| babi_ | 48341 |
|
|
2.9.2025 16:15:00
Tatramelko, nerozumím tomuto textu:
"...také podepisujeme nějaký příspěvek následuje zkrátka, kterou paní učitelka nezná?! "Ježíši, je to 100Kč?!" ...ale já prostě chci vědět na co jej škola použije?!" Nedává mi to smysl. Chápu, že i u stovky chceš vědět, na co je, ale zbytek sdělení nechápu ![]() EDIT: Už mi to seplo! Ani paní učitelka neví, co po vás chce - předkládá požadavek na stovku od někoho jiného, a neumí to vysvětlit. Pardon, jsem se v tom napoprvé ztratila ![]() |
| monam | 158013 |
|
2.9.2025 16:14:12
" jak to budou řešit, když část rodičů nebude souhlasit, třídu rozdělí? "
Myslím, že to mají dost na háku. |
| monam | 158013 |
|
2.9.2025 16:13:27
Všechny školy, resp ředitelé mohou vyhlásit 10 dnů. Někde to ani nevyužijí. NO a tady mají navíc každé pololetí dalších 5 dnů (celkem 10) k tomu, aby děti byly doma.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
2.9.2025 16:00:04
Monam, 10 dnů ředitelského volna? Jsem myslela, že bývá 5, ale soukromé to asi můžou mít jinak.
By mě zajímalo, jak to budou řešit, když část rodičů nebude souhlasit, třídu rozdělí? Po nás jen chtěli podepsat ev. distanční výuku, pokud by to vyžadovala mimořádná epidemiologická situace. |
| Vážný2 | 158667 |
|
2.9.2025 15:48:27
Jsem rád, že je to za námi. Byl jsem dost za problémáka. Protože jsem to četl. A třeba se mi nelíbilo prohlášení, že zaplatíme škodu za své děti na externích akcích a to nejen individuálně, ale podílem pokud se nezjistí kdo to byl v pokoji, nebo v celé třídě.
A že jsme snad i povinni dítě pojistit. Upozorňoval jsem, že by spíš měla být pojištěna škola, protože tohle naše pojišťovna nepokryje. Že za tu škodu ručí rodiče až druhotně a nejprve za to ručí dozor ... |
| monam | 158013 |
|
2.9.2025 15:43:33
NO jo, ale já se zapojením do pokusné distanční výuky nesouhlasím. Škola je soukromá, dcera tam šla s tím, že se jednou za pololetí koná projektová výuka. To by se mi moho líbit, říkala jsem si. Realita? Děti jeden týden za pololetí zůstanou doma a pracují z domova na něčem, co jim ze školy zadají. Když k tomu připočtu 10 dnů ředitelského volna, mě to stačí, nechci, aby byli doma více.
|
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
2.9.2025 15:33:45
Co se týče podepisování těchto kuriózní papírku - jako u nás všichni rodiče - lékaři, právníci prostě podepíší, že když se dítě bude pohybovat na novém hřišti bude mít helmu a chrániče. Jaksi jim tam vypadlo, že při pohybu na skatu nebo bruslích. Tělocvikar to napsal a nikdo si to nepřečetl ani učitelka a rodiče doma podepíší všechno. Já jsem z práce zvyklá číst, co podepisují. Tak nejdřív jsem byla za blbku a když jsem na schůzkách znění přečetla, zasmáli jsme se a dokument byl přepracován.
Ale prostě . ...také podepisujeme nějaký příspěvek následuje zkrátka, kterou paní učitelka nezná?! "Ježíši, je to 100Kč?!" ...ale já prostě chci vědět na co jej škola použije?! |
| TaJ | 81121 |
|
|
2.9.2025 15:17:42
O té kombinované výuce se nedávno někde psalo, že to školy budou zkoušet, šli tam myslím o to, že část výuky by mohla být distanční, že by nebyli ve škole...ale pak už jsem to nesledovala . Syn ohledně toho nic nepřinesl, ani neříkal...
|
| vlad. | 38059 |
|
|
2.9.2025 15:16:28
u nás prozatím odjeli na adapťák, požadavky teprve přijdou
|
| vlad. | 38059 |
|
|
2.9.2025 15:14:52
"souhlas se zapojením do Pokusného ověřování kombinovaného vzdělávání"
distanční výuka opět zde je to jakýsi projekt NPI nenávidím veškeré projekty a s tím spojené výstupy, anotace, dokumentace ![]() |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.