| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4200  [Dalších 4180 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
30.8.2008 20:42:21
Chci jen popřát všem našim školákům? ať se jim ve škole líbí a ať jim to jde. Madla se nemůže dočkat. Papa, M.
17.6modrasek13 4288
30.8.2008 7:17:15
Daggy, to je fakt veselo. Můj M si skřípl nerv, neměl nemocenskou, ale pět dnů téměř v kuse proležel. Oblékání stejně jak u vás, a byl strašně protivný a nepříjemný.
Děcka to už mají za pár, jsem nervozní, včera jsem se dověděla, že zahájení nebude v kulturáku, jako tradičně, ale na hlavní škole, pak musím přejít jinam. Květuška má zahájení v 9 a Lojzík v 10, celá škola se tam najednou nevleze. Včera poprvé Květuška prohlásila, že nemůže do školy, protože neumí pořádně mluvit.
No, chybí nám stále r a ř, ale je to omluvitelné, měla dlouho zkrácenou uzdičku a za ten rok intenzivního cvičení a kontrol máme obr. pokrok, tekže dál budeme chodit a mělo by to přijít samo.~s~R^;)~j~
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
26.8.2008 21:47:30
Ahojky,
tak teď už je to opravdu za pár ... No jsem zvědavá, jestli tam vůbec dorazíme, pořád vstáváme nejdřív v osm :))). Betku pro jistotu uvedu do školky až druhého, aby to nebylo moc narychlo. A jinak něco pro zasmání - manžel chodí občas s Viktorkou na jednu farmu na koně. Před týdnem ho kousla kobylka do břicha (modřina jak dezertní talíř). Aby toho nebylo dost, tak tuto neděli z koně spadnul přímo na záda a zlomil si žebro. Takže mu ráno oblíkám trenýrky a ponožky, je skoro nepohyblivý. Ještě že se to nestalo o týden později! Takže poslední týden prázdnin je u nás veselo.
17.6modrasek13 4288
2.8.2008 22:09:38
Ahoj holčinky
tak už se to těm našim broučkům krátí...
Představte si, že Květušce je všechno jedno. Do školky se vrátit nechce, a škola ji zatím nijak nebere.
Taky nechce trénovat logopedii, ale za ten rok co chodíme opravdu pravidelně, udělala pokrok. Už nám chybí jen r a ř a k tomu budou muset ve škole přihlédnout, protože měla dlouho zkrácenou uzdičku a já jsem to nevěděla....
Jak se vám všem daří????R^R^R^~s~~s~
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
13.7.2008 22:01:15
Beruško, jsou holt prázdniny...

Jestli Květuška takhle utíká, tak bych ji být tebou nikam samotnou nepouštěla, na to bych neměla nervy. Na Madlenku je v tomhle naštěstí spoleh, ale stejně ji nikam samotnou nepouštím - maximálně jen na kole meno na bruslích v naší ulici, kde skoro nic nejezdí (je tady obytná zóna + jen rodinné domky). Ale to ji vidím každé tři minuty z okna a ona se navíc jezdí hlásit a nejradši jezdí jen před domem, abych ji mohla chválit...
17.6modrasek13 4288
12.7.2008 22:10:52
Daggy, boreliozu nezávidím, má ji můj švagr, snad nebude mít následky. A nemoci malých dětí nesu dost těžce.
Už je za námi skoro půlka měsíce, strašně to letí. Poslední den školky jsem taky ořvala, a to jsem si myslela že mě nic nerozhodí, protože jsem se strašně těšila až ze školky odejdeme. Vím že tím končí ¨hrací období, ted už nastanou i povinnosti, ale poslední dobou mi vadily ty učitelky.
Květuška má šílené období vzdoru, vzteká se a hrozně moc lže. Co mi vadí, z čeho mám strach, že poslední dobou utíká. Má být třeba před domem a ona tam prostě není a já o ní nevím i několik hodin.....
Hodně mě mrzí, že nechce trénovat logopedii, a je závislák na manželovi. Ten jí všechno dovolí, všechno za ni udělá... No moje nervy.
Co se děje, že to tu moc nežije?????
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
11.7.2008 21:28:17
Ahoj,

no po dlouhé době nakukuju a aspoň Martina se ozvala, takže školku už máme za sebou, my jsme to oplakaly obě. Viktorka se pořád hrozně těšila do školy, pak to na ni ale nějak dolehlo a proplakala jeden večer ... No po prázdninách do stejné školky nastupuje Bětka, takže naše milé paní učitelky budu vídat dál.
Exotické nemoci nás stále pronásledují, Viki má potvrzenou boreliózu. Klíště jsme jí neobjevili, asi ho chytla na školce v přírodě, ale i tam je prohlíželi a nic. Když přijela, měla týden slaboučké teploty (kolem 37.5) a cítila se pořád unavená. Pak to přestalo a až za další týden se jí objevil kruh kolem ucha. Teď bere ATB, doufám, že to vyhubíme, aby neměla nějaké následky.
Takže hezké prázdniny bez nemocí přeje D.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
24.6.2008 13:33:52
Ahoj holky, chci Vás po strašně dlouhé době pozdravit. My se máme dobře, Madlence včera vypadl první zub, tak máme doma pizizubku. Strašně moc se těší do školy, i když teď si uvědomila, že ve školce bude muset nechat svoji milovanou paní učitelku, tak má teď chudák takové rozporuplné pocity.

Tak doufám, že se máte všichni dobře a jste zdraví.:-D
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
30.4.2008 15:02:06
Ahoj, zdravíme všechny čarodějnice a čarodějnické děti, tak si představte, že jsme ve školce chytily zánět spojivek, teda zatím Viktorka, ale kdoví, kdo to ještě dostaneme, ve školce už to mají 4 děti. Čeho se ještě nedočkáme. Co vy všichni, jak se máte? Nějak to hrozně utíká a za chvíli zase prázdniny! A pak nám to nastane. Betty se chystá do školky, asi až po prázdninách, teď mi ji nechtějí vzít, že je plno (chtěla jsem, aby tam byla chvilku s Viktorkou). A já na nějaký kratší úvazek zpátky do práce, to bude náraz.
Tak pa pa a napište. D.~j~~j~
17.6modrasek13 4288
11.3.2008 11:12:13
Ahoj holky
my taky žijeme, dělali jsme menší rekonstrukci v bytě. Květuška zase polevila v logopedii, je drzá a odmlouvá.
Löjzíka potřebuju nějak poučit o sexuální výchově.. a nevím jak na to.

Lenička je strašný živel, lozí jak drak, sama sedí, klečí, ale ještě nestojí. Když jí pomůžu, tak udělá nějaký ten krůček.
A ochutnala kočičí granule. No, vteřina nepozornosti.
Honey, hrozně moc bych chtěla nějakou práci, na doma, ale nedaří se mi.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4200  [Dalších 4180 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.