| Čumča. | 160024 |
|
|
8.6.2025 22:29:48
rozumím, Lexi, aspoň že na to kolegyně není sama, kdyby žila osaměle, měla by to asi těžší, to se se závislostí bojuje hůř
|
| Alena | 129302 |
|
8.6.2025 22:17:56
"No,to asi manažerské selhání je,jestli se od prosince nic nezmenilo." Ano, pokud zjistim az po jedenacti mesicich, ze podrizený nic nedela, je to skutecne manazerske selhani. Moc to nechapu. Kolegyne-alkoholicka mi pripada proti takovemu vedeni mensi problem (z pohledu pracovni efektivity).
|
| Lexi. | 141305 |
|
8.6.2025 21:57:38
"Je na to sama, má děti?"
má děti, je vdaná, ale už dřív se zmínila o tom, že má doma nějaké problémy - co je příčina a co následek - těžko říct |
| Lexi. | 141305 |
|
8.6.2025 21:55:08
"Ja si vubec neumim predstavit,jak může nejaky prijekt nabrat 11 měsíců zpozdeni, aniž by to zajímalo nějaké vyssi vedeni,klienty atd? To je nějaká akce na pětiletku, která se průběžně nehodnoti?"
tohle konkrétně byl projekt na 18 měsíců |
| Čumča. | 160024 |
|
|
8.6.2025 21:43:58
Lexi, je to nemocný člověk. Asi je na tom hodně bídně. Pomoc už vyhledala a teď bojuje
Je na to sama, má děti? Neplnění jejích projektů je záležitost manažerky, ta jí měla ty projekty dávno odebrat a dát je někomu jinému. Tvé kolegyni je právě teď asi hrozně a přemýšlí o tomtéž, asi se nejvíc bojí toho, že ji zítra budete odsuzovat, ignorovat, dívat se na ni skrz prsty. Někteří lidé tohle odsuzují hrozně , hloupě si myslí, že přeci stačí nepít/nekouřit/nepřejídat se a problém je vyřešen, kdo to nezvládne, je slaboch.Jednou se fámy o mém údajném alkoholismu roznesly v mém okolí, lidi kupodivu vcelku věřili, že chlastám, proto jsem v té době vypadala strhaně, bledě, vyřízeně. Alkohol v tom teda nebyl , měla jsem jiný zdravotní problém a zuřila jsem, že to vlastně nemám jak dokázat. Píšu to proto, že změna v chování okolí u některých lidí byla patrná. Kolegyně bude dlouho ostražitá, jak se to provalení alkoholismu projeví na vztahu k ostatním, je jí jasné, že si to mezi sebou všichni řeknete. Možná se jí paradoxně uleví, že je to venku, a bude ráda za vyjádření podpory a že jí držíte palce... Pokud to tak teda fakt cítíš... |
| Monika | 123907 |
|
8.6.2025 21:43:51
Lexi,nekoho,kdo evidentně nestíhá tak dlouho,propustit můžeš i s naším zakonikem prace,pokud nevymýšlíš jine reseni, např.preorganizovat praci, nějaké skoleni,vypomoc kolegů, prubezna kontrola plnění menších etap ... Ja si vubec neumim predstavit,jak může nejaky prijekt nabrat 11 měsíců zpozdeni, aniž by to zajímalo nějaké vyssi vedeni,klienty atd? To je nějaká akce na pětiletku, která se průběžně nehodnoti?
|
| Lexi. | 141305 |
|
8.6.2025 21:28:52
Tak já nevím jak jinak to nazvat
Na druhou stranu, co s ní má dělat, vyhodit ji není s naším zákoníkem práce snadné |
| Monika | 123907 |
|
8.6.2025 21:23:24
No,to asi manažerské selhání je,jestli se od prosince nic nezmenilo."Hodně se zlobit" je fakt zajímavý výraz v dané souvislosti
![]() |
| Monika | 123907 |
|
8.6.2025 21:23:24
No,to asi manažerské selhání je,jestli se od prosince nic nezmenilo."Hodně se zlobit" je fakt zajímavý výraz v dané souvislosti
![]() |
| Lexi. | 141305 |
|
8.6.2025 21:10:54
Ona v prosinci řekla, že to bere jako své managerské selhání. Ale od toho prosince ji pořád tak jako zvýšeně sleduje a stupňuje na ni tlak, před těmi 14 dny už se zlobila hodně.
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.