| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 44  [Dalších 4 >>]
Berka
  • 
16.3.2015 13:10:43
ahoj,
tak povídej :-). Doufám, že všechno v pohodě a štěstím záříš :-).
Klárinda 146263
16.3.2015 8:56:35
Ahoj Beri :) už se nám vyšetření přiblížilo, jdu dneska za hodinu a Tobě budu moc držet pěsti ve středu. Tak to nakonec docela uteklo. doufám, že jste si užili jarní prázdniny. Má být tenhle týden hezký počasí, hurá jaro. ani nevím, co mě dneska na vyšetření čeká, doktorka mi nic neřekla. Všude jsem četla odběr krve apod., tak raději nesnídám. Ach ti doktoři. Beri, držím palce, ať je líp, žaludek na vodě mám taky, víkend byl zatím jeden z nejhorších, to jen co vstanu, tak hned "ble". Ale taky neobjímám mísu, naštěstí. Pomáhá mi cucat bombony a studená voda. Měj se zatím pěkně a hezký den, pokud možno co nejklidnější. Klárka
Berka
  • 
14.3.2015 22:40:18
ahoj,
my jsme do toho nešli s tím, že zkoušíme kluka :-). Nám je to tak nějak jedno. Moc jsem toužila po třetím dítěti, když bude holčička, tak mám pocit, že už to znám a bude to super, i když náročné, když bude chlapeček, bude to zas "něco" nového.
Nevolnosti jsou, nejhorší ze všech tří těhotenství, ale zaplať pánBůh neobjímám mísu. Ale houpe se žaludek požádně a motá se mi hodně hlava. U první se jen motala hlava, u druhé nevím, to si jen pamatuju, že jsem byla pořád strašně unavená a tak tak stihala běhat za ročním dítětem. Teď jsem hold i o něco starší.
nemůžu se dočkat středy :-).
Klárinda 146263
11.3.2015 10:19:52
No to je prima, jarní prázdniny :) Doufám, že si to pěkně užiješ i Ty a nebude špatně. Jak na tom vlastně jsi s nevolnostma? mě překvapilo, že u mě dobrý, jen když dlouho nejím nebo nepiju, tak cítím žaludek, ale jinak dobrý. Tak Ty máš už 2 holčičky, to je pěkný. Třeba se kluk zadaří, to bych vám přála :)Zatím ahojky K.
Berka
  • 
5.3.2015 20:20:43
my naštěstí nemáme vyhraněno, které pohlaví chceme. když to bude holčička, tak super, už jako víme co a jak, když to bude chlapeček (což si upřímně po dvou holkách ani neumím představit), tak to bude něco nového nepoznaného.
Zvládáme s manželem spolu :-).
Příští týden mají holky jarní prázdniny, tak se tu nebudu moc vyskytovat, možná vůbec. Tak se opatruj. a za týden pá pá pá
Klárinda 146263
5.3.2015 14:45:11
Děkuju moc Beri, řekni mi, jak to se dvěma dětma zvládáš?:) to je hezký, budete velká rodina~g~ Moje ségra má 2 kluky a chce zkusit holčičku, nevzdá to :) ~t~ Jedeme dneska na z Prahy, tak se objevím zase po víkendu, mamča slaví narozeniny, a tak nebude příležitost být u počítače. Co já si vymyslím, že nemůžu pít ~v~. No už mě ty moje historky samy rozesmávají. V práci je to ale nejhorší, z toho jsem ve stresu, je nás tu málo a až to řeknu kolegyňce, tak se asi rozbrečí. snad to tu přijmou dobře. Tak se Beri opatruj a po víkendu budu zase na příjmu :) K.
Berka
  • 
5.3.2015 9:15:04
Klári, to jsou normální těhotenské příznaky, tlak v prsou a "něco" v podbřišku. mimi se usazuje, tak si dělá "prostor". Je to velká změna pro tělo, tak to většina žen pociťuje. díky Bohu neobjímám mísu. únava - u druhé dcery nepřešla nikdy, resp. až někdy v jejich dvou letech :-).
jo jo, čekáme třetí :-). a je to čekání na další utz nekonečné :-(
Měj se krásně.
Klárinda 146263
5.3.2015 8:42:27
Ahoj Beri, tak to jdeme na kontrolu kousek po sobě, to je prima:) taky Ti to připadá za strašně dlouho viď? Já na tom byla na první prohlídce stejně, jen váček a čepička prý bude srdíčko. Mám tedy na vaječníku cystu 3x3 cm, takže nic nemůže probíhat u mě normálně. Miminko to prý neohrožuje a musí ji sledovat, ona se hormonálně údajně často vytratí a vznikla při uvolňování vajíčka.
Četla jsem myslím, že je to Tvoje 3. miminko? :)
Ta únava je normální, obzvlášť, pokud máš další zápřah, nedivím se Ti. Včera mi taky nebylo dobře, možná byly nějaké tlaky, odpadla jsem už v 20:00 :D A jak jsi na tom s pocity bříška a napětím prsou? Do toho 6. týdne jsem pociťovala divné změny, víš, bříško nafouklé, občas pobolívání, prsa ani nemluvě - au, ale od tohohle týdne je všechno takové klidněji, což mě zase zneklidňuje :)Beri, přeju ti pěkný den, díky moc za zprávu! Klárka
Berka
  • 
4.3.2015 23:23:12
Klári, pořád bych spala, včera mi bylo hodně divně, dneska o trochu líp, ale spala bych spala.
K dr jdu až 18.3., za děsně dlouho. Poprvé jsem byla moc brzo a krom dutinky a "náznaku" mimi a žloutkového váčku nebylo nic vidět. Tak se nemůžu dočkat až už uvidím srdíčko.
Klárinda 146263
4.3.2015 16:14:27
ahojky, díky za odpověď, vidím, že je tu malá skupina, tak se podívám i do září, co se tam děje:-D. Jsem v 7. týdnu a je to první očekávané miminko :) Zatím je to děsně tajný, člověk nikdy neví, tak jsme opatrní s informacema. Na kontrolu jdu až 16. března, kdyby člověk tak mohl vědět, že je všechno v pořádku. Mám se docela dobře, zatím žádné nevolnosti, ale prý to přijde tak v 8. týdnu. Trochu přecitlivělá, ale jinak dobrý ~t~ Jak se máš Ty? :):-)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 44  [Dalších 4 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.