| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 31153  [Dalších 31123 >>]
K_at 121378
29.7.2020 7:47:07
No ty vole! To je hustý! ~t~ akorát ta báseň je ohavná. Jinak víme, který zdejší spisovatel byl autorem? 😂😂
Beat 107867
29.7.2020 7:46:54
Martasino přesně tak to vnimam. Už nic osobního, hlubšího... vesměs jen povrchní psaní.
Vítr z hor 100046
29.7.2020 7:35:24
Re: Kde jsou, prosím, příběhy obyvatel činžáku? Diplomat, soused, jezevčík, pavouk atd.
(13.11.2016 21:19:06)
Věrka Ještěrka


Re: tak to zkusím
(9.9.2012 20:45:46)
přitahuje mě sousedka
Dobrý den,

jsem mladý kluk, který po větším průšvihu, který měl co do činění s VŠ byl nucen se odstěhovat z rodného domu a byl odstřižen od kapesného. Se svou přítelkyní, s kterou jsem se seznámil už na gymplu a chodíme spolu nějaký ten pátek jsme si pranajali malý byt.
Bydlíme tu už 3týdny a jsme spokojeni, bydlení pěkné, klidná lokalita. Jsem na ÚP, přítelkyně pracuje.
Po nastěhování jsem zjistil, že v přízemí bydlí milá žena. Je tedy o dost starší, tipuji tak o cca 10let, má dvě malé děti, je na mateřské, ale velmi mě přitahuje. Její muž je typ diplomata, takže předpokládám, že nuda a to nejen v posteli.
Na sousedce mě zaujalo, že je úplně jiná než všechny ostatní ženské na MD, které po vypuzení placenty vypudí i mozek a jediné co po porodu umí je jen šišlat na dítě. Ona je jiná - chytrá, má přehled o tom co se děje, dokáže se bavit o všem, o politice apod. Je vždy upravená, fakt jí to vždycky sluší. A hlavně mě přitahuje její pozitivní energie a stálá usměvavost. Fakt se dovede usmívat i nad schránkou plnou letáků.
V baráku jsou jako rodina oblíbeni, ostatní sousedé o nich moc pěkně mluví.
Sousedce doslova propadám. Potají jí sleduji, když na dvoře věší prádlo, různě jí nadbíhám, třeba čekám na pošťačku, abych jí pak mohl donést její poštu. Nebo když je s dětmi venku tak jdu vynést koš, nebo si ven zakouřit. Ale zatím co ona mě neskutečně přitahuje, ona o mě nejeví zájem. Usměje se, pozdraví, pomůže, prohodí pár vět, ale to je všechno. Ne že bych jí chtěl mít doma, rodinný typ nejsem, ale sex s ní by bylo něco co jako absolutně vystresovaný člověk zrovna potřebuji. Urvat si trochu toho štěstí a pozitivní energie. Přemýšlel jsem, že až jí potkám tak jí rovnou políbím a uvidím jak se zachová, ale pak mě napadlo, že jsme rozumní lidé a bylo by možná vhodnější jí pozvat do bytu a tam jí nabídnout postelové přátelství.

Sakra jak na to ? Nevím jak dlouho se tady čeká na odpověď, jsem nováček, ale snad se tu něco kloudného a použitelného dovím.
Každopádně nevím jak jí to sdělit, abych v případě jejího odmítnutí bylo ještě v baráku dýchatelno. O trapnou atmosféru nestojím. Stěhovat se nechci.


Jede po mě soused

Dobrý den, je mi 30 let, mám 2 děti manžela diplomata, pravda v posteli trochu nuda, ale jinak jsme šťastní. Bydlíme v paneláku v přízemí. Nedávno , je to asi 3 týdny se sem nastěhovala mladá holka s přítelem..vidím ji chodívat do práce, on si pouze válí šunky doma, zaslechla jsem něco o průseru na Vš ale o drby se nezajímám..nejsme totiž klasická matka na RD s vykojeným mozkem. a teď k jádru pudla:
zjistila jsem, že mě často soused pozoruje..jako nějakou modlu či co. Nosí mi poštu, když jdu s košem, jde kouřit a podobně..vždy ho slušně pozdravím,a usměji se, ale jsem tak naučená.mám ale pocit, že on si myslí, že má zelenou a že mě snad někde vojee na shcodech...co byste mi radili?stěhovat se nechci


Rozdávám si to se sousedem

Ahoj,
je mi dvacet, s přítelem je děsná nuda, jen se fláká a nemá prachy, před třmi týdny jsme se přestěhovali a teď mám strašně sexy souseda, diplomat, v posteli pěknej prasák, a já si to s ním občas rozdám, někdy přibereme i jeho manželku. Je sice mamina, ale latex jí sluší. Občas jim do schránky píšu pěkné prasárničky. Občas přibereme i jiné sousedy, tak nás tu mají všichni rádi.

Přítel nic netuší. Mám se mu svěřit?


Moje funkce domovnice je velmi náročná

Nedávno jsem byla zvolena do funkce domovnice.
Jsem celý den doma se svým Alíkem -to je tříletý pejsek-jezevčík.
Nedávno se k nám nastěhovali takoví dva, no mě se už nezdáli.Hlavně teda ona.
On je milej kluk, je doma.S jednou sousedkou moc mle komunikuje, nosí jí poštu, aby chudák holka nemusela od dětí.
Ale ona chodí imrvére pryč, no to v čem chodí oblíkaná se nedá ani popsat-přijde mi to jak ze šantánu.
Mám pocit, nebo spíš jednou jsem kukátkem zahlédla jak když mladá paní /ta jak ji pomáha ten novej, jo a její chlap je diplomat/ odjela s dětmi ke svým rodičům, tak ta mladá /ta co se sem nastehovala/ byla než bys řekl švec dole u toho jejího diplomata.
Vůbec nevím co se za těmi dveřmi odehrává...ale ozejvaj se zvuky, ááách, jóoo, ještě, honem, rychle dělej....pak když to je hlasiteji a hlasiteji přijde tam pár sousedů asi se kouknout co se děje, a zvuky jsou čím dál silnější...
tak nevím, jestli ta mladá se snaží o štastně ženatého diplomata, či bych se tam měla jít někdy podívat jestli tam někomu neubližuje, protože ona se mi fakt nelíbí...
Co myslíte, poradíte mi?
Je to složitější situace, než když jsem měla obcházet byty s tím, že nepujde elektřina

Jak nalákat souseda?

Dobrý den,
přistěhoval se k nám do domu mladý pár - ona taková obyčejná holka, ale on -úplněj mazel, cukrošek. Jsem jín úplně posedlý, ale nemohu to dát najevo - jsem ženatý, zaměstnán v diplomatických službách a v domě mám mimořádně dobrou pověst.
Hrozně rád bych mu byl tajným přítelem, třeba by se nechal zlákat, je nezaměstnaný, nejhaká korunka či proštislužba by se mu určitě hodila .....nevím ale, jak se s mím blíže seznámit - zatím mu nastrkuji svoji ženu, chci po ní, aby na nej byla milá, prádlo vešela v minisukni a hlubikém výstřihu a vynášela koš vždy, když on venku kouří ...pořád doufám, že on se od ní dá nějak nalákat k nám domů, a že se mi podaří s ním spřátelit. Ale co potom? Mám mu odhalit své touhy? Či v nestreženém okamžiku vášnivě políbit? Podaří se nám naše postelové přátelství utajit?
Prosím, co byste z vlastní zkušenosti poradili?


Problém s nájemníky

Dobrý den, jmenuji se Přemek, mám doktorát z psychologie a přes to si nevím rady. Po revoluci mi byl v restituci vrácen nájemní dům. Vždy jsem se snažil se svými nájemníky dobře vycházet a dbal na čistotu a morální pověst mého domu. K tomu mi dopomáhala postarší domovnice z řad nájemníků. Toto se mi dařilo až do doby cca 3 roky zpět. Do dvou bytů se nastěhovala mladá rodinka se dvěma dětmi, muž je diplomat a jeho žena je velmi krásná dáma. Mají dvě roztomilé děti, se kterými je stále doma. Do druhého bytu se nastěhoval mladý pár, muž je doma a přítelkyně ho živí. Potud je vše v pořádku, každý to má nastaveno jinak.
Nicméně se mi v domě poslední dobou rozmohl takový nešvar. Slečna chodí k rodině na návštěvu vždy v době, kdy není její přítel doma, a provozují SM praktiky ve třech a nosí při tom podivné masky. Děti jsou přítomny. Při těchto praktikách jsou tak hluční, že ruší klid domovnice. Občas do toho zatahují i jiné slušné sousedy.
Naopak mladý muž tajně pozoruje mladou maminku, nic netušíc co jeho slečna provádí, když věší prádlo, schovává se za pověšená prostěradla a onanuje. Posílá jí nemravné dopisy, které včas zachytí naše dobrá domovnice. Jejich obsah si ani nedovolím zveřejnit.
Tohle všechno bych ještě toleroval, kdybych nenačapal pana diplomata, jak ve sklepě ojíždí psa naší domovnice. Jistě chápete, že je to stará žena a kdyby to viděla, klepla by jí josefína a já bych už na to sám nestačil. Navíc je to jezevčík, takže malé plemeno - malý otvor. Do toho ti dva haranti vybírají peníze od svých kamarádů za to, že se můžou podívat na jejich dva šukající křečky.
Opravdu ze mne nemluví žárlivost, potřebuji je nějak taktně vystěhovat a prosím o rady, jak jim to diplomaticky oznámit.
Navíc se mi doneslo od mého bratra J., že o tom píší veřejně na jeho diskuzním serveru. To už překročilo všechny meze.


Super život pavouka v jednom činžáku

Ahoj lidi, není úplně běžné, aby na takovýto server psal pavouk, ale tohle si prostě nemůžu nechat pro sebe. Nejlepší je zveřejnit to na Rodině.cz, tady to určitě najde své čtenáře.
Jsem úplně obyč pavouk, co si tak žije v jednom činžáku a pohybuje se po celém domě jednotlivými byty. Mouchy jsou všude, takže je jedno, kde zrovna večeřím, pavučin mám několik. Oblíbil jsem si hlavně dva byty. V jednom bydlí spořádaná rodinka, panička s dvěma dětmi a manžel diplomat. Paní je velmi milá, hezká, chytrá, zkrátka takový ten tip, co neporodil s placentou i mozek, jak se tak běžně říká… V druhém bytě se nově usadil páreček, slečinka maká celé dny a její přítel se válí doma. Co je na tom zajímavého? Já sice jako pavouk až tak úplně nechápu, jak se lidi páří a co pro to musí udělat, ale občas jsem ve svém životě už nějaké lidi v ložnicích viděl, ale tohle teda ještě ne. V obou bytech se na střídačku pořádají orgie, schází se tam až desítky lidí v různých latexových oblečcích. Většinou chybí v jednom bytě ten nezaměstnaný mladík a v tom druhém zřejmě nic netuší panička s dětmi. Protože manžel diplomat se velice rád schází se slečinkou a přizvou k sobě i sousedy z dalších partají. Bohužel do toho tahají i děti a skoro všechna zvířata, co v domě žijí. Mě naštěstí diskvalifikuje má velikost, neb bych se určitě v určitých partiích partnerek ztratil… Ale podívaná za to kolikrát fakt stojí
Do toho se ještě docela často plete ta stará praštěná domovnice, co mi pěkně pije krev tím, jak mi vytrvale ničí všechny pracně vybudované pavučiny na chodbách. A ten debil majitel baráku jí v tom ještě podporuje a pořídil jí na to speciální dlouhé koště. Co se těhle dvou týče, sice si na podivné chování nájemníků stěžují, ale já už na těch večírkách přistihl oba dva a pěkně to tam spolu roztáčeli…


Kdo pomůže jezevčíkovi v depresi?

Jsem Alík tříletý jezevčík a žiji v domě, kde jsem občas obětí zoofilních choutek jistého diplomata.
Moje panička je už stará a neunesla by můj problém, proto se obracím s důvěrou na Rodinu.cz.
Jak se bránit? Jsem malý a křehký, pán je veliký a lehce mě přepere a ještě k tomu se bojím, že časem přibere do svých ,,her,, i manželku a spřátelený pár.
Kam ho nejlépe kousnout, aby toho nechal?


byla jsem upozorněna na problémovou rodinu

Dobrý den, jsem sociální pracovnice.V zaměstnání jsem krátce, přišel mi anonym od jisté Ajky,že v paneláku 1119/5 Praha 5 se dějí divné věci.Prý tam žije jistý diplomat se svou ženou a praktikují s polovinou paneláku orgie.Těm přihlížejí jejich děti a dětí kamarádi.Prý se tam souloží i se psem.Dokonce tam mají prý takový bordel, že jim tam lezou pavouci.Poraďte prosím, jak mám nejlépe postupovat.Mám zavolat policii???Děkuji Kadrnošková.


Poezie pro Rony a Jirku :-D
Rony s Jirkou žijí v jednom domě.
Oba jsou hnusní, tak scházejí se potmě.
Své sexuální choutky si různě vybíjejí,
Někdy šukají spolu, někdy domovnici vyhlížejí.

Včera se stala však podivná věc.
Na Jirku spadla konečně klec.
Rony je těhulka má správný hleník.
Byl z toho na větvi i jezevčík Jeník.

čí to dítě asi bude.
V jakých stopách asi pude?
A kdo je tedy tatínkem.
Jirka s compem nebo Jeník s malinkatým pindíkem?

Porod už se kvapem blíží.
Barák k Rony mocně vzhlíží.
Co to bude maminko?
Ajták, pes a nebo miminko?

Porod nastal velmi náhle.
Všichni stáli na porodním sále.
Celý barák napjatě čučí.
Kdo si od koho na výbavičku půjčí?

A najednou už je to tady.
Místo páru lidí, jsou tu ted davy.
Leze hlava malinká po ní bílá košilka,
už je jasné, co se tady přihodilo.
Mladému diplomatovi se miminko narodilo.


Liga na ochranu zvířat - sbírka

Hledáme sponzory, stačí po 1,-- Kč - číslo účtu xxxx/xxx, máme plný útulek a potřebujeme se ujmout jednoho velmi starého a zneužívaného jezevčíka. Přispějte na jeho výživu, prosíme.

Děkujeme

Tereza33 a spol

Tak a už mi z vás hráblo taky.


Můj Alík je dnes nějaký ,,špatný,,

poradte nevím co mám dělat, jsou mu teprva 3roky...mam o nej strach...


Haf haf!

Vrr, haf, haf haf 1119/5, haf haf haf!

Grrrrrrrrrrrrr haf! Haf!


Haf, haf...

Auuuuuuuuííííí! Haf haf?


Vydávám novou knihu

Ahoj, jsem prý takový divný pavouk, jak mi říkají lidi kolem, ale to mi nevadí a nebrání mi to ve vydání super skvělé knihy. Je o jednom činžáku se zajímavými nájemníky.
Kniha je složena z autentických výpovědí jednotlivých aktérů a podpořena příspěvky z diskusí.
Kniha bude mít jednou velikou hodnotu, například až přijedou zelináři s banánama a všechno bude nenávratně ztraceno
Přijímám objednávky na adrese našeho činžáku, adresu vám rád sdělí můj kámoš Alík


Hlavní zpráva v dnešních televizních novinách
Praha:

Dvacetiletý Vít S. dnes v 19:45 spáchal sebevraždu. Současně se otrávil prášky, plynem, podřezal si žíly, utopil ve vaně, do které ještě pro jistotu vhodil zapnutý fén. Z toho je zjevné, že se nejednalo pouze o demonstrovanou sebevraždu, ale o reálný čin.

Kriminalisté z Prahy 5 nalezli na místě neštěstí dopis na rozloučenou.

Z něj vyplynulo, že mladý nešťastník neunesl tíži své osobní situace, když z diskuse na nejmenovaném internetovém fóru zjistil, že ho jeho přítelkyně podvádí, dále jeho vysněná žena ho považuje za neschopného floutka a nemá o něj zájem, sousedé se baví na jeho účet, dokonce ani u zvířat nenalezl dostatečné pochopení. Rodina ho odvrhla, neměl finance na život, protože nedostával kapesné a neměl ani práci. I zcela cizí lidé si z něj zjevně dělali legraci. Nikdo mu nerozuměl.

Závěrem dopisu na rozloučenou uvedl, že vždy pouze toužil po troše toho pochopení a něhy.

Stanovisko přítelkyně či dalších obyvatel domu se nepodařilo zjistit.


Làm thế nào để bắt như nhau?

Xin chào, tôi tên là Trần-chi, tôi có một nhà hàng Trung Quốc ở Prague bên cạnh một tòa nhà căn hộ nhỏ. Trong con chó sống chung cư là tuyệt vời, cẩm thạch đẹp, chỉ thẳng vào chảo. buhužel không biết làm thế nào để bắt con chó, bạn có ai có bất cứ lời khuyên? Con chó là quản gia cũ, tôi nghĩ rằng tôi muốn nướng với cô ấy, nhưng là cũ và nó sẽ là khó khăn. Cảm ơn bạn đã trả lời của bạn.
Mariana +2 135342
28.7.2020 23:50:57
Mně by taky moc zajímalo jak to dopadlo s Konvalinkou. Fandila jsem jí, aby jí to dopadlo dobře. Ale byla tak nešťastně zacyklená, že tady dostala vždycky takovou sodu. Tak se nedivím že už sem nechodí, ale mám kvůli tomu trochu špatné svědomí, že se ty diskuze pak vždycky tak zvrhly. Šla vždycky tak moc s kůží na trh, nebylo to k ní úplně fér.

Každopádně od té doby tu málokdo má tak nekonečně dlouhé diskuze na poměrně banální témata :)

Ale lidsky jsem zvědavá jak to nakonec bylo. Tipovala jsem, že ji ten její prostě (už) nemá rád, když se k ní chová tak hnusně. Byť bych jí přála opak, už jen proto že v tom byly malé děti, pak ještě i mimino.
magrata1 95172
28.7.2020 23:39:12
jezevčík, soused diplomat, pavouk...~t~ Škoda, že tuhle perlu Roni smázla.
To byla doba, kdy jsem se tu i s něčím svěřila a občas se válela smíchy, nebo pěnila vzteky
K_at 121378
28.7.2020 23:07:55
Půlko, aha. Jezevčíka jsem také minula. Tak to byla doba občasné Rodiny.
Marika Letní 140743
28.7.2020 23:04:49
Lado s Petrou to asi bylo jinak. Ten příběh posléze nedával smysl.
Marika Letní 140743
28.7.2020 23:02:28
"U konvalinky dodnes nevím, kdo z nich byl ten cvok."

asi nikdo, jen se k sobě vůbec nehodili
Půlka psa 24064
28.7.2020 22:51:05
Je to tak odhadem deset let nebo tak nějak . Pamatuju, že to bylo ve stejné době, jako byl jezevčík.
Půlka psa 24064
28.7.2020 22:46:11
U konvalinky dodnes nevím, kdo z nich byl ten cvok.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 31153  [Dalších 31123 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.