| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O pokladech za devatero horama

 Celkem 1 názorů.
 Pineta 


a za sedmero řekami... 

(3.4.2002 10:17:09)
Milá Kačenko,
co k tomu Tvému krásnému zamyšlení dodat ? Děkuju Ti za to, jak jsi nám mile v tom našem boji vyjádřila podporu a pochopení. Máš pravdu v tom, že to vzájemné netové souznění všech nás, trápených obrovskou touhou po dítěti, je úžasný fenomén. Můžeme si předávat zkušenosti, dodávat odvahu, zvládat společně pravidelné depky vycházející často z toho, jak obrovsky zdlouhavá cesta k vytouženému malému tvorečkovi vede .Člověk není na to svoje trápení sám, podle starého chronicky známého úsloví "sdílená starost, poloviční starost".
Taky mně už napadlo, jak by návštěva "našich" diskuzí leckdy pomohla ve slabších chvílích maminkám, které se svými ratolestmi zažívají trápení, které z našeho pohledu trápeními vlastně nejsou. Co bychom asi všechny my - maminy čekatelky daly za jednu probdělou noc s naším milovaným díťátkem , za starosti, které jsou pro nás vlastně synonymem pro maminkovské štěstí ?! Dala bych všechno, co mám.
Děkuju Ti, Kačko.
Moc Tě zdraví Pinet

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.