| Čumča. | 160024 |
|
|
29.7.2025 8:14:55
Beat, když ono to fakt je zajímavý a košatý téma, a pro mě osobní, no
![]() A mm dodnes dává k dobrému historku, že jsem začala líbat já jeho ![]() ![]() Čtvrt století se bráním, že to není pravda! Je. Ale jenom trošku. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.7.2025 8:12:05
souhlasím, je to velice citlivé a v rámci firemní kultury problematické (promiň Beat
), v menší firmě se asi nic neřeší, ale jakmile je větší a buduje si firemní kulturu, měl by personalista zpozornět a dostat tik , případně lehký bolehlav![]() vzpomněla jsem si na Cudy a dr.House, když si spolu začali (konečněěěě), Wilson jim to nevěřil a jak Cudy hned letěla na personální, aby sexuální vztah oznámila ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.7.2025 8:06:28
zasjaj, jo, na tohle jsem si taky vzpomněla, neskutečná náhoda, to fakt napíše jen sám život...
|
| Beat | 107867 |
|
|
29.7.2025 7:10:44
Čumčo nic… jen je to takový pěkný pojmenování tohoto jevu: “problematika”. Pobavilo me to
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
29.7.2025 1:21:41
Pulko,
"nakolik jde o zneužití postavení," nejen zneuziti postaveni nadrizeneho, ale i vyuziti ze strany podrizeneho. Proste ne. |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
29.7.2025 1:15:19
Pulko,
"jeden podřízený, jeden je mu nadřízený" .....tady je codex, ze ve vertikalnim pracovnim vztahu, jako je tohle, to je nepripustne. Jako naprosto, v horizontalnim pracovnim vztahu neva. A lidi kolem toho fakt nadelaji, minuly tyden afera nejakeho CEO a jeho HR sefky probehla medii a vsichni o tom v praci klevetili! Pritom takovej bulvar. Na koncerte se na te obri obrazovce objevil zaber na par v publiku - Kiss Cam - tak jim to sluselo jejich reakce byla ponekud necekana. Ted uz jsou oba bez prace. https://www.youtube.com/watch?v=QzKQiAcnsts&ab_channel=GoodMorningAmerica |
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.7.2025 0:12:31
Kat, to myslím, že ne...transparentní to být myslím nemusí
na schůzkách one-on-one mezi šéfem a podřízeným může dojít k domluvě o posunu termínu, změnách podmínek, i třeba up-datu platového výměru, spoustu věcí není nutné transparentně sdílet v celém týmu ![]() to, co "transparentní" je, se řeší v rámci týmu a společných týmových porad, ale spousta věcí je mezi šéfem a konkrétním zaměstnancem (pravidelné hodnocení, vyhodnocení bonusu, úprava prac.náplně s ohledem na zdravotní problém atd.) fakt není nutné, aby každý všechno o každém kolegovi věděl rovné by měly být příležitosti ![]() šéf by svému šéfovi měl umět zdůvodnit své kroky směrem k podřízeným, mít zdokumentovano, proč se tak a tak rozhodl |
| K_at | 121378 |
|
28.7.2025 23:55:15
Půlko, vidím to tak, že nadřízený se má chovat transparentně vůči všem podřízeným. Tobě může být úplně fuk, zda spolu chodí, nebo ne.
Ať je to z jakéhokoliv důvodu, není chování šéfa vůči podřízenému objektivně vyvážené. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
28.7.2025 23:04:49
Dekuju!
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
28.7.2025 23:02:53
Půlko, je to tak píše Dari, ona musí přejít na dětské oddělení a vzít si Romana Jáchyma, on bude dál dělat kariéru a manželka Blažejová s ním bude polehoučku manipulovat
![]() ps: neměli by spolu dělat noční, z toho potom bude miminko a potratová komise s Dvořákem |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.