(21.9.2005 18:21:03) Jééééé...jako bych tu Johanuku už někde viděla! :-))) Sice se upřímně přiznávám, že blednu závistí, že jsem nevyhrála já, ale Jeně a Kukule gratuluju! :-))))
MMCH....jinak ty fotky nic moc! Je hezká ta "V trávě" a pak "Ach ta láska"! Mezi všema je JOHANKA naprosto nejlepší fotka!!!!
Mi se ještě ale líbil ten Kiliš s pampeliškou! :-)
(21.9.2005 19:46:29) :o) Koukla jsem jenom na vítězné fotky a první, co mě napadlo, jaká je to na "maminkovský server" nebývale vysoká kvalita ;o) Všem vítězům gratuluju :o))
Síce už nekojím, ale polštář si určite svojho užívatela najde ;-)
Vlastne ti Rodina vďaka, v predchádzajúcej súťaži Fotka roku sme sa náhodou umiestnili, a to ma nakoplo k záujmu o fotenie. Odvtedy sa kvalita našich rodinných fotiek rapídne zvýšila ;-), dík !!!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.