je asi vyzkouším, když se ti osvědčily...
Ronnie
 Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 


Avon 

(18.3.2003 11:00:03)
A já jsem se těšila na nějaký nový napínavý příběh ...
 Andrea 
  • 

Lacina reklama 

(18.3.2003 21:39:23)
Tak nevim, jestli tato "levna" reklama ma valny efekt. Produkty Avon pouzivam docela rada, ale diky tomuto "vnucovani" chladneho a neosobniho reklamniho textu opsaneho z nejake brozury bez jakehokoli podilu vlastni osoby, fantazie a nazoru, pripadne formou vymysleneho a zcela nerealneho pribehu se mi pomalu zacinaji protivit. Myslite, ze smyslenym pribehem nebo znacne prehnanym reklamnim textem (..."rozlucte se s celulitidou navzdy!") presvedcite zakaznice, ze jsou Vase produkty ty nejucinejsi a Vase prodejni zamery ty nejcistsi ?

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.