| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kapičky pro budování porodního domu

 Celkem 6 názorů.
 Kacka 
  • 

Brigada 

(11.9.2002 9:22:56)
Nevim, ale v soucasne dobe mi pripada, ze je potrebnejsi pomoci lidem postizenych povodnemi. Porodnic je celkem dost, kdezto napriklad v Karline prace neubyva - vim to z vlastni zkusenosti.
 Ája, 7. týden 
  • 

Kačko, 

(11.9.2002 11:15:49)
přispívání je dobrovolné, a tak nevidím jediný důvod, proč nepřispět na něco, na co přispět CHCI.

Porodní dům se mne bude za nějakou dobu týkat, takže na něj přispět hodlám. Zda přispěju ještě na něco jiného, je čistě moje věc.

(Neboj se, i na někoho z těch vyplavených se chystám).
 Monika 
  • 

Re: Ajo 

(12.9.2002 10:53:25)
souhlasim s tim, ze kazdej si ma prispet na co chce. Ale zrovna tak souhlasim s Kackou, ze porodnic je dostatek a pomoc napr. zaplavenemu Karlinu, aby se lidi mohli vratit do svych domovu je v soucasne dobe o dost potrebnejsi.
 Semeda 


Re: Brigáda (pro všechny zůčastněné) 

(17.9.2002 13:56:55)
Dámy, máte pravdu obě. Leč zkuste nabídnout své síly postiženým povodněmi a (vzhledem ke zdraví Vašeho dítěte) nezapomeňte zmínit, že jste těhotné.
Na lince, na kterou jsem volala se svou nabídkou, mi řekli, že tato práce je těhotným ženám zakázána (z důvodu fyzické náročnosti a nebezpečí různých nákaz). Takže jsem ráda, že mohu pomoci při nenáročné práci (kompletování kapiček). Takže - moje rozhodnutí bylo a je - peníze povodním, fyzickou pomoc porodnici. Hurá do toho!!
 Ivan 
  • 

Re: Brigada 

(17.9.2002 20:14:47)
Po přečtení Tvého příspěvku jsem nabyl dojem, že si vůbec neuvědomuješ dosah toho, co píšeš. Copak lze srovnávat dvě diametrálně odlišné akce? Brigáda v porodním domě představuje kompletaci miniaturních, skleněných předmětů, což je práce vsedě, vhodná především pro ty, kteří nemají na fyzicky náročnou činnost, jakou je třeba právě pomoc v Karlíně. Brigáda v porodním domě je vhodná třeba pro maminky na "mateřské", pro invalidní a starobní důchodce. Podle Tvé filosofie bys tedy tyto lidi, pokud se rozhodnou někde pomoci, poslala do Karlína bezohledu na to, jestli na to - třeba fyzicky - mají?
 Jana Klímová 
  • 

No konečně!! 

(13.9.2002 16:18:17)
To je moc prima, že se u nás konečně něco takového buduje.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.