| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Humorně o lásce a sexu

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13607  [Dalších 13587 >>]
Čumča. 160024
29.7.2025 8:14:55
Beat, když ono to fakt je zajímavý a košatý téma, a pro mě osobní, no~d~

A mm dodnes dává k dobrému historku, že jsem začala líbat já jeho~f~~f~~f~ Čtvrt století se bráním, že to není pravda! Je.~f~ Ale jenom trošku.
Čumča. 160024
29.7.2025 8:12:05
souhlasím, je to velice citlivé a v rámci firemní kultury problematické (promiň Beat~;)), v menší firmě se asi nic neřeší, ale jakmile je větší a buduje si firemní kulturu, měl by personalista zpozornět a dostat tik~e~, případně lehký bolehlav~:-D

vzpomněla jsem si na Cudy a dr.House, když si spolu začali (konečněěěě), Wilson jim to nevěřil a jak Cudy hned letěla na personální, aby sexuální vztah oznámila~t~
Čumča. 160024
29.7.2025 8:06:28
zasjaj, jo, na tohle jsem si taky vzpomněla, neskutečná náhoda, to fakt napíše jen sám život...
Beat 107867
29.7.2025 7:10:44
Čumčo nic… jen je to takový pěkný pojmenování tohoto jevu: “problematika”. Pobavilo me to
Zasjaj. 54917
29.7.2025 1:21:41
Pulko,
"nakolik jde o zneužití postavení," nejen zneuziti postaveni nadrizeneho, ale i vyuziti ze strany podrizeneho. Proste ne.
Zasjaj. 54917
29.7.2025 1:15:19
Pulko,
"jeden podřízený, jeden je mu nadřízený" .....tady je codex, ze ve vertikalnim pracovnim vztahu, jako je tohle, to je nepripustne. Jako naprosto, v horizontalnim pracovnim vztahu neva. A lidi kolem toho fakt nadelaji, minuly tyden afera nejakeho CEO a jeho HR sefky probehla medii a vsichni o tom v praci klevetili! Pritom takovej bulvar. Na koncerte se na te obri obrazovce objevil zaber na par v publiku - Kiss Cam - tak jim to sluselo ~:-D jejich reakce byla ponekud necekana. Ted uz jsou oba bez prace.

https://www.youtube.com/watch?v=QzKQiAcnsts&ab_channel=GoodMorningAmerica
Čumča. 160024
29.7.2025 0:12:31
Kat, to myslím, že ne...transparentní to být myslím nemusí

na schůzkách one-on-one mezi šéfem a podřízeným může dojít k domluvě o posunu termínu, změnách podmínek, i třeba up-datu platového výměru, spoustu věcí není nutné transparentně sdílet v celém týmu~d~

to, co "transparentní" je, se řeší v rámci týmu a společných týmových porad, ale spousta věcí je mezi šéfem a konkrétním zaměstnancem (pravidelné hodnocení, vyhodnocení bonusu, úprava prac.náplně s ohledem na zdravotní problém atd.)

fakt není nutné, aby každý všechno o každém kolegovi věděl

rovné by měly být příležitosti~d~
šéf by svému šéfovi měl umět zdůvodnit své kroky směrem k podřízeným, mít zdokumentovano, proč se tak a tak rozhodl
K_at 121378
28.7.2025 23:55:15
Půlko, vidím to tak, že nadřízený se má chovat transparentně vůči všem podřízeným. Tobě může být úplně fuk, zda spolu chodí, nebo ne.
Ať je to z jakéhokoliv důvodu, není chování šéfa vůči podřízenému objektivně vyvážené.
Rodinová 140078
28.7.2025 23:04:49
Dekuju!
Čumča. 160024
28.7.2025 23:02:53
Půlko, je to tak píše Dari, ona musí přejít na dětské oddělení a vzít si Romana Jáchyma, on bude dál dělat kariéru a manželka Blažejová s ním bude polehoučku manipulovat~:-D

ps: neměli by spolu dělat noční, z toho potom bude miminko a potratová komise s Dvořákem
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13607  [Dalších 13587 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.