| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je fajn být mužem

 Celkem 8 názorů.
 Maruška, Katka 9 týdnů 
  • 

Chlapi 

(21.9.2001 16:08:18)
Tak na toho mého to celkem sedí, až na bod 12.
Jeho návštěva koupelny a přípravy na odchod na návštěvu zaberou více času než moje a to teď ještě chystám naši Katku. Přitom není žádný manekýn.
Stejně nechápu, proč si chlapi stěžují, že se my, ženy, zabýváme tím, jak vypadáme, ale přitom jsou to oni, kdo nás k tomu nutí poznámkami typu "ty už jsi zase přibrala, že?"
Ale bez nich by byla na světě nuda.
Maruška
 Hanka, 3 potomci 
  • 

Chlapi ??? 

(24.9.2001 6:16:45)
Děsivé, kruté, ale velmi, velmi pravdivé. Až na bod 12 - ta koupelna trvá taky déle (ale nikdy to nepřizná). A bod 3 (balení na dovolenou) se u nás taky asi vymyká normálu. Od té doby, co si balí věci sám, tak toho má vždycky víc než děti. Vrcholem bylo, když si loni na týdenní dovolenou nabalil 15 kusů slipů!!!
 Zuzana 
  • 

jak otevrit marmeladu 

(25.9.2001 3:00:15)
k bodu 5 jsem dostala - samozrejme od koho jineho, nez od meho muze - tajnou chlapskou radu a od te doby to dokazu sama: spickou noze podebrat kovove vicko a trochu odchlipnout od skla az uslysite, ze dovnitr vniknul vzduch, pak uz je otoceni hracka a pro slabe
 Míša, syn 4,5 roku 
  • 

Re: jak otevrit marmeladu 

(25.9.2001 10:39:21)
Ahoj Zuzano,
jak otevřít marmeládu mě naučila maminka (má stejnou metodu jako Ty, ale místo nože používá desetník). A od té doby, co mě manželova babička naučila, že láhve s vodou se nejlépe otvírají louskáčkem na ořechy (víčko opravdu akorát zapadne do toho zaoblení pro ořech), jsem už zcela samostatná :-))
 Stáňa(41)+Ondra(7,5) 
  • 

Re: Re: jak otevrit marmeladu 

(25.9.2001 14:55:02)
Ahoj,
na otvírání marmelád a podobných sklenic dost často funguje i to, když hranou víčka silněji ťuknete třeba o kraj desky na kuchyňské lince (poradila mi to kolegyně a kupodivu to funguje). Nejčastěji obou způsobům vzdorují lahve s kečupem (který se u nás ovšem používá podstatně častěji než marmeláda :-)) - neexistuje na ně nějaký zaručený fígl?
Louskáček na ořechy na PET lahve je docela dobrý nápad – pro mne má ovšem tu vadu, že ho doma nemám :-). Louskání ořechů považuji za ztrátu času a kupuji je zásadně vylouskané; těch pár, které pořídím na Vánoce jako dekoraci, hravě zlikviduji pomocí nože (nebo jenom zlikviduji …:-). Ale před časem jsme při nákupu tuším pepsi coly získali umělohmotný „otvírák“ právě na tento typ lahví (a pokud jsem si všimla, mají ho jako reklamní předmět i jiní výrobci). Funguje.
K úplné soběstačnosti mi ještě chybí otvírání lahví s rumem a jiným tvrdým alkoholem (plechové šroubovací uzávěry). Míšo – funguje ten louskáček i na ně (že bych si ho přece jen pořídila ? :-))
 Míša, syn 4,5 roku 
  • 

Re: Re: Re: jak otevrit marmeladu 

(25.9.2001 15:15:12)
Ahoj Stáňo,
tak tos mě dostala! Přiznávám, že jsem nikdy louskáčkem nezkoušela otvírat láhev něčeho tvrdšího, než je voda. Nejsem "alkoholik samotář", pro mě je pití součástí společenské události, takže se mi ještě nestalo, že bych potřebovala otevřít flašku rumu, když jsem sama doma. Maximálně občas potřebuju vytáhnout špunt z láhve vínka (v kuchařských receptech bývá půldecka jako nepostradatelná surovina :-)), ale i na to už existují vývrtky s postranními pákami, díky kterým se dá lahvinka otevřít i bez velké síly.
 Lucka 
  • 

Re: Re: Re: jak otevrit marmeladu 

(1.10.2001 16:27:38)
Ahoj, přividělávala jsem si jako servírka a tak jsem se s takovými lahvemi často setkávala. Nekdy se stalo, že ji nedokázal otevřít ani sám majitel pizzerie a že to byl pořádný kus chlapa. Pak jsme dostali takovou umělohmotnou kulatou věcičku, která měla uvnitř ostrý nožík. Jen se s tím otočilo dokola a bylo to. Kde tu věcičku sehnal, to bohužel nevím, ale třeba to mají někde v kuchyňských potřebách. Jo, a ten umělohmohmotný otvírák jsem sehnala babičce a nemůže si jej vynachválit. Sklenice otvírám bouchnutím o desku a funguje to stoprocentně. Hodně štěstí v samostatnosti :-)))
Lucka
 Valerie 
  • 

komentář  

(15.4.2002 16:09:10)
12,14,18-DOVOLTE,ABYCH SE ZASMÁLA HAHAHA

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.