Hanka 75 |
|
(4.5.2009 20:04:19) kočárek a 10-měsíční dvojčata - myslíte, že by to šlo, přes ten problematický úsek. Od pohledu se mi zdá, že žádná legrace, takže by mne zajímalo, jak je asi dlouhý. Jinak to zní přímo báječně, milujeme ekologické cestování vlakem a bylo by se nač těšit na léto Dvojčecí kočárky se vejdou do dveří 80cm, s dětmi bude vážit cca 40kg. Asi máme smolenku :-( Uvidíme, jestli nám poradíte, zda ano či ne. Děkuju
|
BNP |
|
(4.5.2009 21:40:46) Nejnáročnější úsek (lesní cesta s kalužemi a kořeny, po rovině) byl cca 100 metrů. Budete se muset zapojit oba, ale není to neprůchozí. Můstky přes potok (myslím že tři) byly užší než 80 cm, takže budete muset využít brodu, který je vedle každého mostu - využívají jej auta, kterými jezdí osadníci. Hloubka byla asi 10 cm (šli jsme po vydatném dešti). Ještě bych upozornila na asi 200 nebo 300 metrový úsek, kdy se šlo dolů po cestě dlážděné kameny. Není sice nebezepečný, ale byl nepříjemný a museli jsme jít pomalu, aby to s dětma moc neházelo. Ale obě děti nám tady spaly, takže to asi bylo OK.
Nevím, co máte už za sebou a jaká jsou vaše měřítka. My rádi chodíme s dětmi do přírody a tohle byl rozhodně ten nejschůdnější terén, jaký jsme zažili. 90% cesty je příjemná vycházka po asfaltu nebo zpevněné cestě.
|
|
Veronika | •
|
(4.5.2009 21:52:30) Záleží, na co jste zvyklí ale myslím, že i takto se dá výlet zvládnout bez problémů, pokud budete 2 dospělí a budete počítat s tím, že místy bude třeba, aby kočár přidrželi oba, tak byste to měli bez problémů zvládnout. A pokud nebude po deštích, zvládnete namísto mostů přejet přes vodu Veronika (VeZPac)
|
Hanka 75 |
|
(6.5.2009 19:50:40) dekuji za rady oběma. Zvyklí zatím nejsem vůbec na nic, protože se zatím skoro nikam nedostaneme, ale je to každým dnem lepší a lepší a miluju procházky přírodou a takový výlet s kočárkem by se mi moc líbil, takže doufám, že za 4 měsíce to už pro nás bude. Nebudeme mít s manželem problém "zabojovat" na 100m úseku, bála jsem se aby nebyl delší, protože to by s dvojčecím kočárkem nešlo (to co jsem viděla na fotce). Brodů se trochu bojím, to spíšekočárek přeneseme přes most - snad bude mít tu nosnost. Uvidíme. Díky ještě jednou.
|
|
|
|