| apo-lena | 159305 |
|
10.2.2025 20:26:42
Monam, v Řecku jsem se ze sluníčka osypala taky. A namazaná 50 jsem byla určitě. Pak mě trápila alergie ještě asi 2 roky.
|
| apo-lena | 159305 |
|
10.2.2025 20:21:16
Velšice, šampón Cien také nesnesu. Vlasy mám pak divné a udrbala bych se. Krémy mi kupodivu na lupénku nevadí, ale po korejské kosmetice mám ještě příjemnější pocit.
![]() |
| monam | 158013 |
|
10.2.2025 20:11:50
Měla jsem extrémní solární alergii v Řecku, to se s žádnou vyrážkou po krému nedá srovnat. Ráda se i mám, ale fototyp je fototyp a to neokecám.
|
| Saamajna | 115449 |
|
10.2.2025 19:59:26
Po ruznych kremech pred lety mi pokazde vznikly alergie, o slunecni alergii v dekolte a predlokti ani nemluve.
Az mi jeden starej Rek dobre poradil: 1. Musis se mit vic rada, pak ti slunce nebude vadit 2. Nechod na plaz nebo dyl na slunce, kdyz je stin kolme tycky kratsi nez ta tycka. To druhy jsem ucila deti odmala a pak to i samy hlidaly: rano na plazi postavily do pisku kolmej klacik, okolo nej vyryly kruznici o stejnym polomeru. A kdyz se stin "vesel" do kruznice, tak zatroubily k navratu do domu. A mazeme se jen hydratacnimi kremy. |
| monam | 158013 |
|
10.2.2025 19:53:51
U nás je to spíše naopak. Resp já a jedno dítě máme hodně světlou pleť a rychle se spálíme, téměř nikdy neopálíme (já se o to tedy ani nesnažím, nerada ležím na sluníčku). Muž a jedno dítě se opálí hned, téměř nikdy se nespálí. A jedno dítě je takový střed. Mažeme se všichni, ale když jsem loni viděla ty tuny opalovací pěny naznala jsem, že se příští rok pokusím vrátit k rychleshnoucím trikům s ideálně dlouhým rukávem i do vody. I když já bych teda potřebovala rolák a pak taky klapky na uši, krk a uši se mi spálí úplně nejdříve.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
10.2.2025 19:42:08
"V naší přičmoudlé rodině je krém na opalování vyložěně plýtvání"
|
| Stará husa | 154854 |
|
10.2.2025 17:56:00
Já považuji za kvalitní ty opalovací krémy, po kterých se neosypu, nespálím, dobře se roztírají a voní mi. A nedám za ně majlant. Jestli jsou z ropy je mi fuk.
|
| monam | 158013 |
|
10.2.2025 17:49:01
Nevím zda jsou opqlovaky z lidlu kvalitní a ani nevím, co to přesně znamená. Když byly děti menší- tedy měly i menší plochu kůže, kterou bylo potřeba ošetřit- zjistila jsem, že u nás je to jeden a pul 200ml daylongu na den. To je finančně dost. Pak jsme používali dm, celkem bez problémů, předloni mi padla do oka opalovací člen pěna. Nikdo se po ní neosypal, ani já se nespalila, tudíž jsme ji koupili zas. Jinou kosmetiku z lidlu nepouzivame vlastně ještě tekuté mýdlo.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
10.2.2025 17:42:08
Nepoužívám vlastně žádný. V naší přičmoudlé rodině je krém na opalování vyložěně plýtvání
. Je tedy fakt, že vloni v červenci jsem si na samém jihu Itálie první tři dny ráno máznula obličej patnáctkou z Lídlu, ale některé naše děti neudělaly ani to a nic se nestalo. Nespáli se, jen ještě o něco víc zhnědnou. |
| Velšice | 92803 |
|
|
10.2.2025 17:36:35
Ropucho, taky jsem v ně neměla důvěru, obal se mi taktéž nelíbí. Jednou jsem chtěla ušetřit a dát tomu šanci a mně tedy Cien nevyhovuje vůbec. Zkusila jsem tedy pleťový krém, tekuté mýdlo do práce a šampon a kondicionér. Za mě hrůza. Mýdlo tedy normální jen se kroutila ta lahev, krém mi strukturou navodil osmdesátá léta, ale hezky voněl, o šamponu jsem měla úplně zplihlé vlasy. Ten šampon asi nepřišel divný jen mně, protože jsem ho koupila i holkám mých synů, zkusily a dál nepoužívají.
Asi co člověk, to jiná zkušenost. |
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.