| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Žena v domácnosti = šťastný manžel?

 Celkem 7 názorů.
 Vacerka 


Ja u plotny a zehliciho prkna - muj stastny manzel ;o) 

(21.3.2002 10:10:54)
jeste musim poznamenat, ze ac ja pracujici v zahranicni firme, dbajici o svuj zevnejsek jsem pro meho muze nejatraktivnejsi doma v tricku, nenamalovana a ve vlasech v culiku. Sice je mi 28 let, ale manzela vzdycky desily (aspon mi to tvrdil) prototypy manzelek v zastere a s natackami na hlave...Tak nevim...kdyz se hezky obleknu, ucesu a namaluju a nasledne s manzelovymi obchodnimi partnery nebo klienty konverzuji v cizim jazyce u obchodni vecere, tak pak akorat doma mruci, ze se nemusim na kazdeho tak usmivat. Pritom na ulici se rad ohledne za hezkou upravenou zenskou a netaji se tim, ja take ne...Opravdu tem chlapum nerozumim...proste Mars a Venuse...;o)) Mate podobne zazitky se svymi pany tvorstva? ;o)
 *Viky* 


Re: Ja u plotny a zehliciho prkna - muj stastny manzel ;o) 

(21.3.2002 12:10:08)
Ty, Vacerko, co se takhle někdy tvářit, že chceš jít na obchodní večeři nenamalovaná, v culíku a v tričku, když to Tvůj muž nejvíc ocení? :o)) Nebo to můžeš zkusit naopak, obléknout si na večeři doma večerní šaty a krásně se upravit - určitě bude reagovat jinak, když uvidí, že jsi krásná jenom pro něj a neplýtváš "významnými úsměvy" na jeho klienty. Věra
 Bebe 
  • 

Re: Re: Ja u plotny a zehliciho prkna - muj stastny manzel ;o) 

(21.3.2002 14:41:01)
No uz se vidim, jak po vrcholnem pracovnim vykonu v kuchyni jeste letim natahnout krajkove pradlo, puncochy, lodicky, vecerni saty a makeup. Nevim, jak je to u Vas, ale ja opravdu nejsem manzelova hracka ....
 *Viky* 


Re: Re: Re: Ja u plotny a zehliciho prkna - muj stastny manzel ;o) 

(21.3.2002 15:08:33)
Ten můj příspěvek měl být spíš vtip na téma, že někteří chlapi žárlí, otáčí se za upravenými ženskými, ale tu svou vidí nejradši doma v triku (co kdyby ve společnosti někoho okouzlila, když jí to tak sluší, že :o) ). A když se Ti nechce pořádat doma slavnostní večeře, nikdo Tě přece nenutí. My to doma občas děláme a ne kvůli manželovi, ale spíš kvůli mně, mám ráda slavnostní atmosféru a oblečení k ní prostě patří (o nějakém hračkářství nemůže být řeč) :)).
 Vacerka 


Re: Re: Re: Re: Ja u plotny a zehliciho prkna - muj stastny manzel ;o) 

(21.3.2002 16:21:44)
diky Vero, ja tvoji narazku pochopila..;o)))
nekdy to schvalne zkusim a pak poreferuji...
 Brambora 
  • 

Opravdu zajímavé 

(13.4.2004 12:15:54)
Opravdu zajímavé nikdy jsem nic takového neslyšela!!!
 majkina 


ŽENA VDOMÁCNOSTI 

(27.9.2004 19:02:18)
Věřím,manžel je spokojen když svou rodinu uživí a žena může zůstat doma.Mám to štěstí,že takového muže mám.Mám ,ale pocit že jsem si definitivně uzavřela dveře do společnosti.Nějak jsem ztratila přehled jak to,, venku ¨¨chodí.Samozdřejmně to manžel těžko pochopí,spíš se diví,,na co si pořád stěžuju".Na jednu stranu jsem ráda ,že se můžu plně věnovat svým dětem.Ale často s nimi bývám sama,manžel chodí pozdě večer zpráce,takže u rodiného stolu většinou sedíme bez něj.Ale něco za něco.Prostě člověk nemůže chtít vše.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.