| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku U nás hoří!

 Celkem 2 názorů.
 Janka Linhartová, Katka, skoro 7 měsíců 
  • 

Kalifornie 

(6.1.2001 10:26:42)
Posílám pozdrav do "Karlových Varů" a myslím na Vás. Kalifornii jsem navštívila 2x před tím, než se narodila Katka (L.A., San Francisco, San Diego) a strašně moc bych tam chtěla zase - vůbec do Ameriky. Nevím, jak se to všechno povede, protože plánujeme 3 děti, ale je to 1,5 ruku, co jsem tam byla naposledy a už se mi to zdá tak dávno. Asi tam budeme muset vyrazit ve třech, až Kačka jen trošku povyroste :-)
Doufám, že ty požáry v Kalifornii zvládnete, hlavně s tím, aby se nikomu nic nestalo. Mějte se tam nádherně, s pozdravem

Janka Linhartová
 Vera Souradova 
  • 

Re: Ke článku: U nás hoří! 

(8.1.2001 7:58:28)
Mila Janko,
dekuju za vrela slova. V tehle souvislosti je slovo "vrela" skoro paradoxni... Ohen je z vic nez 90% procent uhasen. Uz se dal nesiri, jen jako kdyz jste meli ohnicek na trampu: uz nehori, jen kdyz se do nej sahne, je horky... jsou jeste horka doutnajici mista, ktera je treba hlidat. Vetsina hasicu uz se vratila domu, ale nebezpeci neni uplne zazehnano. Dnes (nedele vecer) cekame, ze by mohl prijt dest... Popelem lehlo pres 10 tisic akru lesa, rosti a pastvin. Pocet vyhorelych domu se zvysil na take na 10. Skody se odhaduji na 70 milionu dolaru. Nastesti byl zranen v prubehu celeho haseni jen jeden pozarnik, ale je mimo nebezpeci. Popaleno bylo i nekolik konu. Kolik divoce zijicich zvirat bylo popaleno ci zahynulo se jeste nevi. Ziji tu u nas v horach i rysy a mali medvedi, srny atd. Vetsina rodin z utulku se mohla vratit domu. Ale mezi temi, kdo nemaji kam jsou i rodiny s malymi detmi. Nejen v prubehu pozaru i ted je vlna pomoci od sousedu a spoluobcanu z cele oblasti neuveritelna. A jak to v Americe byva, podnikavci dokonce zacali tisknout tricka na pamatku. Cast vytezku z jejich prodeje jde na podporu obeti pozaru. %0 tisici dolaru prispelo i zachranene casino. Uz se zase hraje a ruleta se toci. I ruleta kalifornskeho zivota. Vera S.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.