| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 2771  [Dalších 2741 >>]
Eva
  • 
31.8.2013 11:22:39
To máš pravdu, velká rodina je prima! Neměnila bych! Děti jsou úžasné a musím je pochválit, se vším doma pomáhají. Vůbec to není žádná makačka. Spíše mi občas přijde, že více jsou utahané maminiky s jedním dítkem nebo dvěma. To je užasné, že máš tolik dětí! mrzí mě, že máš zdravotní potíže--tak držím moc palce, aby vše dobře dopadlo a byla jsi vpořádku!!! Já měla opačný problém, zhubla jsem hodně v těhotenství, měla jsem gestační diabetes na musela si píchat insulín. zato po porodu jsem si to vynahradila, takže schozená kila mám hezky zpátky nahoře. Budu na tebe ve čtvrtek moc myslet!!!!
x x 15263
30.8.2013 10:20:40
Evo ahoj, no páni, a to jsem si myslela, že tady s počtem dětí vedu. ~t~ Jak zvládáš velkou rodinu? Já bych řekla, že je to i lepší, než málo dětí, děti si spolu vyhrají, nebo se zabaví a já mám klid na práci doma. Taky bych řekla, že jsou dost samostatní a že jsou na sebe dost fixovaní, jako že se mají rádi, můj syn je nejlepší chůva a malou přímo miluje.
Mám 4 děti, nejstarší holka 9 let, kluk 6 let, dcera 3 roky a nejmladší toho půl roku.
Jinak já jsem už musela definitivně kojení odpískat, strašně jsem shodila, dohromady mám dole skoro 35 kilo, ve čtvrtek mám operaci, tak snad už to dopadne, nebo budu za chvíli průsvitná. Malá na UM prospívá, pěkně baští i příkrmy a celkově je spokojená, asi už jsem toho mlíka ke konci kojení moc neměla, ale není se čemu divit při mém zdravotním stavu. Kojení jsem tedy obrečela, ale už je dobře, už si na to ani nevzpomenu. Šárinka je proti ostatním mým dětem šikulka, přetáčí se na všechny strany, snaží se i dávat pod sebe kolínka, ale zatím to moc nejde, píďalí se po ohrádce a dělá nám radost. Dneska spala celou noc, UM dělá divy. ~t~ Nejlepší na tom je, že mě může zastopit tatínek a já se pěkně vyspím celou noc. ~h~
Eva
  • 
29.8.2013 11:42:52
A máš ještě další dítka? Já mám 5 zlatíček. Nejstarší je 15, pak mám 12 leteho kluka, 9 letou holčičku, 4 letého kloučka a ted půlročního broučka. Vyhledává furt pozornost sourozenců a vždy si doleze za nima a chce být u nich.
Rybka + 2 Rybičky 130389
20.8.2013 10:27:37
Ahoj Evo, vítej! To máš doma pěknýho draka, jestli už se plazí. ~t~ Tomu našemu je půl roku dnes a zatím se pohybuje jako píďalka. :-)
Eva
  • 
20.8.2013 9:28:39
Ahoj, mohu se přidat k vaší skupince? Mám půlročního chlapečka, váží 7,8 a měří 73 cm. Už se krásně přetáčí a plazí, dovede přelézt celý pokoj celkem rychle. Jinak se na nás stále krásně usmívá. zatím je jen kojený, příkrmy odmítá.
Rybka + 2 Rybičky 130389
19.8.2013 20:20:12
Forgi, já dávám Filipovi vodu zatím po lžičkách, třeba když jí večer kaši, tak si rád dá pár lžiček vody, je to hutný takový ta kaše. Flašku nepraktikuju a z hrnečku to ještě neumí, tak zatím tak. Myslím, že v tomhle věku ještě ani moc jiných tekutin, než je mlíko, nepotřebujou. Spíš tak aby si pomalu zvykal.

K tomu usínání, u nás se to za poslední týden taky hodně zlepšilo, pořád teda usíná sám v postýlce a skončily ty strašný hysteráky, občas si trošku zakňourá, ale je to nic, proti tomu, co předváděl. A v noci se sice párkrát vzbudí, ale taky už tak strašně neječí, většinou chce jen podat dudlíka, kojí se jen jednou. Takže taky lepší, všude ťukám! Já někde četla, že na spaní obecně je dobrý, aby byla situace stejná při probuzení, jako při usínání. Myšleno tak, že by se spící děti neměly přenášet (myslím třeba jak píšeš z kočárku do postýlky). Že maj rádi a upevňuje to pocit jistoty, když usínaj rovnou tam, kde se pak probudí. Tak třeba by to pomohlo na to noční buzení. Ale jak to udělat bez scény, že. ~t~
Forgi + Honzík (6) + Martínek 50022
17.8.2013 20:03:17
Ahoj všichni co zůstali ~3~

Vendy, budeš nám tu chybět, ale co se dá dělat.. Přeju tobě i tvým holčičkám hodně zdravíčka a štěstí v životě, když se ti bude zas někdy chtít tak nám dej vědět jak se vám daří..

My jsme s Martínkem začali s příkrmy, zkoušela jsem co se dalo a opravdu jí jen kupované příkrmy od Hippu, všechno ostatní plive (i doma uvařené ~d~)
Zatím jsme na tom tak, že v poledne sní celou tu malou skleničku (125g) a pak ho ještě dokojím..
Problém je, že do něj nejsem schopná dostat žádné tekutiny.. nechce vodu, ředěnou šťávu, čajíky, prostě nic..

A usínání je lepší, usne už většinou bez řevu, ale jen v kočárku.. pak ho musím přenést.. Ale v noci se stále budí co 2 hodiny a brečí.. nevím co s tím ~7~
Vendy a dve holky 109075
10.8.2013 13:25:23
Jo a diskuze mi bude chybet, podrzely jste me, kdyz se mala narodila, to bylo od vas hezke.Ted uz sem bohuzel rada nechodim, asi to neni nici vina.Uz me to nenaplnuje, ani mi to nic nedava.Abych se tu chodila hadat, na to nemam dost energie.Budu nostalgicky vzpominat, to uz je opravdu vsechno, sbohem.~x~
Vendy a dve holky 109075
10.8.2013 13:09:04
Hele Zubko, ty pises o koze a ja o voze.Nikdy jsem to tady nezatezovala svyma osobnima problemama ani zdravotnima, ze jich mam taky dostatek.Psala jsem co noveho s Laurou a reagovala na ostatni.Ze to nekdo bere ukorne, neni muj problem.Nikdy jsem take nepsala, ze neco co maji ostatni za problem, je mensi nez mam ja.Ani jsem nemela zavistive komentare.Nevsimla jsem si, ze bych se tu hroutila z Lurinych problemu a precenovala je.Kazda jsme na uplne jine vlne.Se Sluni si budeme psat soukrome a pak tu nebude nikdo ublizenej.Nikomu nepreju nic zleho, mejte se pekne a muzete volne debatovat, coz u sebe necitim.A ze se urazim neni pravda, jen jsem na sebe necekala tolik kritiky, coz samozrejme jako kritiku necitite, ale jako rady.Co je za ucel diskuze, kdybych neprispivala, protoze mam blbe zpravy.Citit se pozitivne je krasne, ale kdyz se tak necitim, tak se tak necitim.Hodne stesti.
x x 15263
10.8.2013 11:44:03
Vendy tak to ale vubec neni. Nevztahuj si to takto na sebe. Mozna kdyz budes premyslet nad tim co pises a jak to vnimaji ostatni nebudes se tak zabyvat vlastnimi starostmi. Ono je fajn se vypovidat ale jsou na svete i pekne veci. Kne dneska doktor rekl ze kdyby me ted operovali tak bych jim na sale mohla i umrit. Mam ted hromadu provlemu a snazim se myslet pozitivne. Jo zivot je nekdy tezky a neka smysl se trapit tim proc nekdo ma vic stesti nez ja. Ja chapu i holky ze je jim zatezko psat svoje radosti z deti kdyz Ty to mas blben ale prece mas i pozitivni zazitky. Clovek se nesmi utapet v sebelitosti a ver ze ja k ni mam taky sklony a obcas mam pocit ze je toho vic nez muzu zvladnout. Vendy urcite pis neni duvod proc bys nemela. Je to tvoje diskuse stejne jako moje a holek. Co ja jsem parkrar zaznamenala tak bylo to ze kdyz si nekdo.stezoval na pro tebe malichernost tak jsi hned psala neco ve smyslu ze ty to mas horsi. To mozna holkam vadi a svym zpusobem to.chapu. Vendy a neurazej se tady prece proti tobe nikdo nic nema...
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 2771  [Dalších 2741 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.