| klokanrobin | 
 |
(16.8.2004 20:10:32) Já patřím dlouhou dobu mezi ty mobilně aktivní a musím teda říct, že občas je to docela problém nezvedat telefon neboť je potřeba řešit určité věci které alespoň dle mě a hlavně dle volajícího se nemůžou odložit, no ale na druhou stranu nemám rád když jsem s někým na jednání atp. a zazvoní mu telefon a on zmizí třeba na čtvrt hodiny anebo začne zuřivě datlovat do mobilu. A popravdě mám dilema, jestli je víc neslušný nebrat něčí hovor anebo ho vzít a tím pádem přerušit osobní jednání ??
|
| Šáry | •
 |
(16.8.2004 21:02:51) To je jednoduchý - během jednání s klientem si vypneš mobil, nebo, pokud čekáš závažný hovor kalibru telefonátu z porodnice, kdy se ti každou chvíli mají narodit dvojčata, partnerovi se omluvíš, krátce vysvětlíš situaci a necháš ho zapnutý.
Telefonovat během jednání se zákazníkem bych považovala za hrubou neslušnost - dáváš mu tím vlastně najevo, že nejsi v tu chvíli ochoten se soustředit jen na něho, ale máš nějaké jiné, důležitější zástoje.
|
|
| Emina | •
 |
(17.8.2004 17:15:01) Slušné je vypnout mobil při jednání. Tak ti žádné dilema nevznikne, na naléhavosti si zavoláš do schránky. Spousta lidí, když se nedovolá, napíše krátkou srozumitelnou textovku, kdežto když se dovolá, můžeš zapomenout na běh světa pro nejbližší půlhodinu. Ti nejvytrvalejší tě dostihnou tak jako tak.
|
|
|