| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 30184  [Dalších 30164 >>]
Zuzana +4 23356

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 13:24:39
Radu,
to je právě to , on bere Hylak!
Fakt nevím co se mu v těch střívkách děje. Jinak je veselý, hraje si, dělá lumpárny, jen se prostě občas šíleně posere.....
Pavla+Vojta9/05+Verča5/08 23221

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 13:05:06
Jéééééééééé holky vy jste ještě tady??? Já myslela že jste jeli už včera :-) ... vidíte jak vám přeju :-)
Od pondělka jsem byla lehce psychicky na dně (po rozhovoru s naší nefroložkou a tím jak se mnou zase pěkně vydrbala) a včera mě dorazila tím, že když jsem tam volala a ona mi řekla že to je negativní (a to jsem na radu jiné dr. vysadila ty antibiotika) a já tomu ani nemohla uvěřit. Tak na mě vyjela, že bych snad měla větší radost kdyby to dopadlo zase pozitivně :-( kráva jedna. Jenže jak jsem pochopila tak ona to bere trošku více laxně, protože dokud nemá vysoké horečky a vyloženě zánět ledvin, tak ona to neřeší. Takže s tou negativitou je to asi tak, že tam prostě nemá těch bakterií neúnosné množství. No ale už jsem to docela rozdejchala a asi se brzo poohlídnu jestli poblíž není nějaká jiná dětská nefrologie.

Takže včera mě ani nenapadlo na vás mrknout když jsem myslela že jste už odjeli na srazík, no a dneska mě tu čeká takové překvápko :-)
Díky díky díky jak za předčasné gratulace Vojtovi :-) tak i mě. Ano jsem Pavlína (bohužel). No mamka prej chtěla Pavlínu Filipovskou :-) .... já bych raději byla jen Pavla. No ale ono je to fuk. Pavlíno mi stejně nikdo neříká (teda většinou).

Jinak Vojtovi roste asi pátej zub a tak je protivka protivná. Stolici má pořád takovou řidší, tak nevím jestli zubama nebo se ještě nezrepetal z těch antibiotik. Hylak už bude mít vypapkanej a žádnej rozdíl nepozoruju. Asi budu muset jít udělat humbuk k doktorce.
Právě jsem dopekla dortík a zítra ho nazdobím. Pak jsem ostatním co zůstávají doma hodím fotečku.

Holky já vám tak závidím že můžete jet na srazík :-(, i když teda mohlo být lepší počasí.
No třeba se to ještě umoudří. Tak se mějte krásně, ať dobře dorazíte a pořádně si to tam užijete. My se budeme těšit na zprávičky ze srazíku.
Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 11:35:50
Zuzi, koukám, že tě nečeká moc příjemný víkend. Snad vám Dr. něco na to dá a nebudeš jenom měnít plíny a uklidňovat malého... Má i teplotu? A co zbytek rodiny, nechytli to od něj?
Zuzana +4 23356

Re: Re: Re: Re: zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 11:30:47
Ahojky,
tak jsem ráda, že jsem srazík odpískala :o( Tobíno začal dneska strašně srandit, od rána už 5x , konzistence a vůňě nic moc, takže ta mrcha je asi pořád aktivní.
Holky, strašně moc si to užijte!!!!!!
Jdu vařit rýži a odpolko jsem se objednala k naší doktroce.
IvanaJ 28823

Re: Re: Re: zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 11:27:13
Radi,
dobrý nápad s námi teda můžeš počítat a myslím , že těch 11. hod je akorát než se všichni vypravíme.

doufám, že se počasí umoudří protože na hory na takové počasí nejsme vůbec vybavení.
v sobotu bychom mohli zajet do skanzenu ne? zase podle toho jak bude, no ale zase chtějí dorazit holky a Zazík bude muset odjet nějak to domluvíme na místě.

a mizím.
Raďulka 16249

Re:

31.8.2006 11:20:27
Info o mlýně - www.pohankový mlýn.cz
Raďulka 16249

Re: Re: zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 11:17:51
Holky, právě jsem volala do pohankové mlýna ve Frenštátě. Domluvila jsem nazítra exkurzi na 11 hodin, není to prý na dlouho. Je tam i restaurace, kde vaří zdravé jídla a v mlýně můžeme nakoupit jejich výrobky. Byl to momentální nápad, protože jsem přemýšlela co budeme dělat v dešti. A to je podle mě ideální... Tak snad se k nám někdo přidáte, nahlásila jsem přibližně 10 dospělých, kdyby jste nechtěly všichni. Je to z Morávky 30km, takže to není až tak daleko... NAvíc máme na hotelu stejně polopenzi, tak na oběd někam musíme, no ne?
Vyhovuje vám ten čas? Ještě mi paní nabízela na 10 hodin, můžu to změnit...
Raďulka 16249

Re: Re: Re:

31.8.2006 11:11:55
Dando, rukavičky brát nechci, taky čekám teplou frontu... Teď jsem mrkla z okna a od polska se vyjasňuje, tak snad jo...
Jen jsem koukala malé do skříně a viděla tam teplé čepičky a uvědomila jsem si, že nemá rukavice. Jedny mám přímo u zimní kombinézy, ale tu snad ještě dva měsíce nevytáhnu, nebo jo?

Co si vezmu já taky nevím. Zatím mám nachystané pyžamo a tričko Chiquita :-))) Naštěstí jsme docela vybavení do deště, takže nepromokavé boty a bundu mám, kalhoty bohužel ne :-( Takže beru rifle, po hotelu budu pobíhat v letních kalhotech...

IvanaJ 28823

Re: zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 11:09:22
holky prádlo je suché hurááááá
a musím jít opravdu něco dělat mám už ale aspon vymyšlené trošku co zbalím. no a jak přijedeme z města tak malý půjde spinkat já vařit švestkové knedlíky pro nás, porkovou polívku pro malého a teprve potom balit.


Eji,
to Honzík dostal pěkné dárky náš Matýsek dostal tohle: od mojí ségry prohazovačku ( kterou už má doma 3. měsíce ), pytlík lízátek a batoh, který je tak pro holku a vůbec takový nějaký umělý, no a od babi dostal teplákovku, která mu bude velká i za rok ( pozor příští rok prý teplákovky nebudou ) a je taky s dívčím motivem a příšernou hračku z plastu za cca 50,- kč. halvně, že se mě 2. měsíce ptala co má malému koupit, tak jsem chtěla bud klasické dřevěné kostky ( už má jednu sadu, ale chtěla jsem aby toho měl víc ) nebo právě tu obrázkovou skládačku z kostek. no a tak chudáček dopadl.
my jsme mu nakoupili oblečení, nějaké hračky a jak přijede Vojta domů tak mu ještě bude něco kupovat bráška.

a už mizím a jdu něco dělat nebo přijedeme jako poslední.
Eja+3rarášci 27242

zdravím při ubrečeném dopoledni

31.8.2006 10:57:43
Teda to je nečas, holky srazíkářky, hlavně jeďte opatrně a ten sraz si užijte, snad v se v sobotu uvidíme, pokud teda nebudete někde trajdat na celodenní tůře

Jo noc byla šílená, Honzík se budil ani ne co 2 hod. s šíleným kňučením až řevem, nejspíš ho tlačilo bříško, chjo, teď už zase spinká, a to za půl hoďky dorazí tchán a veze nás k dr. na roční kontrolu a pak na kožní. Průjem zatím vypadá OK, tak snad se mu nevrátí.

Hani, jaký dort jsi myslela? Ten pečený nebo pudingový? Pečený nemůžu sloužit , ten pekla tchýně- byl piškotovo-šlehačkovo-banánový,takže nic pro Honzíka, ale pudingový jsem dělala podle rady holek, co už slavily (Ire, Inem). Honzík se s ním fakt vyřádil, byl spokojený , že má lžičku v ruce a může si sám nabírat, takže doporučuju. Dělala jsem ho jen z vody půl sáčku pudingu na ¼ l, koupila jsem banánový a malinový od dr.Otkera, a na závěr až jsem to vypla, vmíchala jednu odměrku Nutrilonu HA, holky myslím dávají víc odměrek. Nechala to v misce ztvrdnout (je lepší ji před nalitím opláchnout studenou vodou) pak až nalila malinový puding, Pak jsem to vyklopila a ozdobila ostružinou.

Terko, děkujeme za přáníčko

Jo a někdo se tu ptal na tipy na dárečky, tak jsem dnes vše shromáždila a vyfotila, dalo mi to fušku,Honzík mi pořád něco odnášel:

takže dostal: hrací strom s přáníčkem od Janče, igelitový domeček (místo stanu) ten postavíme ale až v baráku,tady není kam, míče a prkénko na záchod (donesli švagrovci ne jako dárek ale že ho koupili synovci a nedrží jim na míse, tak jsme si dělali srandu, že do baráku budeme kupovat záchod podle prkénka), pak dostal leporela, na každém je jedna pohádka, je to hezky a jednoduše napsané :Smolíček, Sněhurka, Paleček, šípková Růženka, dřevěné kostky s motivem Krtečka, od prabábi hračky do vody, od prastrýce hračky na písek, od kmotry pyžamko, plyšáka a tašku ovoce :o), od prapratety krásný pletený svetřík (má ho na sobě) a od mámy a táty po jednom odrážedle, to auto jsem objednala na MMB za 200,-hezký kup,co, no a tu motorku dostane ještě jednou na Vánoce,hihi, ještě pořádně nedošáhne na zem,tak ji schováme a věřím, že ji uvítá se stejným nadšením :o), ještě má přikrývku do postýlky no a pak nějaké korunky do kasičky :o)


[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 30184  [Dalších 30164 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.