| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Problémy v práci

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
7.8.2002 20:00:38
Ahoj, já jsem měla sice poněkud jiné psychické problémy v práci, ale radši jsem od pátého měsíce zůstala doma na neschopence - vadí mi sedavé zaměstnání a jiné v naší firmě nenajdeš, takže mě ani na jinou práci nemohli převést a tak mě doktorka mohla nechat doma. stres v práci není dobrý pro tebe ani pro miminko, tak doufám, že se ti nějak podaří zůstat doma.
  • 
1.7.2002 8:41:47
Paní doktorko, děkuji Vám za Vaši odpověď. Moc jste mě povzbudila, určitě se budu Vaší radou řídit. Přeji Vám osobní i pracovní úspěchy a především zdraví. S pozdravem Markéta K.
  • 
28.6.2002 15:10:13
Jestli ti muzu radit, tak bych se snazila ze vsech sil se tehle prace a bezohlednych lidi v ni co nejdrive zbavit, aby jsi netrpela ty ani tvoje miminko. Co jsem slysela od mych znamych tehotnych kamaradek, tak v dnesni dobe, i kdyz nemas zadne velke zdravotni problemy, te lekar posle na rizikove i kdyz mu reknes, ze je ti treba hodne po ranu nevolno a omezuje te to v praci nebo ze pracujes ve velmi stresovem prostredi a citis, ze ti to nedela dobre. Urcite mu to rekni a uvidis, ze budes moct byt v klidu doma. Drzim palecky !!!
 Příspěvky 13 z 3 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.